Brum.N-D(90)-Bv Arleza,Ramo!Hai Lia, blackcat!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Fetele, dati si voi un copy la mesajul de predare al stafetei aici ca sa nu il mai cautam pana il gasim.

Emma 34 saptamani

eu zic sa lasati mamicile de strugurasi sa puna ele mesajul aici, e "privilegiul lor" ca sa zic asa...

Nina, 33s+,
AMR minim 35 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Silvy, eu cred ca sunt bune pernele, momentan am 2 pe care dorm :)) si, sincer, sunt foarte multumita, adica nu as putea dormi fara ele.

Nu stiu cum sunt la alaptat, dar sunt foarte comode pentru spate si nu numai. Pesupun ca si bebe ar putea fi sprijinit/asezat pe ele foarte bine.

Emma 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Fetele, dati si voi un copy la mesajul de predare al stafetei aici ca sa nu il mai cautam pana il gasim.

Emma 34 saptamani

eu zic sa lasati mamicile de strugurasi sa puna ele mesajul aici, e "privilegiul lor" ca sa zic asa...

Nina, 33s+,
AMR minim 35 zile

si eu zic la fel..

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

haideti ca am tras si eu un bocet ca am intrat la strugurasi si am citit predearea stafetei
parerea mea este sa nu copiem mesajul pt ca am citit ca ele au planuit sa ne predea stafeta la miezul noptii...deci ar fii pacat sa stricam momentul....parerea mea...

38+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Da, corect in aceasta situatie :)
Nu am stiut ca se face chestia asta "oficial".Oricum, foarte frumos.

Emma 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Ooooofffff, eu una sunt trista tare! Sunt acasa, dezamagita, la eco fie-mea a primit 7 (indica suferinta fetala), eu tot mai sangerez, dimineata la control, dr. a mangaiat-o pe crestet, acu' seara la eco, aflu ca e inca sus... Nu mai inteleg nimic. Cica la scorul asta e riscant travaliul, pt ea, si ca daca nu nasc la noapte sau maine, programam o cezariana. Eu ma tem sa nu fie prea tarziu, pe la pranz si dupa-amiaza am avut ceva contractii, dar nimic serios, iar acum gata. Nimic! Imi e mintea la toate bazaconiile, ma gandeam sa ma duc la spital, sa zic ca as avea contractii, si macar s-o stiu pe asta mica monitorizata... Dar ce ma fac daca ma trimit iar acasa? Nush. In toate cartile mele scrie ca sangerarea e o chestie serioasa... OOOOOOOOFFFFFFFFFFF. Ambele doctorite mi-au spus: "Pai trebuie sa se nasca" si se uitau la mine cu repros, de parca eu nu o dadeam afara! Sunt trista! Si speriata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

A! Si am uitat sa va spun ca in ultima luna nu a mai luat decat 80 gr. de la 2720 la aproape 2800... Nu stiu ce sa mai cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Curaj Black, o sa fie bine! Hai ca maine pe vremea asta o sa iti tii fetita in brate!

diana32+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Pai programeaza cezariana, daca simti tu ca e mai bine pentru mititica ta. Poate te duci mai spre dimineata la spital, nu au cum sa te trimita acasa.

Cred ca e firesc sa fii speriata, dar pastreaza-ti optimismul si calmul pentru ca va ajuta pe amandoua.

La ce spital vei naste?

Emma 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Eu nu inteleg, daca este in suferinta fetala de ce nu iti fac cezariana de urgenta? Nu reprezinta un risc?

38+

Mergi la inceput