Brum.N-D(90)-Bv Arleza,Ramo!Hai Lia, blackcat!
Raspunsuri - Pagina 7
cristi07 spune:
buna seara!
Felicitari Georgia!Bine ai venit Ioana Teodora!
Lia si Black asteptam vesti!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)
cristi07 spune:
M-am uitat mai devreme pe youtube si am vazut filmulete cu pozitia corecta pt alaptat. M-au emotionat bebelusii aia.
Va recomand cu caldura sa vizionati filmuletele(mamicile la primul bebe). Sunt filmulete scurte dar foarte utile!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)
msilvy spune:
apropo' de filmuletele cu pozitia corecta de alaptat :
voi ati cumparat perna speciala de alaptat ???
ca la curs ne-au prezentat perna asta ca un "obiect indispensabil! pentru alaptat ??
ce sa fac ?? cumpar sau nu ?? voi ce ziceti ??
Bianca77 spune:
tocmai ce am tras cu ochiul la strugurasi si s-a nascut si ultimul bebe din odiseea lor. Am vazut si mesajul lor catre noi...este deosebit de frumos si emotionant!!
Brambule, citeam ce ziceai tu acum cateva zile, ca ar tb sa facem si noi un mesaj pt preluarea stafetei. Asta e un obicei, asa se face? s-a propus careva?:)
38+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
daniela209 spune:
am citit si eu mesajul de la strugurasi...m-a emotionat, mai sa-mi dea lacrimile...
DanielasiRazvan-Teodor
dana84 spune:
BRAVOOOOOO GEORGIAAAAAA sa iti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa si norocoasa
HAI LIAAAAAA
HAI BLACK
38+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
AMR 4 ZILE
Wildorchid spune:
Fetele, dati si voi un copy la mesajul de predare al stafetei aici ca sa nu il mai cautam pana il gasim.
Emma 34 saptamani
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca77 tocmai ce am tras cu ochiul la strugurasi si s-a nascut si ultimul bebe din odiseea lor. Am vazut si mesajul lor catre noi...este deosebit de frumos si emotionant!! Brambule, citeam ce ziceai tu acum cateva zile, ca ar tb sa facem si noi un mesaj pt preluarea stafetei. Asta e un obicei, asa se face? s-a propus careva?:) 38+ cu Anna Eden www.psychosomatics.be |
e ceva schitat pe FB, daca va uitati si aveti vreo idee de imbunatatire si /sau adaugiri ar fi perfect(un post de ieri ora 11:13)
Nina, 33s+,
AMR minim 35 zile