FIV 296
Raspunsuri - Pagina 12
uratica spune:
fetelor multam ptr sfaturi!!!!!nu stiu ce m-as face fara voi!
cat despre fetele in focuri sa nu credeti ca v-am uitat!desi e o perioada ff aglomerata acum..eu tot va urmaresc si abia astept sa va vad in postura mea!Doamne ajuta!
many_bani spune:
Uratica, noi la sfatul pediatrei ptr. probleme cu pielea am folosit aven pediatril, de fapt am avut o singura problema, pe obrajori, de la nastere, puncte albe, ca cele de grasime, cica erau hormoni de sarcina sau chiar de la laptele gras, aven a rezolvat aceasta problema.
Despre kk ce sa zic, prietena lui Vlad de la nastere a avut scaun cam la 3 zile. La inceput si mami ei se framanta, apoi a inteles ca asa este tranzitul fetei si a lasat fetita in pace. Dupa ce a inceput diversificarea s-a reglat la un scaun pe zi, acum este ok.
cameline spune:
Fetelor, ajutati-ma, va rog.Sunt a 7-a zi de la ET, de vreo 3 zile mi-e greata aproape non-stop, ma doare burta ca la ciclu si din cand in cand simt impunsaturi in sani.Ati mai patit careva asa? E oare bebe sau e de la tratamentul de sustinere?De abia vineri fac beta.Multumesc
nucea08 spune:
Buna fetelor,am 41 de ani si un amh de 0,2 doctorita mi-a zis sa imi iau adio de la facut copii,nu mi-a dat nicio sansa nici prin fiv,stiti cazuri asemanatoare si totusi au ramas insarcinate?eu oricum nu renunt dar vestile astea ma aduc pe marginea prapastiei...va pup toate cele bune
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cameline Fetelor, ajutati-ma, va rog.Sunt a 7-a zi de la ET, de vreo 3 zile mi-e greata aproape non-stop, ma doare burta ca la ciclu si din cand in cand simt impunsaturi in sani.Ati mai patit careva asa? E oare bebe sau e de la tratamentul de sustinere?De abia vineri fac beta.Multumesc |
draga mea,imi pare rau ca te simti asa de rau,dar poate e un semn bun,eu la fiv 2 am avut sarcina biochimica (un beta 50 in ziua a 14 care apoi a scazut),ce vreau sa-ti zic e ca dupa 7 zile de la e.t,seara cind m-am bagat in patut la culcare am simtit prima data greata de gravideala,ceva deosebit,a doua zi am facut un test pipi si s-a pozitivat.Iti doresc sa ti se intimple si tie,mai putin sarcina biochimica bineinteles.
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne
cameline spune:
Elena,adevarat ca amh-ul e cam mic, dar cere si tu si alta parere.La cine ai fost?Eu imi amintesc ca am citit despre fete care au reusit cu amh chiar mai mic.Mai intereseaza-te, spera si nu abandona.Succes
daniela74 spune:
Castelana poate ai facut gastro,mergi la doctor si ai grija de tine.
Merci de intrebare, la nici o luna de la operatie tata se simte foarte bine,recupereaza rapid si speram sa o tina tot asa.
Uratica ieri am fost la botezul unei fetite si m-am gindit la tine si la papusica ta.Doamne cit de micuta si de fragila mi s-a parut,desi are 5 saptamini
Nicolle eu zic ca tu ai raspuns foarte bine.Mie la cele 3 eco imi masurau doar 4 foliculi,cei mai mari,iar la punctie am avut 8 din care 5 maturi,asa ca s-ar putea ca si cei mici sa mai creasca si sa ai o super productie,important este sa fie de calitate si sa fie iubareti. si multa bafta
Nucea eu zic sa nu-ti pierzi speranta,mai vezi si alt medic ce zice si daca chiar nu se poate cu ovulele tale atunci poti sa incerci cu donatoare. Mult noroc
pup fetele si o saptamina buna
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne
brunadria spune:
anaoi felicitari si sarcina usoara!
cameline eu zic ca poti sa faci un beta! bafta!
nicolle bafta la punctie si pe mai departe!
uratica ce mare s a facut frumusetea de fetita :)
castelana sa te faci bine repede!
many te ai obijnuit cu munca?
angie e frumusel tare baiatul mamii!
ingeras mamica de fetita si baiat!
daniela tu repeti analizele la fiecare fiv? trece timpul incet si imediat esti pe baricade! doamne ajuta!
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
castelanaC spune:
many_bani
uratica, stai cu Gabriela tu, nu te mai scuza, eu la inceput cred ca nici nu eram in stare sa scriu la calc... aveti deja azi 10 zileeeee!!!
cameline, poate ca esti chiar graviduta!!!! hai ca mai ai un pic pana la beta!asteptare usoara!
Nucea, incearca si alta/alte pareri, nu te opri din vis! Bafta si sa citim numai de bine!
daniela, merci, azi sunt mai bine, astept sa vina sotul sa ma duc la dr,sa vedem ce-mi zice, mai ales ca ma duc asa ca o floare cand a trecut valul
Brunico, merci, te pup, tu ce mai faci? pup frantuzoaica
Nicolle, ai raspuns bine la tratament, Doamne Ajuta sa fie calitative outele si cu ochi!!!
angieangie spune:
Bruni..mercisi tu o sa faci o fata frumoasa ca tinepresimt eu ca e cu noroc
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011