FIV 296
Raspunsuri - Pagina 11
Nicolle88 spune:
Ioana, Felicitari! Sarcina usoara si Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!
Vin si eu cu vesti. Am fost vineri la prima eco dupa 5 zile de stimulare cu gonal 225 ui si rezultatul este: endometru frumos de 10-11 mm, 5-6 foliculi de 10-11 mm si fffff multi mai mici pe OD si 3 foliculi de 8-9 mm pe OS. Nu stiu de ce am raspuns asa anapoda cu tot cu progynova tot nu au dimensiuni apropiate. Asta e! mai mi-a dat in 5 zile de stimulare cu Gonal 225 ui + cetrotide + clexane 0.4. Maine ma duc la eco iar miercuri s-ar putea sa fac pregnyl si vineri punctia!
Doamne ajuta!
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica buna fetele! multam ptr urari! ieri am ajuns acasa-asta ptr ca mi-am implorat eu drita! bebelusa mea frumusica e bine-are colici dar nu plange deloc..e tare cuminte!e o dulceata! insa eu nu m-am recuperat!ma doare operatia de mor-eu care ma vindec ff repede si suport durerea fff bine!am avut o operatie grea-am sangerat fff mult pe masa de operatii si sangerez in continuare insa chit ca simt ca se rup toate in mine si ma tarasc pana la bebelusa-nu rezist sa o privez de mami!parca nici nu imi vine sa cred ca e a mea!am mar noroc cu tati care are mare grija de amandoua si ne ajuta ff mult!plus ca am sanii ff tari si plini de lapte chiar daca am luat medicamente ptr oprirea laptelui!imi curge intr-una laptele! a fost cumplita cezariana ptr mine dar micuta ma face sa uit de tot! nu am apucat sa citesc din urma..ptr ca ieri a fost greu sa ne adaptam noi ca parinti-ptr ca pitica e ff cumintica si chiar daca am chinuit-o cu imbracatul,asteptatul laptelui si alte cele a fost tare cuminte si nu plange aproape deloc!doar se screme si maraie cand o doare burtica!off..saracuta!insa..toata lumea din maternitate s-a indragostit de ea!toti o admirau si au zis ca nu au mai vazut un copilas asa de expresiv, de cuminte si de frumos!si asta nu ptr ca e al meu-insa intr-adevar e fff frumusica!e o grasunica mica care ne-a adus raiul pe pamant mie si lui tati!sper sa va bucurati si voi cat de curand de o astfel de minune! si fetele cu bebelusi-am o intrebare..cat ceiut pot sa ii dau bebelusei?are doar 5 zile..insa am schimbat laptele praf la indicatia medicului pediatru si acum face cacuta dar nu asa ca inainte-face ff putin..si cred ca trebuie si ceiut ca sa treaca efectul laptelui-sa nu se constipe!cat am voie sa ii dau?papa lapte din 4 in 4 ore de cand am ajuns acasa si papa cate 50-60 ml..please help! pup fetele! Doamne ajuta pana la capat! +35 fetita |
Felicitari pentru bebelusa! sa fiti sanatoase amandoua!
1. despre durerea de la operatie - va trece in scurt timp si vei uita imediat durerea; crede-ma pe cuvant, ca am 2 la activ! fiecare zi care urmeaza este mai buna si te va durea mai putin; trebuie sa "traiesti"cu asta o saptamana si apoi este ok :)) sa iei neaparat carbune medicinal, sa elimini gazele, pentru ca sunt extrem de nasoale daca faci - am 2 prietene care au avut 3-4 saptamani dupa cezariana si le-a durut rau de tot burta;
2. imi pare tare rau ca nu poti sa alaptezi, mai ales ca ai lapte...dar asta este situatia;
3. ceiut - eu le-am dat amandurora de la o saptamana Baby Drink - sunt cutiute cu 10 plicuri; pe el scrie catrebuie diluat in 50 ml de apa, mie pediatra mi-a spus la Maya sa-l diluez in 100 ml, ca sa nu fie prea dulce; i-am dat mayei, ii dau si lui Sasha - daca se trezeste mai devreme de 2 ore dupa masa sau daca sughite si nu am lamaie sau nu mai vrea san; poti sa ii dai la inceput 1 pliculetz pe zi, apoi, daca este nevoie, treci la 2. Depinde cat de des se trezeste; mie mi-a spus sa le dau, ca poate le este sete; lui bb ii mai dau vigantol 2 pic/zi si infacol; si ceiutul este anti colici; Maya nu a avut colici, iar Sasha deocamdata nu are, dar e inca devreme sa spun. In general colicii apar dupa o luna din cate stiu eu, asa ca fetitza ta nu cred ca are deja, e cam devreme cred...
4. Kk in spital = meconiu, nu cred ca a fscut si normal; meconiu fac mult de tot (cantitativ); kk de acasa - in general nu mai fac meconiu, fac normal, moale (apos), portocaliu, de 4-5 ori pe zi, in general dupa masa, si ca regula de aur, numai dupa ce i-ai pus pampers curat, altfel nu!
Te pupam si stim ca vei fi o mamica minunata!
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Castelana chiar ma gindeam ca ne-ai parasit ai avut gripa,sau ce? sanatate multa si un pupic pt.micutul Castelan daniela, urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne |
Daniela, cum sa parasesc eu clubul FIV-oaselor?
dar ca un facut ma simt tare rau, m-a apucat si "cufureala" nu am avut cum sa ajuns la dr sa-mi dea ceva pentru ca nu am avut cu cine sa las copilul. Toata lumea nu e disponibila, sotul iar plecat, aici la farmacie nu iei nimic nimicuta fara reteta si tot asa, medicamentele ti le da direct dr cate ai nevoie, nici una un plus.
Nu mi-a fost asa rau in viata mea, nu am putere nici sa conduc, sa ies cu copilul... astept acum sa vina maine se pare tati si sa merg la doftoreala.
te pupicesc si ai grija de tine. Ce face tatal tau?
va pup, sanatate si bafta fetelor care-s pe metereze!!!!!
uratica spune:
ingeras-saru'mana!sa iti traiasca puiutii si sa fie sanatosi!
kk in spital a facut-meconiu..insa de cand am adus-o acasa nu a mai facut decat la 3 zile..si cred ca de asta se agita asa..
drita pediatra a zis ca sunt colici..pitica are doar 9 zile..dar seara o apuca durerile de burtica si scanceste si se strange in somn..se screme si trage basinute multe multe..
de dormit dormim bine..ne trezim din 3 in 3 sau din 4 in 4 ore..si seara adormim numai daca stam pe burtica lui mami!asa ca am uitat de durerea operatiei..ma mai doare si acum si sangerez tare..dar cred ca am luat-o razna..ca seara cand o vad cat se screme si plange incep si eu sa plang!a zis barbata-miu ca sunt nebuna!asa ca..cum vine seara..o pun pe burtica pe burta mea si doar asa se mai linisteste..iar de papat papam ff bine..cate 70 de ml-80 la fiecare masa..dar caca nu facem-de asta sunt asa panicata!mai ales ca aud pe toata lumea de termometre bagate in fundulet si de supozitoare si alte cele-nu cred ca voi avea taria sa ii fac asa ceva!
cand o vad asa pitica ma topesc..iar cand plange ea plang si eu..
off..grea e meseria asta..
dar trebuie sa ne revenim..
aa..si mi-a zis pediatra sa ii dau ceai de fincen..dar am inteles ca pe unii copii ii constipa..si noi si-asa nu facem kk..
of of mai mai!
castelana,daniela,bruna mea,many si restul gastii va pupacesc pe toate si va imbratisez cu drag!
castelanaC spune:
ingeras26a ce mai faci????
Nu mai stiam nimic de tine, ce sa mai spun de semnatura ta superba!!!!
Cat de mare e Sasha?
te pup
angieangie spune:
uratica...Doamne citindu-ti mesajul retraiam momentele mele cu Tudor exact in aceeasi perioada...9-10 zile e greu,dar frumos totodata!!!eu zic sa-i dai infacol sau protectis,eu am mers cu infacol 2 luni si apoi protectis,nu am avut pb cu constipatia ce-i drept delocdar i-am dat si probioticele astea care sunt f bune,ajuta la reglarea tranzitului.
daca ii dai san ai grija tu la alimentatie,daca ii dai lapte praf,nu-ti recomand nan sub nici o forma..am auzit multe mamici care se plageau de constipatie din cauza nan
recomand humana,milupa,aptamil sau topfer..ai de unde alege
eu de cand nu i-am mai dat san ii dau humana si are 2 scaune pe zi
scuze ca m-am intins atat
pup mamica si ai grija de bebelusa
pup restul fetelor fara nici o exceptie!!!!
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
angieangie spune:
aa...inca ceva,nu-ti recomand baby drink...contine zahar..acum tu decizi,eu i-am dat doar lapte si pe la 4 luni am inceput cu apa,doar apa atat,fara ceai,pt colici sunt destule preparate farmaceutice,nu-i da zahar de acum,totusi
noi am avut colici de la 10 zile pana pe la 3 luni..unii copii au mai putin,ai rabdare..toate trec si iti vei dori sa mai fie bb mic
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
ingeras26a spune:
Uratica, o sa ai taria sa faci tit ce va fi nevoie pt bb, crede-ma :) Iar un supozitor sau un termometru in funduletz sunt cele mai usoare lucruri pe care va trebui sa le faci
Mi-a mai zis si mie o prietena de Protectis, dar mie pediatra mi-a dat infacol deocamdata.
Castelana, Sasha are 5 saptamani si 3 zile si 4 kg :) este un barbat in toata firea deja. A inceput sa mai stea si treaz, sa zambeasca, sa dea semne ca ar vrea sa vorbeasca atunci cand este bagat in seama :) este un copil cuminte, care doarme in orice conditii, pt ca pe Maya, care este, dupa spusele tuturor, cel mai vorbaretz copil, nu o pot cenzura. Sotul meu se intreba ieri ce barbat o sa o ia de nevasta, ca ii plange de mila, n-are niciun moment cand tace exc cand doarme :))
Si Maya a spus ca pe bb o sa-l invete ea sa vorbeasca si sa cante, sa mearga, sa scrie, sa citeasca :)) am incredere maxima ca va face fata ci brio!
Voi ce faceti? cum este bb?
many_bani spune:
Salutare,
Fetelor despre colici, depinde de la copil la copil. Vlad a avut din maternitate, m-au avertizat moasele si pana spre 3 luni. Am folosit infacol fara rezultate, am fost la homeopat si abia aici s-a vazut ceva. In schimb la noi a dat rezultat Gripe Baby Water, este un extract natural si il linistea tare bine, dar pe termen scurt.
Uratica, ptr. burtica printesei se mai gaseste in magazinele DM saculeti cu samburi de cirese, care se incalzesc si se pun pe burtica, face bine. La noi cand s-au dus colicii au inceput dintii, care nici acum nu sunt iesiti toti, mai asteptam 4 maselute.
Ingeras si mie imi place tare mult semnatura ta
Castelana multa sanatate
Daniela, Bruni si restul fetelor multi
Oare gravidutele ce mai fac?
uratica spune:
yupiiiiiiii..sunt happy-a facut fetita mea kk si a dormit 5 ore!insa acum incep din nou durerile de burtica..hmm..a zis pediatra sa ii dau sab simplex sau ceai de fincen..acum nici eu nu stiu ce sa ii mai dau ca sa nu o mai doara burtica..ptr ca deja se screme si se agita..deja incep durerile de burtica si iar nu se odihneste cum trebuie..
insa o sa incerc sa tin cont de sfaturile voastre si sa adaptez la pitica..sa vad ce i se potriveste insa fara sa o dau peste cap..hihi..si avem 9 zile si deja 4 kg!suntem grasunica..papam ff bine si la recomandarea medicului neonatolog papam aptamil-cica ar fi cel mai bun.....
aaa..mai vroiam sa va intreb ceva..grasunica mea a facut alergie la vaccinul cu imunoglobulina-eu avand antigen hep b pozitiv..si mai are si acum pe gambe-partea de jos din spate a picioruselor niste bubite-ca un fel de cosulete mici mici..oare cu ce ii trec?
si..i-a cazut buricutul de 3 zile si inca nu s-a uscat..mi s-a zis sa o dau cu spirt si apoi cu pudra sapromed..e ok asa?voi cum ati procedat?