Brum.N-D(90)-Bv Arleza,Ramo!Hai Lia, blackcat!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui BlackCat4evR

A! Si am uitat sa va spun ca in ultima luna nu a mai luat decat 80 gr. de la 2720 la aproape 2800... Nu stiu ce sa mai cred!

In love with life.

dar bebe misca se manifesta?.... imi pare rau ca te necajesc doctoritele acu pe ultima 100 de m... ma gandesc ca daca era cum spun ele trebuia sa te opreasca la spital..sau tu nu la spital ai fost... poate e vreo mamica mai cu vechime prin zona sa-ti dea un sfat mai la obiect...eu as fi stat pe capul lor (al doctorilor)... greutatile astea la eco sunt si cumva derutante pentru noi... vineri bebita avea la eco 2.2kg dar abaterea aparatului e de +/- 25%... asta inseamna ca poate avea in real intre 1.700 si cca 2.700... ceea ce nu e totuna si nici pe aproape una de alta... ecografista mi-a spus ca se va face o comparatie intre eco asta si inca una care se va face peste 2 saptamani si se va analiza in principal evolutia curbei din graficul cu diametrul abdominal... ca sa se decida daca bebe creste sau nu creste...

decat sa stai in stres mai bine mergi la spital... e aiurea, iti spune ca bebe e in suferinta fetala si te trimte acasa...

Nina, 33s+,
AMR minim 35 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Nasc la MedLife, si trebuie ca medicul care mi-a urmarit sarcina sa ma programeze, o sa facem treaba asta maine la 10-11, dar nu stiu cand voi fi programata, miercuri...joi... si mie mi-e frica sa ma si culc, sa nu se opreasca Victoria din miscat iar eu sa nu fiu pe faza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

sunt de acord cu carola ; spunele ca vrei cezariana .
si daca sangerezi de ce te-au trimis acasa ??
ca la curs ne spune mereu ca daca sangeram sa fugim la cel mai apropiat spital ??

scuze , poate sunt eu mai panicara , nu vreau sa-ti faci griji in plus .

probabil ca doctorita ta cunoaste mai bine situatia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:

Nasc la MedLife, si trebuie ca medicul care mi-a urmarit sarcina sa ma programeze, o sa facem treaba asta maine la 10-11, dar nu stiu cand voi fi programata, miercuri...joi... si mie mi-e frica sa ma si culc, sa nu se opreasca Victoria din miscat iar eu sa nu fiu pe faza....

In love with life.

daca situatia e cum spun cele doua doctorite, atunci maine te va si interna, nu cred ca te amana inca 1 sau 2 zile...curaj va fi bine...chiar fi pregatita maine sa ceri tu sa te interneze , la banii pe care ii dai ar trebui sa te asculte

Nina, 33s+,
AMR minim 35 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:

In love with life.

bine si nu-ti poate face cezariana de urgenta? nu poti sa suni doctorita si sa vorbesti cu ea?totusi sa stea in suferinta fetala nu cred ca e bine.. mult curaj

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Cu cine nasti la Medlife?
Stii ca ei au un medic in permanenta acolo care te poate monitoriza...
Probabil ca in locul tau si eu m-as simti mai confortabil si mai linistita in spital, se poate interveni oricand in cateva minute, asa..pana pleci de acasa, pana ajungi, e mai complicat.Eu stau la 5 minute de Medlife, daca ai nevoie de ajutor in vreun fel, te rog sa imi spui.

Emma 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Pai la MedLife se asteapta inceperea travaliului, cu contractii periodice, dureroase si toate cele... sau sa fie membranele rupte. Si la mine nik! Am avut ceva dureri azi pe zi dar au trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:

Pai la MedLife se asteapta inceperea travaliului, cu contractii periodice, dureroase si toate cele... sau sa fie membranele rupte. Si la mine nik! Am avut ceva dureri azi pe zi dar au trecut.

In love with life.

de ce nu optezi pentru cezariana ca sa nu mai stai cu ganduri si frica?

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Felicitari Georgia!
Bine ai venit Ioana! Sa ai o viata frumoasa, plina de impliniri!

BlackCat si eu m'as duce la spital, la varsta asta de sarcina nu cred ca pot sa te trimita acasa daca spui ca ai contractii...Cum au dedus ca micuta e in suferinta? Pff e una din fricile mele cela mai mari...
Sper sa ne dai vesti bune dimineata!

Carola esti gata? Multa bafta maine!

Lia ce'o mai face?

Eu sunt in plin instinct de cuib..ieri am luat vopsea pentru bucatarie, azi parchet pt sufragerie...planuri mari pt weekendul asta... Moare al meu cand ma mai aude cu vreo idee...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Iar chestia cu maine, poimaine mie nu imi suna deloc bine, ce inseamna maine,poimaine cand se vorbeste de suferinta fetala la bebe?

Eu cred ca linistea ta si sanatatea bebelinei tale conteaza cel mai mult, daca nu esti linistita, du-te la spital, e cel mai bine, in fond, in caz de urgenta, poti naste cu un medic de acolo.vNu am auzit sa nu fie competenti cei care lucreaza acolo.

Emma 34 saptamani

Mergi la inceput