Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat:
citat din mesajul lui LORIALEX

Trebuie sa va spun neaparat ceva:

De cateva zile ,Luca cand ma apropii de fatuca lui,ma prinde nesigur cu manutele de fata, ma fixeaza, ma studiaza si-mi spune ceva-n limba lui si-mi zambeste de-ti vine sa-l mananci nu alta!Este adorabil .Iar eu il pup non-stop
Si mai nou,incearca din pozitia pe spate sa-si ridice capul si trunchiul.Asta e chiar nou pentru el

Miha cum ai dormit azi-noapte???

Va pupam si va uram o zi superba!

Loredana
mamica fericita de Alexia,8 ani si Luca,3 luni
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Dragut! O descopera si el pe mama lui draga. Bobo a inceput sa apuce de par ca sa se ridice in fund si trage nu se incurca. Cand te apuca de fata e mangaiere (daca nu te prinde cu unghiutele si strange pana se albesc degetele)

Mami fericita de Petru Nectarie (30.06.2011)

Ce scumpici mai sunt!Cat o sa ne lipseasca momentele astea cand vor creste!OF!!!
Deci numai al meu nu vrea in fundulet.Hmmm

Loredana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui LORIALEX

Trebuie sa va spun neaparat ceva:

De cateva zile ,Luca cand ma apropii de fatuca lui,ma prinde nesigur cu manutele de fata, ma fixeaza, ma studiaza si-mi spune ceva-n limba lui si-mi zambeste de-ti vine sa-l mananci nu alta!Este adorabil .Iar eu il pup non-stop
Si mai nou,incearca din pozitia pe spate sa-si ridice capul si trunchiul.Asta e chiar nou pentru el

Miha cum ai dormit azi-noapte???

Va pupam si va uram o zi superba!

Loredana

Dragut! O descopera si el pe mama lui draga. Bobo a inceput sa apuce de par ca sa se ridice in fund si trage nu se incurca. Cand te apuca de fata e mangaiere (daca nu te prinde cu unghiutele si strange pana se albesc degetele)

super bobo cu trasul. alex a ramas deja cu un smoc in mana
loredana asa face si alex, parca m-ar trage sa ma pupe si sa ma mangaie . in schimb de cand stau cu masca la nas/gura a tras-o de vreo cateva ori ca sa ii dea imediat drumul si mi-a tras niste elastice peste nas

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Super hazlii sunt bebelusii astia!Iti vine sa-i papi nu alta.Sa vezi cand or incepe sa misune prin casa in patru labe

Loredana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Nici eu n-am pus-o pe Eva sprijinita, dar Eva era grasuta si lenesa, Filip e grasut si zbatator, mi se pare ca si-a facut un tel din a se ridica in fund.

Laura, tip rar, dar daca sunt obosita vorbesc printre dinti si ma rastesc. Eva deja m-a citit, cica "Mami, de ce te uiti ulat? du-te si culca-te" =))

blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

E mortala Eva ,dar are cu cine semana:postarile tale de pe blog sunt de mi-li-oa-ne!!!

Loredana

Mergi la inceput

Citat:

Tot am vrut sa va povestesc cum colaboram noi la schimbat pempersul. Ii zic sa ridice funduletul si el ridica repede piciorutele spre gurita si funduletul sus, dupa ce il pun pe cel nou intinde piciorutele ca sa putem sa il prindem bine. Asa facem la fiecare schimbat de scutecel, o ajuta pe mami. Si cand vede ursuletul in care iesim afara il apuca o veselie si rade.

Ce cool este!Mititelul o ajuta pe mami de mic asa cum stie el mai bine!Pupici mult puiule ca meriti!...si lui mami ca are asa mare grija de tine!

Loredana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Miha H imi pare rau ca Imi a ta nu te lasa sa te odihnesti.Si eu daca sunt obosita mai cedez nervos. Sper ca la noapte sa fie mai bine.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(5ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

loredana nu, alex nu sta in fundulet.
la control, la fiecare control (inclusiv la cel de 10 zile), pediatra il ridica in fundulet pt a face nu stiu ce verificari. cum isi tine capul, cat, cum si cand ii cade, in spate, fata, etc.
no, azi, la un moment dat vroia femeia sa ii pipaie fontanela si alex era in fundulet, i-a dat drumul (EU masca, gura casca) si alex a sta. apoi, dupa nu stiu, 30 de sec s-a inmuiat spatele si s-a lasat pe spate. ea era acolo si l-a "ajutat" cand s-a lasat pe spate.
dar nu, nu sta acasa, in mod normal.
a! si s-a ridicat cat asteptam, dar atunci l-am pus pe florin sa il tina de spate.
mie mi se par prea mici si pt perne si stat asa, parerea mea.
am mai spus: alex va sta in perne cand se va ridica de la orizontala, mai mult de 45 de grade singur, singurel. de mai multe ori.
nu vreau sa grabesc nimic, chiar daca el vrea sa vada si poate la niste faze ar fi mai usor si pt noi. dar are timp o viata sa stea in fund si sa isi strice coloana, nu vreau sa particip si eu acum. parerea mea.

nu sunt super. ma apuca disperarea periodic. ma gandesc cu groaza ca daca fac si nepoteii mei nu mai am unde sa ma duc. si ce va fi pe capul surorii mele. dar, cateodata, nu avem de ales. decat sa dam inainte. (crede-ma ca periodic imi doresc sa ma fac mica, mica si sa ma ascund. sau macar sa dorm prin vreun cotlon ascuns ). dar, daca am invatat ceva de la mama am invatat asa: avem timp de odihna doar cand sunt toate lucrurile puse la punct (iar, la mine, asta se pare ca dureaza ceva mai mult).
multumesc lui DD ca am putere sa merg inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Nu mai reusesc deloc sa tin pasul...

Ma simt , inca , destul de rau. Azi noapte iar am avut crampe, mi-e mai mereu greata si ma simt ffff obosita.

Plus ca de azi am inceput fizioterapia pt maini. Trebuie sa fac 10 sedinte,iar apoi daca nu se mai rezolva , alte analiz si eventual operatie.

mi-e tare dor sa va citesc si sa va raspund, dar sunt intr-o stare proasta....sper sa-mi revin mai repede

Va pup pe toate!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

a doua varianta a ei a fost refluxul. la care eu zic f revoltatat: dar alex nu vomita!!!! si mi-a explicat asa: toti bb-lusii au reflux. unii mai grav, altii mai putin grav, la unii se ridica pana in gat (esofag), la altii pana in gurita s
asa ca, din seara asta, suntem pe tratament, cu un medicament, un antacid, nexium. daca in 7-10 vedem o ameliorare atunci clar asta este si vom face tratamentul complet, 30 de zile, minim.
vom vedea.
am povestit, oricum spuneam, dar cu mesajul dedicat tie, ca tare mi se pare ca imi cam face la fel, cu multe treziri si cu putine metode de consolare.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Si noua ne-a recomandat doctorul Nexium.Am inceput tratamentul de 10 zile,dar la noi a avut ceva efecte secundare adica de cand facem tratamentul au revenit colicii si nu mai mananca deloc cum trebuie,iar primele 2 zile au fost groaznice,a plans in continuu
Mie mi-a spus sa-i dau 8 ml cu jumatate de ora inainte de prima masa,tu cum il dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Seara buna gasca!!!

S o luam sistematic:

EDUARD-GABRIEL de Pufi
AMES de Elmyra

Aseara, Imi s a culcat la 7.30 seara si s a trezit la 0.20, a papat pana pe la 1 si la nani. Apoi, spre surprinderea mea foarte placuta s a trezit la 4.15 si dupa aia la 6. Vazic, eram foarte fresh cu atatea ore de somn!! Incredibil, avea cineva dreptate cand zicea ce repede ne acomodam cu nesomnul!! Adevarat!! Azi am solicitat o cu drumul la Londra si a adormit la 8. Sa vedem cum va fi si seara asta!! Sper ca mergem dinspre bine spre mai bine. Azi am luat pompa electrica de la prietena mea: Medela swift. Sa vedem daca o sa am nevoie de ea..... Auziseram ca aveti doar cuvinte bune de zis despre ea, nu?

Lorialex, am sa incerc sa mananc dar mai mult decat am mancat pana acum, ce sa mai mananc? Am mancat si oua si branza, deci zic eu destul de mult. Multumesc pentru sfaturi.

Florina tare frumos ai zis tu acolo de pusculeanu tau. Mi ai dat si mie forte noi. Oricum, azi cand plangea, am incercat sa mi pastrez calmul si mi au aparut in cap cuvintele pe care le spusese Babylicious. De acum am sa ma gandesc si la ce ai scris si tu. Micutii de ei!!! Ma simt ca un monstru avand in vedere ce agitata am fost!!!

Gliana, m am gandit ca Imi are probleme cu burtica. S ar putea inca sa mai aiba colici si poate si de la gavisconul ala sa o doara putin. Nu mai stiu ce sa cred ca daca ma gandesc prea mult ma termin!! Cum zicea si Pufi, maxim la 4 luni colicii dispar de tot si daca vad ca si atunci se va chirci, imi voi pune intrebari!! A dreptate Gliana ca chestia cu sterilizatul e mult mai grea decat daca ii dai san! Eu niciodata nu mi am spalat tzata inainte de a i da sa pape. E rau?

Florina, te inteleg perfect cu soacra!!! La fel e si bunica mea!! Dom'le face mancare antaia, dar dupa ce pleaca, vai vai ce am de ranit in bucataria aia!!! Si la fel, jeg dom'le peste tot si pe dulapuri, si pe gresie si peste tot, ce mai!!! Oale puse cu grasime in dulap, am gasit si un borcan plin de ulei pus intr un sertar. Offff offff!!! Cum sa le dezveti de asa ceva cand ele fac asa ceva de o viata???

Roberta, m ai pus pe ganduri!! Citesc mesajul tau si stau si eu sa ma gandesc si sa analizez!! Intr adevar, prietena mea zicea ca acesti colici pot dura pana la 4 luni, dar totusi, eu am mancat o saptamana doar bors si sa faca colici de la bors??? Apoi cu trezitul asta noaptea, sa stii ca nu se satura!!! M am gadit la asta.... Am discutat si cu sotul si sa stii ca si el zice la fel, ca nu se satura! Uite, ieri, cand a baut un beberon, s a saturat si m am lasat si pe mine sa dorm cateva ore in plus. Azi nu i am dat deloc muls, doar san si sunt curioasa cum va fi in seara asta.. Ea poate bea 150 ml la o masa, dar eu am senzatia ca atunci cand suge la tzata nu suge suficient, e lenesa, adoarme, etc.... Acum a mai crescut si ea si poate are nevoie de mai mult. Oare sa fie asta sfarsitul alaptatului la san si inceputul mulsului?? OFFFF nu as vrea! Si eu am incapatanarea asta s o alaptez pana la 6 luni, dar.... Oi vedea care e treaba in seara asta si maine sun medicul!
Plus de asta, am auzit ca daca nu alaptezi pe timp de noapte, iti vine ciclul mai repede........ Nu de alta, dar am avut un spotting in octombrie. M a tinut vreo 4 zile, dar foarte foarte putin, gen spotting dinainte de ciclu. Poate a fost o forma mai usoara de ciclu si in noiembrie vine de tot. Nu stiu, oi vedea!!.... La masa de la ora 8, nu are probleme, suge 10 minute si doarme dusa pana la 12.30-1. Eu dupa 1 aveam probleme cu ea. Tu zici sa i dau biberon cu lapte muls la masa de la 1 noaptea sau la cea de la 8? Multumesc din suflet de sfat si de faptul ca te gandesti la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Adra, corect!! Odihna face totul!!! Am observat in zilele cand sunt odihnita, ma joc cu ea mai mult si mai frumos, fac fata mai bine la plansul ei!! Sa speram ca se va clarifica situatia soon!! Multumesc!!Am sa pun in aplicare sfatul cu dormitul! Si mie imi place la nebunie sa dorm cu ea!

Mi a venit si mie azi http://www.amazon.co.uk/Lamaze-Spin-Explore-Garden-Gym/dp/B000I2MRHE si abia astept sa l pun in functiune maine sa vad daca ii place!!

Lisssa, multumesc si tie pentru sfat!!! Vad clar cata uniune este aici si cate sfaturi primesc. Va multumesc tuturor!! Sper sa nu mai fie mamica pe aici care sa fie asa chinuita!!! Vorba ta, e mare lucru sa fii odihnita!! Sa vad cum e in seara asta si maine sun health visitor ul. Si tu te mulgi Betty?

Gliana, eu nu beau deloc cafea si nici cola!! Am facut prostia in trecut de am mancat tiramisu care contine si alcool si cafea, dar l am intrerupt!! In legatura cu ciclul, eu auzisem ca e normal sa vina mai repede la mamicile cu cezariana si la mamicile care nu alapteaza noaptea. Roberta, a propos, tie ti a venit ciclul? Sper sa nu te superi ca te am intrebat!

Mergi la inceput