Licurici de ianuarie-februarie 2009 (155)
Raspunsuri - Pagina 4
Leditia spune:
Noi am folosit vibrocil la greu,evident la recomandarea dr-ului,nu de capul meu.
Noi acum folosim bixtonim+rinonef..tot la recomandarea drului..iar eu stiam ca bixtonimul nu se da la copii,iar rinoneful trebuie folosit doar cateva zile..nu stiu cate zile avem,dar mai avem un pic si batem luna cred.
Sanatate tuturor.
Ioana,la multi ani sanatosi si fericiti,iti spun si aici.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
histamina spune:
leditia,abia acum am vazut poze cu minunea ta.
Doamne,cat e de frumos!
rog toate fetele de la Odisee sa citeasca poovestea lui.
esti o mamica extraordinara.ai toata admiratia mea.
Leditia spune:
Buna dimineatza de luni!
histamina-multumesc frumos.Fetele de la odisee stiu povestea noastra inca de cand faceam investigatii si ne-au fost alaturi mereu.
Bebelusi,noi ne ascundem in casa daca nu e musai sa iesim,eu sunt bolnava,cel putin sambata nu puteam sta in picioare,a trebuit sa vina soacra-mea la mine..de mult nu m-am mai simtit asa rau..David e si el bolnav....
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
Carmen_Marieta spune:
Ledi multa sanatate iti doresc si stii bine ca nu numai tie ci si scumpului de David.
Patricia eu am profitat ca mandra a dormit si am facut ordine in casa, care va tine pana pe la 16.30 cand se va trezi Stefan.
Porumbita spune:
lipsa de chef ... astenie de toamna...
probleme care nu se mai rezolva si de care m am saturat pana peste cap :(
crisspy spune:
Ledi sanatate multa si tie si lui David.
Si noi bolnavi, m-am saturat de tusea asta a lui . Avem deja 2 sapt de aerosoli si tuse productiva, acum de 2 zile e seaca de nu poate dormi saracutul noaptea mai deloc. Sambata dimineata am fost si i-am luat sange sa-i fac niste analize si s-a lasat cu urlete.
Dsoara a facut vaccinul de 2 luni marti si de atunci abia daca mananca si in consecinta si productia mea a scazut. A luat sapt asta numai 60 de grame .
Numai de bine si la noi.
Noi astia mari tot pe drumuri sa caram lucrurile dintr-un apartament in altul. Basca sambata avem botezul si mai umblam si cu asta. Alergatura de nu-mi vad capul .
Abia astept sa treaca saptamana asta sa ma mai odihnesc si eu pana ma duc la munca.
fetele
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
anna-mama spune:
Eu am vesti bune, merg maine la serviciu si apoi stau acasa! O sa lucrez de acasa ce e important Sunt tare bucuroasa ca am scapat de cele doua ore pierdute in trafic si de statul pe scaun toata ziua.
Crisspy, sanatate multa lui Razvi si pofta de mancare printesei!
Bebelusi, cum mai e Vlad?
Rox, am vazut poze cu Eva, era super simpatca vopsita
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 34+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR