Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
crissy77 spune:
baby, Dragaica a scris ieri pe FB, nu prea are timp sa dea si pe aici.
ooana, cum a fost la control?
histamina, tinem pumnii stransi-stransi sa fie bine.
histamina spune:
Fetele,
azi e ziua cea mare.
nu pot vb,asa ca tac.nu scot un sunet.
ma doare deja stomacul.
Denisa,
eu zic sa aveti o discutie pe intedelete sa vedeti unde va aflati cu relatia voastra,ce anume trebuie facut si sa vezi cine e dra ospatarita.
ai copil mic, indiferent ce probleme avea cu tine, sotul trebuia sa se intoarca la copil.
ai nevoie de calmitate,putere si liniste in suflet. e f greu,dar,ca sfat, te rog, nu asculta niciun sfat.
cand mi-am aflat diagnosticul complet si am ajuns acasa d ela Cluj, am primit pe telefonul mobil un sms de la marea iubire a sotului,cum ca se poate muta la ea.cand plecasem ne luase foc masina,l-am ajutat,am oprit focul, apoi am plecat cu ttrenul pt a-mi face analizele(le trimiteau la geneva,de la Cluj).
au urmat lungi discutii,dar decizia de a mai ramane impreuna doar eu personal am luat-o.nu am ce sa-i reprosez de atunci.
am scris asta,ca poate te ajuta.
daca ierti,ierti d etot si uiti.
nu folosesc corticosteroizi pt mani,ci iau xyzalcare e din grupa antihistaminicelor,adica nu e cortizon.
giorgia23 spune:
Neata mamici
Antonia...cu putina intarziere
Histamina tinem pumnii sa fie totul bine
Puiutz offf ce va ma chinuiti cu papa...nici nu stiu ce sfat sa/ti dau decat sa ai rabdare
Denisa offf Calin chiar merita o ciufuleala...si eu zic sa te duci la Budapesta si poate reusiti sa vorbiti serios si sa rezolvati problemele...te pup tare
Eu zilele astea nu prea am chef de nimic...mi/e dor tare de sot
crispro spune:
Histamina, tinem pumnii, sa vii cu vesti bune!
Giorgia, du-te un pic prin magazine, sa mai treaca vremea, cheama pe cineva la tine, intalneste-te cu prieteni. Oricum, dorul de sot tot ramane, dar macar trece timpul mai usor. El cand mai vine acasa?
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Salutare
Histamina, sa dea Domnul sa fie totul bine!! La ce ora mergeti?
Giorgia. Cand mai vine sotul tau acasa? De ce nu mergi tu pana la el? Sa-i faci o surpriza...
Elena cred ca te inteleg un pic. Uite Raul refuza masa de lapte de seara. Nu vrea nici sa o vada, desi stiu ca ii e foame. Il las sa adoarma si la 5 min dupa ce a adormit ii dau prin somn laptele si il bea tot. Efectiv eu zic ca se incapataneaza si ne testeaza. Schimba ora de masa, locul, schimba ceva si poate poate accepta mancarea.
Eu sunt innebunita. A dus ieri Cosmin al2 lea filmulet si se pare ca sfatul dr e sa-i dam totusi siropelul ala, Depakine. Dar , noi chiar nu mai stim ce sa facem...
Instinctul meu imi zice ca copilul nu are pb si sa nu-i dau nimic. Cosmin zice la fel. Eu ma bazez pe instinct, dar Cosmin dupa ce a studiat pb zice sa nu-i dam. De fapt si de drept, la epilepsie tratamentul se da doar dupa prima criza adevarata, cu pierderea cunostintei si tot tacamul. Chiar sunt intr-o dilema si nu stiu ce sa fac:
1. Daca il dau mi-e teama sa nu-i fie afectata dezvoltarea lui ulterioara.
2. Daca nu il dau mi-e teama ca fac rau si poate pe viitor acest sirop sa faca deosebirea dintre o viata sanatoasa si epilepsie.
Daca era vb de mine, nu stateam pe ganduri nici o clipa- nu luam nimic. Dar cu viata copilului meu nu pot sa ma joc.
Vreau si eu un dr care sa aiba rabdare si sa ne asculte si sa vad eu ca e cat de cat capabil sa ne explice ca la prosti tot ce se intampla si ce se poate intampla.
Oricum, soacra mea e cadru medical in Spania si i-am scanat si trimis tot ce avem : EEG, filmulete, analize, diagnostice si a zis ca merge maine la un dr in Barcelona si vede ce ii spune si dr ala.
Eu consider ca dr nostri prea lejer dau un medicament, mai ales un sirop care afecteaza functiile cerebrale. Si chiar nu ma ajuta cu nimic daca dr imi spune ca dupa ce facem tratamentul asta 2 ani de zile, copilul nu va mai avea nimic... Pe de alta parte, stiu 2 bb care au luat acest medicament si nu au patit nimic. Ce naiba sa fac?
Sa stiti ca nu vreau raspuns la aceasta intrebare ( ce sa fac), ca stiu ca nu ma poate ajuta nimeni. Nu de aceea v-am scris. Am scris ca sa mai scap de tensiune...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
crissy77 spune:
giorgia, cand pleci si tu dupa sot? Parca imi aminteasc ca ziceai ca o sa-i faci o vizita. e greu, nu stiu cum rezisti...
Victo, tinem pumnii si pt tine, sa iesi cu nota maxima din examen
carla, eu nu il inteleg pe sotul tau si pace.
bambo, Antonia a fost coplesita de atatea surprize, draga de ea.
crissy77 spune:
paula, imi pare rau sa aud asta... Siropelul care ar trebui sa i-l dati are efecte adverse? De ce va e teama sa i-l dati? Cum i-ar afecta dezvoltarea? Nu ma pricep si de aia intreb, daca nu te simti in stare sa raspunzi te inteleg
puiutz_mic spune:
neatza fete dragi!
sunt cu Raducu in brate, bineinteles...
va multumesc ca m-ati ascultat si ma sfatuiti Palomina, Crispro, Paula
Azi m-am hotarat ca ma intorc la blenduit si la papat cu telefonul in mana, daca o accepta... cum vede lingurita o inhata imediat, asa ca nu cred ca mai am succes cu telefonul. Vom vedea.
O sa incerc sa-i dau si Liv52. Dar mie mi-e ca e iarasi cu anemie, ca il vad cam palid. O sa cer sa ii fac analize iarasi.
Sunt pe CM de ieri, azi-nopapte parca nici nu am dormit, asa de obosita m-am trezit
Paula, off, imi pare rau ca nu stiu cum sa va ajut
poate daca ati cauta un medic neurolog bun in Bucuresti? in Cluj ati mai fost, ca nu am citit chiar tot din urma? Daca as fi in locul vostru as fi la fel ca voi, in dilema, temandu-ma de efectele medicamentului, dar si de ce se intampla daca nu i-l dau...offf. Eu tot zic sa nu i-l dati, pana nu gasiti un medic in care sa aveti incredere si care sa va sfatuiasca corect.
off...revin, fug pana la baie
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
paula_m spune:
Crissy, nu ca nu ma simt in stare, in afara de framantarea asta interioara ca nu stiu ce sa fac, alta pb nu am...eu sunt convinsa in proportie de 95 % ca Raul nu are nimic, dar nici nu-mi vine sa ma jos cu aia 5% pe care nu sunt sigura.
Acum poate par nebuna, am carat copilul la dr si acum nu iau in seama ce imi spune dr, dar mie mi se pare de domeniul SF sa pui acest diagnostic si sa trimiti parintii acasa spunand ac dupa 2 ani de tratament , nu mai are nimic. Si eu stiu ca epilepsia nu e tratabila. De aceea tind sa cred, ca din lipsa de chef, de timp, mi-a trantit , acest diagnostic. Pe de alta parte, e adevarat ca am fost la 2 dr. Si mi-au zis cam acelasi lucru- dar mai stiu ca amandoua doctoritele au prescris acest tratament si la alti copii, care nu au fost diagnosticati cu epilepsie. Eu vreau un dr, asa cum am mai zis care sa stea sa asculte, sa incerce sa ne explice si sa-l vad ca nu se arunca asa usor cu medicamentatia.
Oricum, am intrebat dr daca are efecte adverse si mi-a zis ca nu, poate doar se poate ingrasa. Si sa nu bag in seama ce scrie pe prospect. Dar tb facute analize la 6 luni, pt ca poate afecta ficatul. Asa ca iti dai seama cat ma pot baza pe medicii astia
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a