FIV 296
Raspunsuri - Pagina 7
maria08 spune:
Buna, dragele mele!!
Nu am mai intrat de-un secol aici......acum vreau sa spun "LA MULTI ANI!" tuturor sarbatoritelor de azi!!!
Many:Se Dumnezeu sa-ti creasca baiatul mare si sa va bucurati de el!!
Uratica: Felicitari, mamico!!! Sa fiti sanatoase amandoua!!!
Vreau sa imbratisez fetele care atunci cand eram pe baricade m-au incurajat si nu numai.....Va pup cu drag!!!
Si noi am crescut, azi intram in saptamana 33 si sper sa ajungem cu bine la termen!!
aristica spune:
maaaariiiaaaaaaa minune intruchipataaaaaa...hai, zi si tu mai multe!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
many_bani spune:
Maria ce mari sunteti, ce a trecut timpul, mai ai asa putin pana la a marea intalnire. Cand mai ai timp si chef te asteptam pe aici sa ne mai pove despre voi.
Aristica pup fata petrecareata
daniela74 spune:
Aristica,LA MULTI ANI si de la mine .Eu abia acum incep cu petrecerile,o sa fac doua,ca nu avem loc sa invitam pe toata lumea ,apoi urmeaza sarbatorile,revelionul,abia astept
LA MULTI ANI,Mihaelelor si Gabrielelor,petrecere frumoasa
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne
cameline spune:
uratica, felicitari, la multi ani pt Gabriela scumpa ta.
Fetelor nu am mai intrat de cateva zile pt ca am fost foarte ocupata si necajita. Am avut 4 ovocite care in prima zi au mers super, apoi din ziua a 2-a au ramas 2, asa ca de ieri am 2 puiuti in burtica, care sper sa ramana cu mama lor. Acum sunt in cele 12 zile cumplite de asteptare in care oscilez intre agonie si extaz.
daniela74 spune:
Cameline nu fii suparata,doi embrionasi e foarte bine,mi-as fi dorit si eu sa am,zilele astea ar fi trebuit sa fac beta Esti deja la un pas de a fii mamica,sa-ti fie asteptarea cit mai usoara si sa dea Dumnezeu sa ne anunti un beta mare
Anaoi ce fac puiutii tai,dau ceva semne ? Cred ca in curind faci testul,nu-i asa? Eu iti tin pumnii.
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne
aristica spune:
multumesc daniela
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
maria08 spune:
Cameline: Doamne Ajuta ca peste 12 zile sa vii cu vestea cea mare!!! Tu trebuie doar sa te relaxezi si sa fii increzatoare!!
Aristica, Many: Ce pot sa spun... traiesc o minune pentru care Ii multumesc lui Dumnezeu si Maicii Sale in fiecare zi, suntem fericiti si din ce in ce mai emotionati.....e o sarcina fara probleme, nu am vomitat niciodata, nu am ametit, nu am....nu am....doar ca mi-a fost greata vreo 5 saptamani....in rest facem analize, echo, monitorizam homocisteina ( gena MTHFR C677 T = heterozigota) si ne pregatim pentru momentul cel mai frumos din viata noastra.
Va doresc tuturor aspirantelor sa traiti aceste momente!!! Sa stiti ca Dumnezeu are pentru fiecare dintre noi un plan!!!
Nicolle88 spune:
Fetelor, ce de vesti proaste aud in ultimul timp! Mai multe nereusite decat reusite! Nu mai rezist, cata suferinta! Am prins asa o teama... maine ma duc la eco dupa primele 5 zile de stimulare cu gonal de 225 ui. Doamne ajuta sa fie bine!
Pe voi va poop si in orice stadiu ati fi, va doresc numai bine si sa se umple forumul de vesti bune, chiar avem nevoie
brunadria spune:
nicolle nu te demoraliza acuma cand trebuie sa fi f optimista!
gandeste te ca trebuie sa crezi cu tarie ca va fi bine , organismul tau trebuie ajutat gandind pozitiv!
te astept cu vesti bune de la echo!
fetelor ce mai faceti, pe unde umblati?
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."