FIV 296
Raspunsuri - Pagina 15
amy25 spune:
Buna fetelor, v-am tot citit mereu din urma dar n-am mai scris.
Am vazut ca munca merge mai departe si ma bucur ca nu renuntati.
Noi suntem bine, avem eco pe 6 dec. Am fost si putin ingrijorati ca bebe nu mai misca prea mult dar asta e din cauza placentei care este anterioara lui bebe , adica intre el si burta.
Va pup pe toate si sper ca acest topic sa se mute la odisee cat mai repede.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
19+
Nicolle88 spune:
Cameline, imi pare tare rau! Insa nu trebuie sa renunti, stii cum se spune, ai pierdut o batalie, nu si razboiul! Multa putere va doresc si sa auzim cat mai curand ca ai intrat iar in lupta!
cameline spune:
Multumesc fetelor pentru sustinere.Nu voi renunta, dar din pacate trebuie sa ma refac putin financiar.Dupa 3 inseminari, 3 fiv-uri si 2 operatii intre, ma resimt.
daniela74 spune:
Cameline
mama ei de viata,ca nedreapta mai e
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne
Nicolle88 spune:
Buna fetelor, vin si eu cu vesti dupa punctie. 19 ovicite, insa din pacate nu a putut sa-mi spuna cate sunt mature si cate imature pentru ca era foarte mare aglomeratie! Ca o concluzie, dr a fost foarte multumita atat de mine cat si de sot! Se vede ca s-a lasat de fumat, a spus dr., ca "colcaie" de spermatozoizi, ba mai mult dr embriolog a iesit pe hol si l-a intrebat daca a luat ceva tratament. Al meu a crezut ca e ceva de rau si s-a fastacit si a zis NU (dar el luase trat) Dupa ce i-a zis dr embriolog ca sta foarte bine si ca nu mai e nevoie de o alta proba, s-a linistit. Eram curioasa cati o fi avand, insa v-am spus la ce nebunie era...
Doamne ajuta sa se iubeasca mult (s-ar putea sa nu mai fie nevoie de ICSI) si maine sa vin cu vesti bune! Poop
mariuca83 spune:
Felicitari Nicolle pentru "productie" Doamne ajuta sa fie bine pana la capat. te astept cu vesti buneee
Nicolle88 spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari. Tocmai ce m-au sunat de la clinica, am 8 embrioni ( 7 pe standard si 1 cu ICSI) su posibilitatea ca pana maine sa se mai formeze inca 3 embrioni. Yupiiiii!
Va poop si va doresc numai bine. Doamne ajuta!
brunadria spune:
nicolle felicitari pt embrionasi! sa fie cu lipici!
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicolle88 Multumesc fetelor pentru incurajari. Tocmai ce m-au sunat de la clinica, am 8 embrioni ( 7 pe standard si 1 cu ICSI) su posibilitatea ca pana maine sa se mai formeze inca 3 embrioni. Yupiiiii! Va poop si va doresc numai bine. Doamne ajuta! |
Felicitari si DD sa va ajute sa ramana in burtica 9 luni.
brunadria spune:
nicolle ceva vesti?
ce faceti fetelor?
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."