Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamici!

La munca e binisor. Am schimbat compartimentul si trebuie sa ma obisnuiesc cu noul sef, cu noul birou, etc.
Nu va zic, in prima zi pe drum spre munca aveam o stare de zici ca mergeam la taiere.

Baby, la controlul oftalmologic dr. ne-a spus ca o pupila marita poate insemna si ca ochiul respectiv vede mai putin bine. Dar si sotul are aceasta asimetrie intre pupile si nu are probleme cu vederea. In rest totul e bine. A spus sa revenim la 3 ani, cand se poate coopera cu copilul.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Alina, am vazut si eu pozele cu Victor si am impresia ca sint frati cu Vladut al meu!!! Cam asa am aratat si noi 2 saptamini in urma,cu buza rupta,fruntea plina de vanatai,zgirieturi, asta e sanatosi sa fie ca trece!!! Mai tare eu ma stresez ca el!!! pupam si trece pina la nunta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buna seara.
Raisa la 10.30 si-a facut somnul de amiaza, a dormit pana la 13 fara 15...asa ca nu a mai dormit azi. La 20 am culcat-o si noi am mancat un peste ff bun la cuptor.
Acum am terminat de strans si spalat prin bucatarie, asa ca am timp de mine....adica sa stau pe forum

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Oana, ati ajuns acasa? Cum a fost la Cluj?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

era noapte, da, de aia n-am vazut santul. si din fericire s-au imputinat masinile-ca au dat in sfarsit in folosinta ceva centura colitoare..si io-te-asa n-am vazut nica.
mai, acu s-a cicatrizat un pic, dar de durut tot doare.

cris, sambata si duminica am examenele, dar plec de vineri.

paula, a fost o exceptie atunci sa se plimbe sotul pe acolo. ori era prea tarziu pt mihai sa mai plece undeva cu masina(sa nu adoarma, sa isi strice programul), ori era masina in service :)

deci ma marit ANU asta..nu pot, bre, ca as fi bigama.

histamina, bafta la ctrl!

LA MULTI ANI ANTONIA, SA FII SANATOASA SI FERICITA!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Nicole - bafta la control!

Si Bianca are o pupila mai mare si am fost pe la 2 luni la control cu ea, nu a reusit sa ii faca fund de ochi, dar a zis ca nu e nimic grav.

Referitor la operatia pt corectarea dioptriilor, asa e, varsta minima trebuie sa fie 18 ani, sa stagneze dioptriile cativa ani, si in functie de tipul laserului, sa fie corneea de o anumita grosime (minima). Eu m-am operat acum 5 ani de astigmatism miopic

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, daca tot umbli, ia lasa-mi si mie niste preturi de case pe mess. eu asa as vrea sa ne mutam!!!! as sta un an la socri, pana amenajam, numa sa plec din cartierul asta. dc de 3 ani nu m-am adaptat..nici nu o voi face. si vreau casaaaa..sa zburde astia mici.
fug sa mananc, ca mi-e foame.si sa mai citesc ceva.
ce bine ca scap in curand.( de o parte, ca mai am si in dec. o tura)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, si eu am astigmatism miopic. Tu ce miopie ai avut inainte de operatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ce repede a trecut dupa-amiaza asta!! intre vopsit doua freze (a mamei si a mea), joaca pana la epuizare (a mea, clar ), papat prajiturele si o vizita scurta la nasi, e tarziu deja!

noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

histamina, bafta la ctrl!

Mai fetelor ce mai stiti de Dragaica?...Nu a mai dat nici un semn de la Marea intalneala......
Oare Sherita e bine? Ne mai citeste macar?...Cred ca este tare greu cu 3 motate....
Nici Belustef nu a mai dat nici un semn.....

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput