FIV 296
Raspunsuri - Pagina 10
cameline spune:
Daniela, vineri in 18 fac testul.Vai, lunga e asteptarea asta.Ma doare burta ca la ciclu de 3 zile, in fiecare zi.Sunt stresata pt ca e si perioada in care trebuia sa-mi vina.Imi tot studiez sanii, urmaresc fiecare reactie a corpului, nu mai am rabdare, vreau semne, simptome.Stiu ca e prea devreme.
angieangie spune:
Ioana..felicitarieu am avut beta 76 ziua 10 cm..si n-am mai repetat beta never..si am un super baietel..bravo!!!ai grija de tine si bea multe lichide,lapte si oua si carne curcan,ajuta f mult
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
sialin spune:
Salutare , eu sunt noua pe aici si am si eu o intrabare : ieri am fost la prima eco ( din cele 5 pt. monitorizare ) , si D-na Dr. a supus ca am 5 foliculi pe un ovar si 4 pe celalat .
As vrea sa stiu daca stie cineva ce insemna asta ? e OK ?
Multumesc frumos.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaoi Fetelor am facut testul ieri dimineata la BIOS si am primit pe email rezultatul: 144.00 mUI/ml Nu imi vina sa cred, dar se pare ca sunt gravida. http://lt1m.lilypie.com/1a3vp2.png Ioana |
Felicitari sa dea DD sa fie bine pana la capat
cameline spune:
Fetelor,ma doare burta tot timpul, ca la ciclu si mi-e putin greata.Sunt a 6-a zi de la ET.Sa fie oare de la tratament?Ca pt sarcina cred ca e prea devreme.Ati mai avut careva asa?
maria08 spune:
Anaoi: Felicitari!!!!! Doamne Ajuta sa fie totul bine pana la capat!! Felicitari!!
Uratica:Felicitari , mamico!! Sa fiti sanatoase si sa te refaci repede.....m-ai pus pe ganduri cu cezariana.....eu sunt o fricoasa si nu stiu cum am sa ma descurc...
cameline spune:
Da, ma doare ca la ciclu, zici ca in secunda urmatoare vine.Am luat no-spa.Si greata ma ia in valuri.Beau la fresh de portocale cate 2 pahare odata, doar asa ma linistesc un pic.
aruam spune:
IOANA FELICITARI !
SARCINA USOARA SI UN BEBE SAU DOI SANATOSI !
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta