FIV 296

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

'neata fetelor, nu am intrat pe forum de vineri ca mi-a fost cam rau si ce vad acum? numai vesti bune.
Felicitari pentru Uratica si sa-i traiasca minunea de copil, sa fie sanatoasa si sa-i aduca numai bucurii lui mami!
La multi ani, Many! Multa sanatate si sa auzim cat de curand vestea cea mare!
Despre mine pot sa va spun ca aseara (ziua 3 de CM) am facut prima injectie cu Gonal F, 225ui; mai fac timp de 4 zile si vineri la pranz la control.
Profilul hormonal de a 2-a zi a zis ca este excelent (o sa postez cand ajung acasa rez) si Doamne ajuta!
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

Mi-a trimis sotul profilul pe mail. Iata cum arata: TSH=2.19, Estradiol=38.66, Prolactina=203.8, Progesteron=0.202, FSH=4.42 si LH=3.10.
Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

in primul rand felicitari uratica ..lapte mult si sa fie bebelina sanatoasa..eu gabriel , tu gabriela..poate ne cuscrim
cat despre noi mai avem putin si facem o luna ..am promis ca scriu cum a decurs cezariana dar nu am avut timp, bebe imi ocupa tot timpul si deabea apuc sa dorm , dar iata ca acum va scriu..trebuia sa nasc intr-o luni (pe 10) dar a vrut sa fie pe 11 ca dr avea ceva treaba..m-au dus in sala unde m-au dezbracat ..era un frig de imi dardaiau dintii in gura , m-au dezbracat total si m-au intors pe o parte , apoi mi-=au facut anestezia in coloana, m-au pus pe spate si am inceput sa ma incalzesc si sa nu imi mai simt picioarele am simtit cum trageau dr (erau 2)si impingeau si iar trageau de se misca masa cu mine apoi un scrajnet inecat si dupa 1 minut mi-au adus un piticot micut infasat pe care l-am pupat pe frunte..tot timpul asistenta dr anestezist a vb cu mine si mi-a luat teniunea ..dupa ce m-au cusut am stat la reanimare pana dimineata ..la 10:30 am nascut si la 19 am mers la baie ca nu puteam suferi acea punguta pe care o aveam atasata de vezica si a trebuit sa mi-o scoata si ca atare am mers la baie mai tot timpul dupa perfuziile pe care m-i le-au pus acolo ..dimineata am mers in salon si doar spre dupa-masa am mers la bebe ca ma puteam tine pe picioare , nu am avut lapte (cu cezariana vine mai greu)vreo 2 zile , dar pe urma mi-a venit, binenteles ca ii dadeau completare ca bebe meu e si acum un mancacios si nu se satura
hai ca m-am lungit..daca mai vrea cineva detalii cu mare drag
angi pup fata cuminte
multa sanatate tuturor si cand mai pot mai intru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

monaramona...mi-a fost dor de tinema bucur ca esti bien si tu si bebepupam dulce

www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

MONA,ANGIE
NICOLLE bafta multa,sa fie cu ochisori.
fetele cum vedeti la semnatura,ma pregatesc de urmatoarea incercare.Vazut dr.cel nou,mi-a facut o impresie bune,am discutat,mi-a spus ca ultimul fiv a fost pe un ciclu prost si cred si eu ca asa a fost avind in vedere ca cu o luna inainte am fost dereglata ca niciodata in viata mea,am avut ciclu de 2 ori pe luna,scurgeri maronii.Poate trebuia sa mai astept asta e.Punct si de la capat,mi-a dat din nou dhea si cq.10 pentru 3 luni si cind le termin o sa fac protocolul antagonist cu repronex si puregon.L-am mai avut si am raspuns cel mai bine.Asa ca prin ian,feb, intru din nou in lupta,sper sa fie pentru ultima data.
pup fetele si multa bafta tuturor

daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani celor care azi serbeaza ziua de nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CE ISI SERBEAZA Z

Sa fiti sanatoase si burtoase cat mai repede

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mamicilorangie, mona, frumusica, many , castelana, cata sa va creasca copilasii mari si frumosi!
La multi ani sarbatoritelor!
daniela ma bucur ca esti gata de lupta!
nicolle bafta si sa fie fiv ul norocos!
many la multi ani , cu intarzaiere..
amy , cum te simti , creste burtica?
castelana unde ai disparut, sunteti bine?
frumusica dublu, pt tine si bebelusa creola!
lougra ce ascunzi in burtica?
cristal ce planuri mai ai?
naty, loretta
si o zi frumoasa!

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Bruni stii pe ceva de Frumusele? Pe cand merg acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...da' "pitica" gabriela, nu-i deloc pitica...are 3,800.
angie nu se vad pozele cu Tudor!!!
daniela deci esti pe metereze. Te-ai mobilizat mai rapid decat noi - noi o tinem tot intr-o petrecere
bruni tu incepi in decembrie?
many un pupic special
lore

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput