Brum.N-D(90)-Bv Arleza,Ramo!Hai Lia, blackcat!
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui walkiria Doamne, ma minunez de ce citesc aici. Blackcat, mie mi-a zis dr sa ma duc sa fac testul nonstres sa vedem daca bebele e in suferinta fetala ori ba si a spus ca daca este trebuie sa mi-l scoata de urgenta. Suferinta fetala din cate am inteles eu de la el este atunci cand ritmul cardiac al bebelui nu mai e ok. Ori dr. ta e batuta in cap( scuze dar eu m-as criza rau) si nu stie cand si cum sa puna diagn de suferinta fetala ori e inconstienta ca nu iti face cezriana de urgenta daca intr-adevar faptul ca ai lichid putin, placenta imbatranita inseamna suferinta fetala. Eu zic sa o suni sa ii spui sa iti faca cezariana, este dreptul tau de a alege momentul (date fiind circumstantele)mai cu seama ca le dai o gramada de bani. Ce medic te monitorizeaza? Bebita al meu iubit Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 36+ cu David Andrei Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi! |
sunt si eu cam de aceeasi parere, parca asta inseamna suferinta fetala, nu chestiile care se intampla pur fiziologic ptr ca e vremea lor...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dianalaura spune:
Bravo Arleza, bravo Ramona! Wow! Primele "brumarite" venite in luna oficiala! Bun venit Sara, bun venit Briana!
Fetelor, am sa intru cu nickul comun si o sa postez mesajul scris de emma la noua casuta a strugurasilor, cel de preluare a stafetei. Emma nu te superi nu?
diana32+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
luny spune:
Felicitari ramonzca, sa-ti traiasca fata, sa fie papacioasa si necolicioasa!
ma duc si eu sa pregatesc ceva de papa... azi sunt singura iar... Mate iar s-a forfotit de dimi ca nu vrea la gradi, al meu lucreaza, as face si eu azi ceva dragutz, as iesi din casa... dar ma gandesc ca... mi-e cam lene!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
daniela209 spune:
Diana, daca tot te loghezi cu userul comun schimba si titlul pentru mamicile de azi noapte
aseara am comandat si eu un balansoar pentru strumful meu...www.amazon.co.uk/gp/product/B002VBXY5O" target="_blank">acesta
DanielasiRazvan-Teodor
ooka spune:
wowww, felicitari Arleza, bine ai venit micuta Sara, sa ai o viata frumoasa! esti brumarica numarul 1, nu? trebuie sa fii model de dragalasenie, sa papi bine, sa dormi bine :)
Felicitari Ramona, bine ai venit Brianna, sa fii sanatoasa si fericita!
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
aris26 spune:
buna dimineata,
dau o cafea si citesc rpd ca sunt de abia la pagina 8 si ash vrea sa o iau in ordine ca daca citesc de la coada la cap nu mai inteleg nimic
mama de mic +s34+ AMR 5sapt.
anna-mama spune:
Neata!
Bravo, Arleza! Bravo, Ramo! Sa fitit sanatoase si voi si bebelinele!
Arleza, vezi ca a venit pe 1 noiembrie, ti-am zis ca ai fata cuminte si ascultatoare
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
dianalaura spune:
Am facut modificarile si in titlu si in lista. Am numarat 93 de fete in odiseea noastra, eu zic sa lasam numarul asa, de aceea am trecut 93 gravide si mamici fericite. Si cand naste careva pur si simplu o stergem din lista de gravide si o trecem in categoria mamicilor. Ca sa ne fie mai usor. Si numarul copiilor ce sunt pe cale sa se nasca va scadea. Sunteti de acord?
diana32+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
anna-mama spune:
Eu cand l-am nascut pe Vlad, trecusera 40 de saptamani si m-a verificat doctorul si la fel s-a exprimat, copilul e in suferinta fetala, iar motivele erau: lichidul incepuse sa se inverzeasca si copilul avea circulara de cordon si deja era f mare si nu mai incapea...asta a zis atunci doctorul
Black, cum esti? O sa fie bine
De Lia ce se mai stie? Hai Lia
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR