FIV 296
Raspunsuri - Pagina 16
castelanaC spune:
buna fetelor!
Va tin pumnii stransi la cele in focuri si sa aveti parte de toate cele bune!
Scuze ca nu scriu prea des, da-s ocupata pana peste cap, in pregatiri sa mergem cu tati in calatoriile sale, altfel stam singurei iar cam 3 sapt si nu mai vrem asa .
Asa ca va pup mult si cand revin sa citesc numai vesti bune!
pupam fetele frumoasele, bine si baieteii
brunadria spune:
castelana bine faceti ca iesiti
peste 3 saptamani o sa avem toate vesti bune :) poate si eu
drum bun sa aveti si sa va intoarceti cu bine
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
dragoste777 spune:
Buna. Ofer Progesteron injectabil 25o, 3 fiole, si 7 Crinone gel, tot progesterone.
Nicolle88 spune:
Buna fetelor, am 11embrioni de z3 , un A8 l-am transferat azi, restul i ma lasat la blastocisti. Calitatea lor a fost foarte buna 7 au fost A unul A1 iar ceilalti 3 sunt recuperati din ovocite imature deci mai mici.Miercuri fac al doilea ET si as vrea sa transfer 2 blastocisti.DOAMNE AJUTA!!!
anda82 spune:
Am intrat si eu dupa mult timp, sa va incurajez, sa luptati si sa fiti pline de speranta, pentru ca pana la urma fiecare va reusi.Si spun asta, privind in urma la situatia mea medicala si a sotului care era lipsita de speranta in a avea un bebe, avand probleme mari.Dar pana la urma s-a intamplat, cand imi pierdusem speranta, cand parca nu mai puteam psihic, dar si material...am reusit cu un embrionas congelat.
Am constatat cu bucurie ca multe fete din timpurile cand bantuiam eu pe acest forum au reusit.
Asa ca, sunt alaturi de voi si mereu cand vad subiectul fiv, zic "Doamne te rog, implinestele visul de a avea un copilas".Doresc fetelor care sunt acum in focuri, sa reuseasca sa simta fericirea unui reyultat poyitiv, apoi drumul celor noua luni de sarcina sa-l parcurga usor, pentru ca nu este usor, fiind presarat cu multe temeri...
Si, tie draga mea prietena virtuala [b]Angi[/b] vreau sa+ti multumesc ca mai incurajat la inceput de drum, cand eram speriata de tot.Esti un om deosebit, iar baietelul tau este superbbbb.Am vazut in aceste poze o familie extrem de frumoasa si ochii unor parinti licarind de fericire, sunteti toti 3 atat de frumosi.Te imbratisez cu mare, mare drag
monaramona spune:
buna fetelor va pup pe toate ..am pus o poza la profil cu bebica
uratico ce mai faci nu mai dai nici un semn de viata..ce mai face fetita ta?sper ca e totul ok
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monaramona buna fetelor va pup pe toate ..am pus o poza la profil cu bebica uratico ce mai faci nu mai dai nici un semn de viata..ce mai face fetita ta?sper ca e totul ok MULTUMESC DOAMNE |
Wow ce grasunache ai tu. Pupam falcutele
mariuca83 spune:
Buna Nicolle bafta multa azi la et sa fie lipiciosi si sa vii numai cu vesti bune si de acum inainte.
Mona foooaaaarteeeee dragalas bebelusul tau
daniela74 spune:
Nicolle ai pus bebeii la caldurica? bafta multaaaa
MONA ce mare si dragalas e Gabitu tau,cite saptamini are deja?
Uratica chiar asa,mai zi-ne si noua ceva,doua cuvinte,au mai trecut durerile de la operatie,de acum esti mamica cu experienta nu-i asa?
Castelana plimbareala placuta,prin ce tari calatoriti ?
Mariuca ceva noutati,pe cind dai startul ?
Doamne ce curioasa sint
Many,Bruni va pupicesc si pe voi,toate cele bune
fetele aici a nins asta noapte,deja au aparut decoratiunile de Craciun,e atit de frumos,se apropie sarbatorile
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne
mariuca83 spune:
Buna fetelor
Nicolle cati bebei ai mai pus azi? Sa-ti ajute Dumnezeu sa fie bine pana la capat.
Daniela sapt viitoare imi vine menstra si a doua zi gata analizele si injectarea am emotii deja. Si aici au aparut decoratiunile de sarbatori mi se pare cam devreme anul asta....dar mai e putin si intram in luna cadourilor. Poate vine Mosu' cu bebei .
Pup fetele.