Licurici de ianuarie-februarie 2009 (155)
Raspunsuri - Pagina 5
anna-mama spune:
Ledi, sanatate multa!!!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 34+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
miereamara spune:
Anna-mama ce bine de tine!
Eu sunt super obosita, azi sotul a inceput serviciul nou si va trebui sa-l duc/aduc eu pe Aidan la gradinita (de obicei il ducea el si il aduceam eu). Am facut dus cu el in coasta, cafeaua nu mi-am baut-o, am intarziat si la servici 20 de minute, macar nu a plans cand l-am lasat acolo (de obicei cand il lasam eu se mataia nitel). Eu lucrez pana miercurea viitoare si joi am cezariana programata, dar cred ca o sa-mi iau miercuri liber.
Tiny baby gator
Baby gator
bebelusi spune:
Ledi multa sanatate
Crisspy imi pare asa rau, si eu sunt cu Irina cu muci de mai bine de 3 saptamani, si mai si tuseste
Miere, e greu, asa e, dar lasa ca va trece
Intrebare extra:cine vrea bijuuri de la mine pentru cadouri de Craciun, va rog sa imi spuneti din timp, ca sa am timp sa le fac, va fi o perioada aglomerata in comenzi
bpaula spune:
Ledi sanatate multa!!!
crisspy sper sa ii treaca si la Razvan tusea. Eu una am ajuns la limita rabdarii cu tusea astea, deja sunt 3-4 saptamani la Marius, acum parca si haraie si la mami tot atat. La mine si sot "doar" 2 saptamani. Ma termina gandul ca saptamana viitoare e posibil sa ma opereze si eu si ei tusim cu totii.
Sper maine sa gasesc liber la doctorita lui sa mai facem o vizita sa vedem ce ne mai zice.
Anna ma bucur ca poti lucra de acasa.
La mine astazi a fost ultima zi de munca, am reusit sa fac curat pe la birou, sa eliberez locul si calculatorul. De maine o saptamana de concediu de odihna si apoi in medical cu bebe.
Miere sincer eu nu stiu cum mai poti, eu am senzatia ca imi pierd burta cand merg mai mult.
M-am apucat si eu de spalat, momentan am terminat cu hainitele care erau noi si am trecut la hainele ramase de la Marius. Sper sa termin cu toate la timp.
Si mai ales sa gasesc si nume la bebe ca tot fara suntem.
Leditia spune:
Fetelor multumesc.Multa sanatate si voua.
Crisspy,off,sanatate multa,multa si spor la treburi sa se termine odata toate si sa va linistiti si voi.
Bebelusi,sanatate Irinei.
mai si David imi haraie de atata vreme incat nu mai suport sa-l aud..ii zic sa tuseasca,tuseste si degeaba,k tot haraie k naiba.M-am saturat de tratamente,medicamente si tot.Nu mi se pare normal si ok..ma intreb daca o fi de la FC,insa nu mi se pare normal sa aiba evolutia asta.
Miere,pai ce sa patesc..dureri musculare,de oase,de ureche,amigdale..ce mai,ma simteam de parca ma calcase trenul..acum sunt mai bine un pic pt ca pot sta in picioare.Ce-i drept m-am indopat ca la nebuni cu de toate,am baut si ceaiuri,eu care nu le suport..si am facut tot ce am putut pt ca nu-mi permit sa zac,ca n-are cine sta cu David..
Nu pot sa cred ca tu sapt asta nasti si inca mai mergi la munca..jos palaria,serios.
Paula,sanatate multa si voua,tare rau imi pare ca sunteti toti bolnavi.
Scuze am trimis mesajul din greseala inainte sa va urez o seara placuta.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
miereamara spune:
Multa sanatate!
as fi vrut eu sa fie sapt asta, dar mai am o sapt de tras, joia viitoare e nasterea. in fiecare seara il plimb pe A. cu carutul/dansez cu el prin casa doar, doar s-o declansa ceva dar nimic, nimic, colul e inchis, mai ma apuca cate o contractie razleata dar cam atat.
Am avut joia trecuta o ecografie si cica copila e mai mica decat ar trebui pt varsta ei, avea in jur de 3 kg la 37 de sapt plus...am ramas nitel uimita pt ca am o burta maaaare...plus am fost obisnuita cu greutatea lui A...sper sa mai creasca nitel pana la nastere.
Tiny baby gator
Baby gator
bpaula spune:
Si mie mi s-a parut bebe mai mic ca Marius la ultima eco si burta mea e mai mare. Sanatosi sa fim si o sa vedem cum o fi. Joi ma duc si eu din nou la control si imi stabileste data nasterii.
Mama mea pleaca acasa cateva zile si Marius vrea si el sa plece dar cum e cu tusea asta nu il pot lasa sa se plimbe, sper sa nu imi faca zile grele.
cami_antonia spune:
salutare fetele si de la noi
miere stai linistita
si mie imi zicea ca bebelina are 2800kg
si eu am nascut-o cu 3600kg
sa vezi diferenta enorma
deci mai sunt si erori
anna felicitari pt statul acasaaaaaaaaa
eu sunt ffffffffff fericitaaaaaaa
antonia a inceput sa spuna cuvinte
zice ana, oaia , cui, capa - capra, pocu - porcul, buba, adei - ardei
si toate le-a zis deodata