Licurici de ianuarie-februarie 2009 (155)
Raspunsuri - Pagina 8
miereamara spune:
Paula multa sanatate!Vero, multa sanatate si voua!
Avusei si eu o lupta din asta azi dimineata, am sfarsit plangand amandoi si eu simtindu-ma vinovata dupa i-am cumparat o bicicleta si un helmet si o pereche de pantofi:))
Tiny baby gator
Baby gator
lisssa_ana spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
crisspy spune:
Hello,
Voi ce luati copiilor de sarbatori? Ceva idei de cadouri?
La noi vine Sf. Andrei, Mosh Nicolae si Mosh Craciun si cu 2 nu cred ca am eu timp sa bat magazinele.
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
miereamara spune:
I-am luat o tricicleta Radio Flyer si o pereche de pantofi.
Scooterul i l-am dat deja:))
Probabil o sa ii iau si carti, acum suntem la colectia Biscuit si ii plac f mult
Si alte chestii mai maruntele, culori, acuarele,prostioare.
Tiny baby gator
Baby gator
flowerbee spune:
Eu ii iau un mini pian cu scaunel pe care il admira demult la Mothercare si o casuta de zane. Sunt doua jucarii pe care deja le-a comandat la Mos Craciun. Pianul il iau la salariul acesta iar casuta de zane luna viitoare, ca sa nu simt prea tare gaura in buget.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
bebelusi spune:
fetelor eu nu sunt invatata cu jucarii pentru fetite si nici nu tsiu sa ma joc cu fetite, ce ma fac?????
veronica75 spune:
Si noi am cumparat deja cadou lui Alice, o minibucatarie cu o groaza de accesorii: cuptor cu microunde,aragaz cu cuptor, vesela, unelte, legume, prajituri, dulap...e destul de complex.
Anul trecut am lasat pe final si nu am mai gasit nimic, erau goale rafturile .
Bebelusi - Alice s-a jucat si se joaca inca cu masini si trenuri...nu cred ca Irina la varsta asta, are preferinte.
Joaculetele cu lumini si butoane sigur vor fi interesante
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
bebelusi spune:
Vero, nu pentru varsta asta, ma gandeam asa....in general....ca acum nu ma agit sa ii iau cine stie ce
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspy Hello, Voi ce luati copiilor de sarbatori? Ceva idei de cadouri? La noi vine Sf. Andrei, Mosh Nicolae si Mosh Craciun si cu 2 nu cred ca am eu timp sa bat magazinele. Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria |
crisspy, vezi ca este subiect special la Parinti. Gasesti acolo tot felul de idei. Eu acum am venit din Toy Plex si Carrefour, e plin de jucarii, care de care mai frumoase si mai interesante.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
roxanaz spune:
neata doamnelor
Vero, Paula, sanatate iepuricilor!
Vero, ce mai face Leo?
eu stau cu ochii cat cepele pe subiect, sa vad cine deschide rima balul nascutului hihihi
Eva ar vrea logic numai trenuri. deci probabil ceva cu thomas si o tricicleta/scooter? am vazut cate ceva ok. ca in rest papusi nu baga in seama, bucatarie are, chestii de construit si colorat gramada... mi-a dat Ledi o idee cu iepurele ala cautator de era nebunie cu el anul trecut... poate ii place. oi vedea.
Patricia ce funny ai fost, tu ce te jucai cand erai mica? vezi poate e Irina ca Eva... sa se joace cu jucarii de baieti
va pupez, sa aveti o zi usoara!