Licurici de ianuarie-februarie 2009 (155)
Raspunsuri - Pagina 6
Leditia spune:
miere,scuze,clar nu am retinut eu bine..ori mi se trage de la gripa,ori de la prea multe medicamente.Oricum,chiar si asa,tot jos palaria,caci este ceva sa mergi atata vreme la job.
Camelia,ma bucur,sa o tina tot asa..
David a evoluat din vara,ce-i drept nu vorbeste cum ar trebui sa vorbeasca si-s constienta de asta,dar sigur o va face.El oricum stie fff multe lucruri,iti arata,e receptiv,face si intelege ce-i zici..insa de inteles,doar noi din familie intelegem ce zice...De vreo 2 sapt o tine cu nenea,ca atunci cand a venit recenzorul la noi,se tot foia pe langa el,deh,sa-l bage in seama.Si io de colo..nenea mami,nenea :))..Asa ca acum vede un om strain si incepe..nenea,nenea
De doua zile il las fara pampers si nu-i place deloc.Ieri m-a alergat cu pampersu prin casa sa i-l pun si eu mama rea nu voiam :))).S-a tinut si nu a facut la olita..a facut un pic pe el,mi-a zis imediat pish,l-am pus pe olita..ioc..apoi n-a mai vrut,si-a tras pantalonii si la un moment dat i-a venit iar si-a facut pe el cu doua olite langa el,evident maraind,ca nu-i convenea.Azi la fel,uai,ce mai maraia.io cu doua olite insirate in casa,cu reductorul pus..ce mai,sa aiba unde face copilul,unde vrea el,numa sa faca..el se ruga de mine sa-i pun pampersul,io nu si nu,,explicatii peste explicatii..S-a tinut 3 ore si ceva fara sa faca desi a tot baut apa,nush de unde atata caposenie..L-am tot pus,dar nu a facut nimic..s-a scapat un pic pe el si mi-a zis imediat,l-am pus pe wc,ca ii pregateam baia si n-a mai facut,apoi in cadita cred ca n-a mai rezistat cu apa aia caldasi-a facut acolo in timp ce-l spalam..
Eu nush din ce motiv,sunt extrem de relaxata pe tema asta,nu l-am certat deloc,am sters pe unde a facut..ba ma si amuz,de el,de cum merge,ca parca nu-i intreg fara pampersu ala,de cat de capos poate fi!
Cam atat,fug sa-mi mai fac un coldrex si sa ma bag la nani..ca el doarme deja de 3 ore.
Va pupam si va dorim noapte buna.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_Marieta Porumbita ce ti-a zis logopedul joi? O sa merg si eu cu stefan. de STEFAN -21.01.2009 si ELENA -15.12.2010 |
facem progrese insa eu sunt nemultumita, vreau metode mai apropiate de varsta lui; ei nu au prea lucrat cu copii asa mici si cu mame asa solicitante insa mi-au promis ca se rezolva
sa vedem; dc nu caut pe altcineva cumai multa experienta cu cei mici pt ca sincer progrese sunt
Porumbita spune:
ledi sa te faci mai repede bine!!
anna mama bine ca stai acasa
bpaul eu l-as lasa sa meraga cu bunica; nu vad de ce asta ar accentua tusea
miere stai tu locului dc tot ai programat cezariana; lasa bebelina sa stea cat trebuie
Carmen_Marieta spune:
Miere, Paula ce putin mai aveti pana vin bebelusii..
Porumbita noi nu am mers inca la logoped, vorbesc eu cu el pe silabe si am noroc ca la gradi sunt putini si aproape zilnic o educatoare sau directoarea vorbeste cu el.. Ele au mai multe reusite ca acolo nu e mami si sa se rasfete. Stefan stie multe cuvinte dar le spune stalcit, iar cand vorbeste repede nu intelegi mai nimic. Oricum vom merge si la logoped. Sunt sigura ca rezultate se vor vedea in curand.
LA MULTI ANI!!tuturor celor care-si serbeaza onomastica de Sfintii Mihail Si Gavril in special lui Mihai al Patriciei.
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani fericiti Mihaele, Mihai, Gabriele, Gabrieli! sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti!!
Miere, Paula, Anna.. hai ca nu mai e mult. si ce bine o sa fie cu gagalicile mici prin casa. (hehe ma distrez cand imi aduc aminte cum eram si eu cu Eva.. condus pana in ultima zi, serviciu.... cea mai tare a fost o farmacista care era la noi in vizita, eu cu ditatmai burta si pe toace.. si ea ma intreaba nehotarata "doamna, sunteti insarcinata??" era sa zic... nuu, is grasa doar!!!)
sanatate tuturor. aveti grija mare de voi, va pup!
bebelusi spune:
La multi ani!!!!!!!pentru toti Mihailii si Gablielii nostrii
pentru toata lumea si o cafeluta aburinda cu scortisoara si piscotel alaturi
va pupam
Leditia spune:
La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc azi onomastica!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
Naty spune:
La multi ani tuturor Mihaililor si Gavrililor!
rox mi-ai adus aminte de o faza: cand eram gravida cu Nadia, la inceputul lui decembrie (cu vreo 3 saptamani inainte sa nasc)am avut o intalnire cu unul care nu ma scotea din "domnisoara". La sfarsit i-am spus zambind sa nu imi mai tot spuna asa ca e amuzant sa vezi o "domnisoara" cu burta la gura. La care el "A, sunteti insarcinata?"
crisspy spune:
tuturor care isi sarbatoresc numele astazi.
Mai e putin si ne imbogatim cu bebelusi .
Paula, Miere si eu am avut un burtoi imens cu Andra si ea a avut numai 3kg.
Ledi bravo pt determinarea cu olita. Trebuie sa incep si eu ca imi crapa obrazul cand se mira lumea ca nu face la olita.
Va las ca ii dau mandrei sa pape si dupa fug sa-mi iau de imbracat pt botez (ieri mi-am facut o tona de nerio ca nu mi-am gasit, am ramas cu burta )
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty i-am spus zambind sa nu imi mai tot spuna asa ca e amuzant sa vezi o "domnisoara" cu burta la gura. La care el "A, sunteti insarcinata?" |
demential! da' macar era barbat
Criss spor la gasit rochii!
Patricia cum e Vlad?