FIV 296

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariuca83

Daniela sapt viitoare imi vine menstra si a doua zi gata analizele si injectarea am emotii deja. Si aici au aparut decoratiunile de sarbatori mi se pare cam devreme anul asta....dar mai e putin si intram in luna cadourilor. Poate vine Mosu' cu bebei .
Pup fetele.

ce veste buna,Mariuca
tin pumnii de pe acuma ......si sa vina Mosu cu bebeii

daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Multumesc mult Daniela abia astept sper sa fie bineeee de data aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

Fetelor, vesti bune! Am ramas cu 5 blasto si o morula! 4 blasto 3AA si unul 4AA, Doamna embriolog a zis ca este foarte multumita. Prin urmare, ieri am transferat 2 si restul de 4 (3 blasto si o morula) i-am vitrificat! Doamne ajuta! Mosul Nicolae o sa-mi aduca sigur vesti bune!
Mariuca, Doamne ajuta, ma bucur ca intri in line dreapta, spor la injectat si sa ai embrioni iubareti si lipiciosi si fie ca Mos Craciun sa-ti aduca vestea cea Mare!
Celelalte fte, va poop pe toate si va doresc numai bine!
O sa mai intru sa vb cu voi cand m-or apuca nebuniile, ca sigur o sa ma apuce... pana pe 02 dec cand o sa fac beta o sa trec prin o mie de stari!
Multumesc mult mult pt suport! Va iubesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicolle88

Fetelor, vesti bune! Am ramas cu 5 blasto si o morula! 4 blasto 3AA si unul 4AA, Doamna embriolog a zis ca este foarte multumita. Prin urmare, ieri am transferat 2 si restul de 4 (3 blasto si o morula) i-am vitrificat! Doamne ajuta! Mosul Nicolae o sa-mi aduca sigur vesti bune!
Mariuca, Doamne ajuta, ma bucur ca intri in line dreapta, spor la injectat si sa ai embrioni iubareti si lipiciosi si fie ca Mos Craciun sa-ti aduca vestea cea Mare!
Celelalte fte, va poop pe toate si va doresc numai bine!
O sa mai intru sa vb cu voi cand m-or apuca nebuniile, ca sigur o sa ma apuce... pana pe 02 dec cand o sa fac beta o sa trec prin o mie de stari!
Multumesc mult mult pt suport! Va iubesc pe toate!

sa fie cu noroc. Si daca ma gandesc bine nu mai este asa mult pana pe 02.12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nicolle bafta maxima! pe 2 scoatem motatele si facem chef!
mariuca bafta si tie si sa fie cu noroc!
monaramona, uratica, many, castelana, daniela, angie, amy si restul

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Neatzaaaa
Nicolleeeee bravoooo pentru embrionasi sa fie lipiciosi , hai ca acum trece luna si faci beta . Sa stai cat mai linistita si Doamne ajuta sa fie f f f bineee.
Multumesc fetelor pt incurajari, abia astept sa incep .
Bruna te asteptam si pe tine la linia de start
O zi buna fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi74 spune:

Buna, sunt noua pe aici, dar se pare ca si la noi asta este ultima solutie,ICSI, am facut o gramada de analize si o histeroscopie operatorie (groaznica) pe 14.11, urmeaza sa fac si o a doua in jur de 10-12 decembrie, samabata, adica maine ma duc la dr. sa vedem ce plan de tratament imi propune, protocol lung sau protocol scurt, daca histero e ok. Daca este ok in primele zile ale lui 2012 ar trebui sa fac punctia si ET.
Va doresc fetelor numai lipiciosi, beta imensa si doua liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

Many_Bani, nu mai e mult, doar o sapt, acus trece .... pentru unii! :)))))
Brunadria, Mariuca si restul fetelor

Tin pumnii tuturor fetelor, va incurajez si nu incetati sa credeti in sansa voastra si sa fiti optimiste! O sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

draga mea Anda..te imbratisez cu mult drag...mi-e dor de tine..vreau sa-ti vad minunea de fetita,da-mi friend request pe facebook...sa vad si eu printesa voastra

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Am intrat si eu dupa mult timp, sa va incurajez, sa luptati si sa fiti pline de speranta, pentru ca pana la urma fiecare va reusi.Si spun asta, privind in urma la situatia mea medicala si a sotului care era lipsita de speranta in a avea un bebe, avand probleme mari.Dar pana la urma s-a intamplat, cand imi pierdusem speranta, cand parca nu mai puteam psihic, dar si material...am reusit cu un embrionas congelat.
Am constatat cu bucurie ca multe fete din timpurile cand bantuiam eu pe acest forum au reusit.

Asa ca, sunt alaturi de voi si mereu cand vad subiectul fiv, zic "Doamne te rog, implinestele visul de a avea un copilas".Doresc fetelor care sunt acum in focuri, sa reuseasca sa simta fericirea unui reyultat poyitiv, apoi drumul celor noua luni de sarcina sa-l parcurga usor, pentru ca nu este usor, fiind presarat cu multe temeri...

Si, tie draga mea prietena virtuala [b]Angi[/b] vreau sa+ti multumesc ca mai incurajat la inceput de drum, cand eram speriata de tot.Esti un om deosebit, iar baietelul tau este superbbbb.Am vazut in aceste poze o familie extrem de frumoasa si ochii unor parinti licarind de fericire, sunteti toti 3 atat de frumosi.Te imbratisez cu mare, mare drag

www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

cat de frumos estepup gusita lui dulce si mamica curajoasa

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

buna fetelor va pup pe toate ..am pus o poza la profil cu bebica
uratico ce mai faci nu mai dai nici un semn de viata..ce mai face fetita ta?sper ca e totul ok

MULTUMESC DOAMNE

www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput