Brum.N-D(90)-Bv Arleza,Ramo!Hai Lia, blackcat!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Si eu sunt panicoasa, si eu stiam ca sangerarile nu sunt de ignorat, le-am zis si la control (si s-a vazut si pe manusi0 si am zis si la eco... Si amnadoua mi-au spus ca tre' sa se nasca, ca lichidul e putin, dar nu a curs, s-a resorbit, ca placenta, ca circulatia, si astea sunt cele 3 puncte scazute la scor. Discutand despre un travaliu indus, ceea ce la MedLife nu se practica, dr. mea a zis ca nu se face la un copil cu scorul asta, ca sunt contractiile fff puternice. Asa ca variantele erau sa inceapa travaliul natural, si tot stateam cu un stress, ca o traumatizeaza, ori programam cezariana. Eu o sa-i spun maine ca nu vreau sa mai astept. Si sper sa nu fie prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

black eusaptamana trecuta cand ma apucase pe mine cu nascutul la ploiesti am fost la dr cu care vroiam eu sa nasc la control si el mi-a facut un control ginecologic pe masa in urma caruia mi-a spus ca am colul deschis de 2 cm...apoi cand am ajuns acasa si m-am dus la baie...sange pe tamponel...dar un sange maro inchis...si l-am sunat disperata intr-o criza mare de nervi practic si mi-a spus sa stau linistita ca este de la control si ca a uitat sa imi spuna ca o sa-mi curga putin sange...eee sange mi-a curs asa cate o picatura 2 si a 2 a zi dar ti-am zis maro.
apoi joi cand am fost la adevaratul meu dr la bucuresti mi-a facut eco, si colul era inchis bine ca se oprise si sangerarea si totul era in regula...deci dr de la ploiesti un mare dobitoc...de unde Dumnezeului mi-a dat el sangele ramane o enigma...
la tine a inceput sangerarea de la ea putere ??? sau in urma unui control??? si ce culoare are sangele???

38+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Si sa mint despre contractii doar ca sa ma vad la spital... Se prind imediat ca la testul non-stress au si monitor de contractii, si in 10 minute se prind ca mint!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Multumesc, mad. Eu nu cred ca o sa nasc maine . Am mai zis, vrerau sa ma bucur cateva zile de libertate :).

Cand scriu 38 la saptamani mi se pare incredibil ca am ajuns cu bine aici.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Carola, eu m-as bucura si ma rog sa ajung la 36. La mine e mai complicat fara cerclaj, cu col de 1 cm daca mai e si ala si cu contractii.Incerc sa stau cat mai linistta, poate o mai duc macar 2 saptamani. Ufff...

Emma 34 saptamani

Mergi la inceput

Sangerarea a inceput noaptea (cel putin eu am descoperit-o dimineata). Ieri noapte m-a durut de vreo 3 ori burtica, cam ca la manstruatie, nu puternic, dar suficient cat sa ma trezeasca. Surpriza a fost dimineata. Sangele era curatel, rozaliu. Acum, pe seara, mi se pare ca s-a mai intunecat, nu e o sangerare puternica, dar m-a tinut toata ziua! Si la control, dr. a zis ca i-a pipait capsorul prin col! pai cum sa-l pipaie decat prin gaura? Mi-a zis ca dilatatia e pana in 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BlackCat4evR

Si sa mint despre contractii doar ca sa ma vad la spital... Se prind imediat ca la testul non-stress au si monitor de contractii, si in 10 minute se prind ca mint!

In love with life.

Si daca se prind ce daca...noua la cursurile prenatale moasele ziceau ca de multe ori au femei care cred ca au contractii dar sunt doar dureri de ligamente, de una de alta... Cum esti la prima nastere nu se asteapta nimeni sa stii exact cand sunt contractii adevarate si cand nu...Oricum cred ca ai fii mai linistita asa...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

black dar nu trebuie sa minti cu absolut nimik...gandeste-te la puiul tau...nu poti sa stai asa...daca dr ti-a spus ca este in SUFERINTA FETALA ce motiv mai bun decat atat sa ai sa te prezinti la spital??????????????????????????????????
eu in locul tau nu as mai astepta nicio secunda...pe bune este vorba de sanatatea copilului tau si de repercursiunile pe care o chestie de genul asta le poate avea in timp
asa ca i-ati bagajul si fuga la spital

38+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby
AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

BLACK cand ti-au dat nota erau numai ginecologi sau era si un neonatolog, cel mai importat la momentul asta, e singurul care poate pune diagnostic de suferinta fetala
eu cred ca e bine sa fi la spital sa fi monitorizata corespunzator, cu tensiunea cum stai?

33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Dar la Medlife nu se practica sa vina dr de acasa pentru o urgenta? Adica cezariana de urgenta? Sau poate ca nu e asa grav? Eu m-as fi speriat rau daca aveam lichidul putin si sangeram, dar poate ca bebe poate sa mai reziste asa, nu stiu, din moment ce dr care te-au consultat nu ti-au oferit varianta cu nasterea urgenta.

38+

Mergi la inceput