FIV 296

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria
fetelor ce mai faceti, pe unde umblati?

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

La munca

Pup fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!
multam ptr urari!
ieri am ajuns acasa-asta ptr ca mi-am implorat eu drita!
bebelusa mea frumusica e bine-are colici dar nu plange deloc..e tare cuminte!e o dulceata!
insa eu nu m-am recuperat!ma doare operatia de mor-eu care ma vindec ff repede si suport durerea fff bine!am avut o operatie grea-am sangerat fff mult pe masa de operatii si sangerez in continuare insa chit ca simt ca se rup toate in mine si ma tarasc pana la bebelusa-nu rezist sa o privez de mami!parca nici nu imi vine sa cred ca e a mea!am mar noroc cu tati care are mare grija de amandoua si ne ajuta ff mult!plus ca am sanii ff tari si plini de lapte chiar daca am luat medicamente ptr oprirea laptelui!imi curge intr-una laptele!
a fost cumplita cezariana ptr mine dar micuta ma face sa uit de tot!
nu am apucat sa citesc din urma..ptr ca ieri a fost greu sa ne adaptam noi ca parinti-ptr ca pitica e ff cumintica si chiar daca am chinuit-o cu imbracatul,asteptatul laptelui si alte cele a fost tare cuminte si nu plange aproape deloc!doar se screme si maraie cand o doare burtica!off..saracuta!insa..toata lumea din maternitate s-a indragostit de ea!toti o admirau si au zis ca nu au mai vazut un copilas asa de expresiv, de cuminte si de frumos!si asta nu ptr ca e al meu-insa intr-adevar e fff frumusica!e o grasunica mica care ne-a adus raiul pe pamant mie si lui tati!sper sa va bucurati si voi cat de curand de o astfel de minune!
si fetele cu bebelusi-am o intrebare..cat ceiut pot sa ii dau bebelusei?are doar 5 zile..insa am schimbat laptele praf la indicatia medicului pediatru si acum face cacuta dar nu asa ca inainte-face ff putin..si cred ca trebuie si ceiut ca sa treaca efectul laptelui-sa nu se constipe!cat am voie sa ii dau?papa lapte din 4 in 4 ore de cand am ajuns acasa si papa cate 50-60 ml..please help!
pup fetele!

Doamne ajuta pana la capat!
+35 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

uratica - dar de ce nu o alaptezi? Exista vreun motiv anume?
Eu ceai nu i-am dat deloc, nu ii dau nici acum.

Ma bucur sa va vad bine si sanatoase! Sa fiti fericite dragelor!!!

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Edit - daca ii dai biberon este foarte important sa ramana in biberon 20ml pentru a evita colicii.

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

cata-!saru'mana ptr promptitudine!
eu am hbs pozitiv si de asta nu pot alapta!sa nu ii dau micutei virusul hepatita b..
ii dau lapte praf-aptamil..insa de cand am schimbat laptele face kk ff putin in comparatie cum facea in maternitate..ff moale si multisor..si stiu ca si in maternitate le dadea ceai de fincen..dar nu stiu cat sa ii dau si cand si cum..iar in maternitate nu poti intreba pe nimeni-parca sunt cu capul pediatrele si drii si asistentele!maine ma duc la drita mea gine si o s-o intreb..sper sa nu chinui micuta ff mult..pana aflu ce si cum..offf..

Doamne ajuta pana la capat!
+35 fetita

Mergi la inceput

uratica - ma gandeam eu ca despre asta este vorba.....
Din pacate nu te pot ajuta.:(
Eu inca o alaptez asa ca de la lapte am trecut direct la apa.

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Frumuselele mele , ma bucur tare mult ca acum sunteti ok si imi pare rau ca ai trecut greu peste operatie. Nu stiu ce sa zic despre ceai, la noi a fost tzitzi iar apa abia pe la 6-7 luni cand am inceput diversificarea, iar ceai a baut acum spre 2 ani. Stiu ca in maternitate se recomanda ca acasa sa continuam un timp cu laptele din maternitate, unde am nascut eu se dadea Nestle,mai multe nu pot sa spun. Dar poate niste remedii homeopate? Pupam fetele dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucea08 spune:

Buna fetelor,va rog sa-mi spuneti daca v-ati confruntat sau a-ti auzit de situatia in care amh-ul poate scadea de la un an la altul drastic,in cazul meu de la 0,76 anul trecut la 0,20 in prezent,multumesc

Mergi la inceput

nucea - din pacate, da.

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Draga Uratica bine ati venit acasa!!!!!!!!!!!!!!!!
A inceput cea mai frumoasa si intecsa experienta de famile, aceea de a fi parinti si de a invata impreuna cu micuta Gabriela acest lucru.
Nici eu nu-ti pot da sfaturi in ceea ce priveste bautul ceaiului, am alaptat exclusiv pana la 6 luni apoi am continuat pana la un an si 4 luni ( am intrerupt numai pentru ca am facut fiv2)
Din ceea ce am citit despre cacuta nounascutilor era ca cei alaptati artificial sunt mai constipati, nu fac asa des, digera se pare mai greu laptele.
Pot sa spun ca dupa 3 luni de la intarcat inca imi mai curg sanii...
Tie refacere rapida si ai grija de tine.
sa te odihnesti si sa te menajezi la maxim si bravo pentru tati ca va este adevarat pct de sprijin.
Eu am purtat un corset dupa nastere, aveam burta imensa inainte de nastere si dupa simteam ca-mi trage in jos de operatie, apoi mi s-a recomandat ca macar in primele luni sa port burtiera sau chiloti fff inalti pentru a ma sustile.
Am avut trimis de acasa crema de galbenele cu care m-am uns pe oreratie si s-a vindecat excelent, rapid.
Atentie la ridicat si la aplecat, mie imi era greu pentru ca eram singura toata ziua acasa doar eu cu pui mic.

Toate cele bune si sa fiti sanatoase!

Gabriela bine ai venit acasa!!!!!!

Mergi la inceput