Copilul meu nu doarme noaptea...
Raspunsuri - Pagina 3
Bebe Beca spune:
Va multumesc mult tuturor!
Luni dimineata mergem sa vedem gradinita si vedem si reactia sarei. Este cam departe de noi, insa, Om vedea, va mai tin la curent si astept in continuare sugestii
asteryaro spune:
Ioana, nu am niciun sfat, din pacate.
Vreau insa sa te felicit pt. maniera in care tratezi problema cu care te confrunti.
Nu am mai vazut demult o mamica (cu 3 prunci!!!) atat de echilibrata, intelegatoare si atenta la nevoile copiilor ei.
Felicitari , draga mea, si-ti doresc mult succes in gasirea solutiei!
tanea1988 spune:
Offffffff Bebe Beca te-am citit pe tine si m-am regasit pe mine, asa si eu mai mult de de 2 ore legate pe noapte nu dormeam, asta micu al meu era si plingacios ,si inca sinu nu-l accepta, asa ca eu care vroiam ca copilul meu sa fie alaptat numaidecit , am inceput sa ma storc si laptele stors il dadeam cu sticluta, odata la 3 ore ma storceam , puneam laptele in sticluta , apoi ma coboram la bucatarie sa bag laptele la frigider, (bucataria este la primul etaj si de fiecare data trebuia sa cobor niste scari care imi luau toata energia), mai tirziu am aflat ca laptele de mama este bun 24 de ore la temperatura camerei. pina atunci ma temeam sa nu sa se altereze si strict trebuia pus la frigider
si ziua nu dormeam nici eu ca pina ma storceam , pina cind ajungeam la frigider , pina cind ferbeam sticlutele , se trezea micutu, apoi mai faceam si curat , ca curatenia era stricta, in fiecare zi stergeam prafu , ca doar am copil mic in casa, mincare nu mai reuseam sa fac ,il asteptam pe sot sa vina sa-mi faca ceva de minacare,
Offfffff a fost o perioada foarte grea da D-zeu mi-a dat putere si am trecut peste asta, acum am un baiat mare are 1 an si 4luni si sunt tare mindra,
Bebe Beca eu tie iti daruiesc rabdare si putere multa, la sigur o sa treci peste asta...
P.S La cit eram de obosita laptele nu a disparut din contra venea din ce in ce mai mult ca 1 litru de lapte la sigur aruncam pe zi daca nu si mai mult,
Iti doresc si tie sa ai parte de mult laptic
Bebe Beca spune:
Asteryaro, iti multumesc pentru aprecieri. Insa sunt departe de a fi atat de echilibrata pe cat ar trebui sa fiu. As avea mult de lucrat la partea asta. Insa macar atenta la nevoile lor sa fiu...
Tanea, intra-adevar, este foarte greu sa nu ai parte de somn...
andabeji spune:
buna seara/ziua dragi mamici
nu stiu daca ce zic eu e deosebit de ce au scris fetele, dar tin sa spun 2lucruri
in primul rand inteleg ca bebe nu a dormit dintotdeauna? tu zicI:"Nu a dormit mai mult de 4 ore legate niciodata, insa ce se intampla in ultimele cateva luni (adica de vreo 3 incoace)"..deci...nu doarme?mai ales ca zici ca ai eliminat foamea si ai incercat ceaiuri etc.. eu stiu o bebita frumoasa care dormea putin in general, dar dormea putin si bine adica de la 1 la8-9...asa ca nu cred ca problema e ca se trezeste ci de ce e agitat si plange de ce nu se poate odihni micutul..o fi COSMARURI? o fi AGITATIE? totusi o casa plina poate agita un bebelus si tu nici sa nu simti..dar daca zici ca de 3luni e ceva mai grav eu iti recomand un MEDIC/ANALIZE..pentru ca...cum zicea si o mami lipsa de fier da agiattie..dar mai sunt si alte cauze..copilul meu care a dormit mereu bine si mult..tot asa...incepuse sa planga noaptea..foiala, miorlaiala, plans in somn...clar avea cv...si intr-adevar avea si varfu cucului rosu dar nu tare.dar nu plangea cand facea pipi sau sa duca mana acolo..pana cand..dintr-odata nu ma lasa sa ating cuculetul si am ajuns cu el la spital dupa saptamani nedormite cu infectie la cuculet
DECI FII SIGURA CA ESTE O CAUZA, adica o fi el agitat...dar...nu pot sa cred ca sunt copii care fac chiar asa.. si tu sa stai si sa astepti sa ii treaca..o fi apa, mancarea..poate are cv sub limba,nu stiu....poate fi si psihologic...nici nu ghicesti ce poate fi, ceva chiar simplu dar care din cauza oboselii nu il poti vedea
apoi2 nu deranja pe altii sa te ajute, dar o idee ar fi macar doamna care vine la tine sa te ajute la buc, sa spele vasele, sa pregateasca ingredientele....dar sa mai preia din treburi iar sotul..of stiu stilu asta de barbat dar tre sa puna osu la treaba sa te ajute macar in weekenduri cand sa te ocupi doar de mancare si de bebe mic
si acum...(si daca reusesti sa imi spui si mie cum ai facut.hehehehe)
ca o completare...tin sa "trag o palma" celor care comenteaza fara sa stie..laptele de capra este un MEDICAMENT, dada,nu mai comentati daca nu stiti si daca sunteti orbite de propaganda comeriala si artificiala...sunt variante pentru danonino si dorna..eu am vb cu mamici care au dat lapte de capra copiilor...nu praf, lapte lapte si atat timp cat dadeau lapte copii nu se imbolnaveau si cum opreau laptele apareau probleme..jur pe ce am mai sfant ca nu mint..dar am ajuns la spital fix cand am sistat laptele de capra si acolo am gasit 2 mamici in aceeasi situatie..
de la 3luni cam poti da orice copilului...eu atunci am inceput sa ii dau lapte de capra original alternat cu lapte praf milupa..cand unul cand altul..iar laptele de capra dupa ce i l-am testat.i l-am dat nediluat cu apa...si l-a tolerat..hai sa va zic cv...nu am putut sa alaptez si..na nevoia m-a impins spre alte variante,dar parca multumesc cerului ca asa s-a intmaplat..deoarece daca tu nu esti sanatoasa nici laptele nu e..cati anticorpi are? ok are cativa,dar daca tu nu mananci sanatos? si nu iei vitamine? si fumezi? si bei cafea? cum am mai vazut?bebe ala bea TOT ce bei si NU bei tu!!!!
m-am intins si am deviat imi cer mii de scuze, dar mergeti si pana in panzele albe si homeopate pentru copii vostrii si nu va incredeti orbeste in medici care nici macar nu cunosc compozitia medicamentelor..
bebe beca...nu ceda si nu dispera cauta ce are bebe, pentru ca el iti transmite ceva..si multa sanatate si liniste
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andabeji de la 3luni cam poti da orice copilului... |
POFTIM?!?!?! Serios? Chiar asa? poti sa ii dai ORICE de la 3 luni?! A boalei doctorii astia. Nimic nu stiu.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
szivarvany spune:
asta e o gluma, nu ? cu laptele de capra si la alt subiect cu cel de magarita la copii sub 12 luni
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=16" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
CorinaDani spune:
hihi, pai daca lumea citeste pe diagonala...
eu intrebasem despre laptele de capra, crezand ca e vorba despre cel natural. insa Bebe Beca m-a lamurit ca este tot lapte praf, pe baza de lapte de capra, ba mai si costa o avere.
in alta ordine de idei, Bebe Beca - felicitari pentru modul de a gati. si mie mi-ar placea sa pot face asta, insa nu am timp...cel putin noi nu mancam fast-food decat extrem de rar, iar fetita mananca la gradi (mic dejun, pranz si gustarea de dupa-amiaza), eu ii dau sa manance "de seara" si in week-end, atunci chiar ii gatim separat (eu sau mama), fara adaosuri gen delikat...
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani hihi, pai daca lumea citeste pe diagonala... eu intrebasem despre laptele de capra, crezand ca e vorba despre cel natural. insa Bebe Beca m-a lamurit ca este tot lapte praf, pe baza de lapte de capra, ba mai si costa o avere. in alta ordine de idei, Bebe Beca - felicitari pentru modul de a gati. si mie mi-ar placea sa pot face asta, insa nu am timp...cel putin noi nu mancam fast-food decat extrem de rar, iar fetita mananca la gradi (mic dejun, pranz si gustarea de dupa-amiaza), eu ii dau sa manance "de seara" si in week-end, atunci chiar ii gatim separat (eu sau mama), fara adaosuri gen delikat... Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
n-a citit pe diagonala, andabeji, in postarea ei recomanda lapte de capra de la 3 luni si in alt topic, pt tuse magareasca lapte de magarita
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
tanea1988 spune:
Eu nu inteleg , ce laptele de capra nu este bine de dat????
Ca si eu ii dau puiului meu........