Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ce repede a trecut dupa-amiaza asta!! intre vopsit doua freze (a mamei si a mea), joaca pana la epuizare (a mea, clar ), papat prajiturele si o vizita scurta la nasi, e tarziu deja!

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Rody...sa inteleg ca s-au imbunatatit relatiile cu nasii,nu?

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Rody...sa inetleg ca s-au imbunatatit relatiile cu nasii,nu?

dragoste platonica . adica ei vin destul de des la noi, cel putin saptamanal, o alinta pe Isa, se joaca cu ea... noi mai rarut, cel putin fata de altadata. dar nu-mi mai bat capul cu relatii si prietenii, stiu ca omul e bogat daca are prieteni, eu va am pe voi - o comoara de-a dreptul

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:

Palomina succes cu intarcatul....La noi este un succes total....Nu pot spune ca nu imi este greu...mai ales cand il doare ceva si plange automat imi vine sa scot sanul sa ii alin durerea (asta era remediu la orice durere a lui)...dar...ma opresc si caut alta metoda de alinare....
Vreau sa iti spun..ca asa cum spunea si Tina ..acum mi se pare mult mai afectuos cu mine....Deja cand ne culcam vrea sa ma simta...vine peste mine..ma pupa, ma mangaie...imi tine mana pe el si daca vreau sa o iau plange.....Ne dragalim pana adoarme....Si eu eram stresata de ideea de a il adormi fara tzitzi...eu altfel nu stiam cum...dar, crede-ma ca e usor si foarte placut...Ne punem in pat si el incepe calareala...alintarea...iubirea fata de mine.....pana adoarme in bratele mele Ma topeste...Pot spune ca imi place mai mult de T intarcatul
Asa ca acum pot spune ca nu regret ca l-am intarcat si sunt si cu sufletul impacat ca se pare ca nici lui nu ii lipseste

Alina, ma topesc dupa feciorul tau...Se vede ce zgatie este...un strengar

cat ma bucur ca ati reusit cu brio!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:

Palomina succes cu intarcatul....La noi este un succes total....Nu pot spune ca nu imi este greu...mai ales cand il doare ceva si plange automat imi vine sa scot sanul sa ii alin durerea (asta era remediu la orice durere a lui)...dar...ma opresc si caut alta metoda de alinare....
Vreau sa iti spun..ca asa cum spunea si Tina ..acum mi se pare mult mai afectuos cu mine....Deja cand ne culcam vrea sa ma simta...vine peste mine..ma pupa, ma mangaie...imi tine mana pe el si daca vreau sa o iau plange.....Ne dragalim pana adoarme....Si eu eram stresata de ideea de a il adormi fara tzitzi...eu altfel nu stiam cum...dar, crede-ma ca e usor si foarte placut...Ne punem in pat si el incepe calareala...alintarea...iubirea fata de mine.....pana adoarme in bratele mele Ma topeste...Pot spune ca imi place mai mult de T intarcatul
Asa ca acum pot spune ca nu regret ca l-am intarcat si sunt si cu sufletul impacat ca se pare ca nici lui nu ii lipseste

Alina, ma topesc dupa feciorul tau...Se vede ce zgatie este...un strengar

cat ma bucur ca ati reusit cu brio!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Sincera sa fiu am avut strangeri de inima...mai ales ca eu tare mult m-am chinuit sa am laptic...Dar uite ca deja a trecut cu mult de 1 an...un target pe care nu il visam cand am nascut...si am constientizat ca este momentul sa ne oprim acum caci mai tarziu probabil ca era mult mai greu...Oricum am spus ca sunt fericita ca il vad mult..mult mai afectuos cu mine si asta imi umple sufletul....
Azi cand am plecat..nu a vazut ca am iesit pe usa...am apucat sa cobor 1 etaj si am auzit cum striga...MAMAAAAAA.....E prima oara cand plange dupa mine...dar mama mea l-a linistit repede si s-au jucat frumos pana m-am intors acasa...Dar iti dai seama cum mi s-a umflat pieptul de mama cand insfarsit l-am auzit ca tipa si el dupa mine

Rody tare inteleapta esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Gata a trecut si ziua de azi...am fetita mare a fost si f cuminte ceva neobisnuit la ea

Antonia fost f incantata cand a venit de la gradi si a gasit casa decorata cu baloane...i-au placut cadourile in speciale buburuza...a mai primit o papusa Ioana care canta 7 cantecele si spune 20 de propozitii e fff faina imi place si mie mult

David e inebunit dupa gargarita care deseneaza...s-a lasat si cu scandal....trebuie sa-i caut ceva asemanator si pt el...sa aiba ocupatie...altfel Antonia nu o poate folosi

Am petrecut cu bunicii,nasii si verisori...David a dansat a fost atractia serii

Multumim inca o data pt urarile frumoase

Merg sa mai strang de prin casa...n buna

uffff am scris de pe tel si mi-a disparut din text

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna, fete dragi!

BTZ, Crispro, Bumble ca ati intrebat de noi!

Nici nu pot exprima bine ce fel de stare am...super nervoasa si un pic depresiva

Deci cu Raducu nu ma mai inteleg la masa de pranz!!! A ajuns ca aproape nu mai mananca...azi a mancat doar putin pastrav si cateva lingurite de cartofi cu sos de rosii si ceapa. Si nici la cina nu vroia sa pape, desi i-am dat ce stiam ca ii place - branza cu smantana si cu mamaliga. Ne-am maimutarit si eu si tati la el in fel si chip ca sa pape ceva.

Nu mai stiu ce sa mai fac, sunt un pachet de nervi! Blenduit nu mai vrea, scuipa. Bucatele ar vrea, dar nu legume! Doar carne, peste, ou, dar nu prea le are inca cu mestecatul! Cu lingurita se joaca in farfurie, da mancarea pe langa, dar nu vrea sa duca la gura!

Bea LP-ul la fel de bine (cu o singura exceptie intr-o dimineata), fructele ii plac, mai ales marul, a facut o pasiune pentru el in ultimele zile .

Dar legume, carne, iaurt - nu mai vrea aproape deloc!

Ce ma aduce la disperare cel mai tare e faptul ca una-doua isi suge degetul in timpul mesei! Daca si-a bagat degetul in gura - aleluia! stiu ca nu mai am sanse sa inghita mancare cateva minute bune sau chiar deloc! Si atunci renunt eu sa mai incerc, pur si simplu sunt extenuata psihic dupa pranzul lui Raducu

Am sunat-o pe pediatra - mi-a zis sa ii dau un siropel Vitam - nu-l gasesc in nici-o farmacie. Liv52 nu cred ca il mai pot face sa inghita, i-am mai dat o data pe la 8 luni, si atunci ma luptam cu el, acum sigur nu as mai avea sorti de izbanda.

A mai si slabit in ultima saptamana, de cand cam sare o masa pe zi

Nu mai stiu ce sa fac, simt ca ma urc pe pereti. Imi vine sa nu-i mai dau pranzul...sunt curioasa, cand va plange de foame, ca la el niciodata nu stiu daca ii e foame, nu se manifesta in nici un fel!

Doar dupa LP bazaie si mai nou si cand ma vede cu fructele...

Of, iertati-ma ca m-am intins atat de mult, sunt suparata rau

Aaa...si cu laptopul alta problema, de asta nici nu am mai intrat in ultimele zile - l-a luat sotul in birou, ca Raducu facea scandal monstru daca nu il luam in brate la laptop sa butoneze mouse-ul!

Va pup dulce pe toate si pe toti delfinasii! Sper sa intru un pic maine, cat doarme Raducu!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

sunt suparata...nu ma intrebati de ce ca stiti....
dar simteam nevoia sa va scriu....
........
totusi va spun,sotu in seara asta dupa meci a preferat sa stea o ora cu ospatarita la o bere in loc sa vina la mine acasa care-l asteptam cu un vin si o papica buna...asta se intampla la 11 noaptea....
e prea de tot...
si vineri trebuia sa mergem in budapesta ca pana la urma am primit biletele...dar nu cred ca mai merg...am niste nervi

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Offfff, Denisa! eu zic sa mergeti totusi si cu ocazia asta discutati cat se poate de serios ca vad ca aveti nevoie.... Macar te mai odihnesti si tu! Fii inteleapta !

Baby, de multe ori seara Antonito intr-un final adoarme fara san, bineinteles dupa ce suge vreo 45 de min , tolanindu-se pe mine! Deocamdata am reusit performanta de a-i da doar o data tzitzi in timpul zilei, la unul din somnuri ca noi am revenit la doua iarasi la al doilea o zbughim afara, cat o tine si vremea cu noi.

Puiutz, sa stii ca aproximativ asa face si A ... Pranzul e cel mai greu moment al zilei .... Incerc sa fiu calma. De ex, azi a mancat sa zic 100 gr de linte de ieri ca nu m-am riscat sa mai gatesc degeaba. Urmatoarea masa a fost la 4 ore dar nu dadea semne de foame ... Asa ca il las in legea lui, si-o reveni el !

Victo, bafta la examene ca poate nu mai intri pe aici sau eu uit ... Arata-le ce poti!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui palomina

Offfff, Denisa! eu zic sa mergeti totusi si cu ocazia asta discutati cat se poate de serios ca vad ca aveti nevoie.... Macar te mai odihnesti si tu! Fii inteleapta !

Baby, de multe ori seara Antonito intr-un final adoarme fara san, bineinteles dupa ce suge vreo 45 de min , tolanindu-se pe mine! Deocamdata am reusit performanta de a-i da doar o data tzitzi in timpul zilei, la unul din somnuri ca noi am revenit la doua iarasi la al doilea o zbughim afara, cat o tine si vremea cu noi.

Puiutz, sa stii ca aproximativ asa face si A ... Pranzul e cel mai greu moment al zilei .... Incerc sa fiu calma. De ex, azi a mancat sa zic 100 gr de linte de ieri ca nu m-am riscat sa mai gatesc degeaba. Urmatoarea masa a fost la 4 ore dar nu dadea semne de foame ... Asa ca il las in legea lui, si-o reveni el !

Victo, bafta la examene ca poate nu mai intri pe aici sau eu uit ... Arata-le ce poti!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Palomina

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata fete dragi!

Aseara am leganat pe copil mai bine de o ora. ii era somn, i se inchideau ochii, dar pe cand sa adoarma, iar plangea. Vai, ce mila mi-a fost de el. SIgur il chinuie maseluta. Azi noapte tot cu plans, la 6 s-a trezit de tot, si abia acum la 8 a adormit. Dar eu nu mai am somn.

Iuliana, felicitari pt ca ai alaptat atat, pt intarcatul fara suferinta!

Puiutz, of, imi pare tare rau ca va chinuiti asa cu pranzul. Noi acum mancam fara jucarii, dar ne jucam cu mancarea. Ii pun intr-un alt paharel de la Avent ceva papa (telemea, cateva bucati si 2 masline, sau bucati de fructe la masa de fructe) si ii pun capacul. El se tot joaca cu capacul, il deschide, mai mananca din ce e acolo, apoi iar ii spun sa imi arate cum le pune el in cutie, cum pune capacul, el iar face. Eu in timpul asta ii tot dau cu lingurita. Si asa is mesele la noi. Nici nu stiu ce sa te sfatuiesc-eventual sa incerci sa schimbi mesele- iaurt la amiaza, si legume la 17. Sau sa pui in legume suc de porto, sau un pic de LP in piure- poate, poate. Of, suntem aici, pentru tine! Stiu cum e sa nu manance.

Denisa, mami, sotul tau e bine??? Cum naiba sa faca asa ceva? Parca le face dinadins, pe bune, parca nu stie cu ce sa te mai supere. Pai si daca il asteptai acasa cu frigiderul gol, cu vase de spalat si cu un pahar de apa de la robinet, tot la tine trebuia sa vina, ca esti sotia lui, esti frumoasa, esti sensibila si sufletista, i-ai daruit 2 minuni! Of, ca i-as trage o paruiala!!! Ori pe bune o face intentionat, ori nu te respecta cum ai merita. Scuze daca m-am bagat prea mult, dar mi se pare ca esti o comoara de om si el nu vede asta!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput