Brum.N-D(90)-Bv Arleza,Ramo!Hai Lia, blackcat!
Raspunsuri - Pagina 6
alinuknuknuk spune:
Felicitari Georgia! Bine ai venit Ioana!
hai LIA
hai Blackcat
bine ai revenit acasa adriana!
35+ Luca Eduard
carola spune:
Mi-am luat tensiunea acum si am 119/ 75. Sa imi fac griji? Dr mi-a zis sa nu o am mai mare de 14 nu stiu daca inseamna 114 sau 140 pe tensiometrul meu.
38+
daniela209 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carola Mi-am luat tensiunea acum si am 119/ 75. Sa imi fac griji? Dr mi-a zis sa nu o am mai mare de 14 nu stiu daca inseamna 114 sau 140 pe tensiometrul meu. 38+ "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie |
inseamna ca ai 11 cu7 >:D< e foarte buna tensiunea ta.. ar trebui sa-ti afiseze 140 pe tensiometru tau..
DanielasiRazvan-Teodor
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui carola Mi-am luat tensiunea acum si am 119/ 75. Sa imi fac griji? Dr mi-a zis sa nu o am mai mare de 14 nu stiu daca inseamna 114 sau 140 pe tensiometrul meu. 38+ "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie |
14 inseamna 140...
Nina, 33s+,
AMR minim 35 zile
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui carola pai si 9 ala ce rol are? 38+ "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie |
unele tensiometre masoara tensiunea de ordinul sutelor (ca al tau si ca al meu) altele de ordinul zecilor (ca al medicului)...de fapt 119/75 pe aparatul medicului ar fi 12/7 sau cu 12/8 ...dar e buna oricum
ps. mai sunt si mici abateri, un tensiometru cu manometru e mai bun si mai precis decat unu digital... dar ptr uz casnic sunt bune si astea digitale
Nina, 33s+,
AMR minim 35 zile
msilvy spune:
buna fetelor !
cate schimbari intr-o zi!
felicitari georgia ! bine ai venit ioana teodora !
haide lia ! haide blackcat !
daniela209 spune:
fetele,dar ce e cu linistea aceasta pe aici? daca am fi fost la alt topic v-as fi intrebat daca v-ati ati plecat sa "lucrati" pentru bebei
DanielasiRazvan-Teodor
Beatrice1982 spune:
Bravo Georgia!
Bine ai venit Ioana Teodora!!!
Hai Lia!!!
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 36+ cu Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!