FIV 296
Raspunsuri - Pagina 9
castelanaC spune:
Buna fetele, scuzati ca nu am mai scris zilele astea, nici nu am putut sa intru, am zacut la propriu cateva zile la pat.
Prima data-n viata mea cand am stat ca o leguma la pat, ca un facut sotul meu era plecat, asa ca singura cu piticul, cu febra 37-38 si dureri musculare, de cap de toate cele...
Acum a trecut, a fost ca un cosmar 3-4 zile de rau continuu...
Saracul meu piticut care statea pe langa mine si ma pupa
va pup si sanatate!!!!!!!!!
angieangie spune:
aristica..acum se vad???
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie aristica..acum se vad??? www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni |
nuuuu, eu nu le pot vedea...si asi fi vrut sa admir frumusete de copil...dar nu-i nimic, se vede la poza ta de profil
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
angieangie spune:
nu-mi dau seama de ce nu le vezi...ca toata lumea le vede..cine stie.intra pe facebook la vochin angelica luiza..da search pe google si le vezi acolo
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui castelanaC Buna fetele, scuzati ca nu am mai scris zilele astea, nici nu am putut sa intru, am zacut la propriu cateva zile la pat. Prima data-n viata mea cand am stat ca o leguma la pat, ca un facut sotul meu era plecat, asa ca singura cu piticul, cu febra 37-38 si dureri musculare, de cap de toate cele... Acum a trecut, a fost ca un cosmar 3-4 zile de rau continuu... Saracul meu piticut care statea pe langa mine si ma pupa va pup si sanatate!!!!!!!!! castelana mami fericita "Sa nu faci niciodata pentru un copil ceea ce poate face singur." (Maria Montessori) |
Castelana chiar ma gindeam ca ne-ai parasit
ai avut gripa,sau ce?
sanatate multa si un pupic pt.micutul Castelan
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne
anaoi spune:
Fetelor am facut testul ieri dimineata la BIOS si am primit pe email rezultatul: 144.00 mUI/ml
Nu imi vina sa cred, dar se pare ca sunt gravida.
http://lt1m.lilypie.com/1a3vp2.png
daniela74 spune:
fetele eu am refacut ieri hormonalele de ziua 3-a,e primul c.m dupa comedia de tratament ce am avut,am intrebat dr.daca nu trebuie sa las sa treaca o luna si apoi sa le fac,ca asa am vazut eu pe aici,el a zis ca e o.k,vrea sa vada daca nu cumva a intervenit o schimbare drastica asa cum intrebai tu Nucea se intimpla,rar, dar e posibil,acum sper sa nu fie cazul si la mine
Am facut si eco,uterul foarte frumos si curat,aveam ca de obicei 6-7 foliculi antrali,deci toate bune si frumoase .Am inceput sa iau din nou dhea,cq.10 si acid folic si astept sa treaca timpul cit mai repede.....sper sa produc si eu ceva mai de calitate data viitoare ca ma prinde pensia pe aici
Uratica bine ati ajuns acasa,ai grija de tine si de papusica mica,sa fiti sanatoase
Bruni ce mai zici?
va pup fetelor,sa aveti un week-end frumos
daniela,
daniela74 spune:
Anaoi felicitari si aici. Am vazut ca intrebai daca sa repeti beta,eu as face-o sa vad daca creste cum trebuie, pentru linistea mea cred ca l-as face chiar mai mult de 2 ori,dar poate ca sint eu mai stresata .Tu faci cum vrei,eu te astept cu vesti bune de la eco
Cameline tu urmezi,cind faci testul ?
daniela,
catalina2307 spune:
anaoi - felicitari, sarcina usoara!
Fetelor vin la voi cu o mare rugaminte. Cand aveti vreme poate aruncati un ochi aici.Orice ajutor, cat de mic, conteaza pentru acest suflet mic si nevinovat!
Vladut vrea sa traiasca