Brum.N-D(90)-Bv Arleza,Ramo!Hai Lia, blackcat!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mi-am schimbat si eu semnatura, azi implinim 33 de saptamani. Ma gandesc sa ii trimit liei un mesaj, sa vedem, poate raspunde.

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 42 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

felicitari fetelor: georgia, arleza, ramoncza!!!! sa va traiasca fetitele sanatoase si fericite, papacioase si necolicoase!!!! bine ati venit pe lume puiute dragi
lia sunt cu gandul la tine, chiar daca nu mai apuc sa intru pe DC ma tin fetele la curent pe fbk:))) cine ar fi crezut ca asteapta Mateiul sa faca 40 de saptamani pana se da dus?
fetele care editeaza prima pagina,acolo unde-s trecute nasterile, treceti si la mine va rog 37 de saptamani (nu 38), si un VBAC daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Georgia Ramoncza Arlenza Felicitari!!!!!!!!!!!

Hai Lia

Black cum esti?

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

FELICITARI!!!! Sa fie sanatoasa si tie recuperare rapida

Citat:
citat din mesajul lui luny

am primit un sms de la Arleza la ora 3, plewca la spital cu contractii dese si jumatate, iar la ora 3 a nascut-o pe Sara, natural, fara epidurala!!! Are 3100 g,!
Ea are o epiziotomie cam mare si spra sa treaca repede!

Felicitari mami curajoasa!! Bine ai venit Sara, sa ai o viata minunata, sa fiti sanatosi si voiosi mereu!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!
Cate noutati!!

Bine ai venit, brumarica Sara!! Felicitari, andreea!!!

Bine ai venit, brumarica Brianna!! Felicitari, ramonzca!!

Multumim de stafeta, mamicilor de strugurei!!

black - pt. mine suferinta fetala = urgenta!!! Nu maine, nu poimanine .. nu vreau sa te sperii si sa te panichez (ca esti deja), dar sunt patita si nu nu ma intereseaza daca ma trimit acasa, daca tipa la mine, daca vine sau nu dr. care a urmarit sarcina sau mai stiu eu ce. Eu ma infiintez la spital, urgenta si de-acolo nu plec decat cu copilul sanatos, pe oriunde or vrea ei sa il scoata. Acasa nu ma linisteste nimic. Cu toate semnele tale, e clar ca numai sub supraveghere medicala poti sa fii linistita.

carola - bafta azi la dr.!!

Doamne-Doamne, ai grija de noi 37s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

Diana, daca tot te loghezi cu userul comun schimba si titlul pentru mamicile de azi noapte

aseara am comandat si eu un balansoar pentru strumful meu...www.amazon.co.uk/gp/product/B002VBXY5O" target="_blank">acesta

DanielasiRazvan-Teodor

daniela foarte dragut balanoarul ...am si eu o intrebare: in cat timp iti vine comanda de pe amazon si cum se procedeaza cu plata ?( transfer, card?) m-ar interesa si p mine ceva dar nu am dat nicodata comanda de pe amazon...merci mult

Andreea 34+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

FELICITARI!!! multa sanatate fetelor, recuperare rapida mamei si spor la subt Briannei

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

la 6.21 am primit mesaj de la Ramonzca79: contractiile au debutat in jurul orei 1, la 3 fara am plecat la spital si la 4.00 am nascut. Brianna are 2700g, apgar 9/10, nastere naturala, 39 sapt.

Felicitari mamico, recuperare usoara, mult laptic pentru printesa si o fetita sanatoasa, mancacioasa si care sa va umple sufletul numai cu bucurii!

Felicitari Arleza, recuperare rapida mami si o printesa sanatoasa, mancacioasa!
DanielasiRazvan-Teodor

mama de mic +s34+ AMR 5sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

black ma bag si eu in discutii vis-a-vis de suferinta fetala...exista 2 tipuri de suferinte, unele considerate urgente, atunci cand ritmul cardiac e prea mic ori prea mare, si atunci se face cezariana instantaneu, ca bebe e in pericol iminent, sau exista o suferinta fetala, insemnand retard de crestere intrauterina (ca inteleg ca la tine bebe n-a mai crescut cum trebuie in ultima luna), care poate avea ca sursa o groaza de motive, cele mai intalnite sunt tensiuni anormale pe arterele uterine, cordon ombilical si artera crerebrala medie. de asemenea o disfunctie placentara ( o placenta excesiv de imbatranita sau celcefiata) nu mai hraneste corespunzator copilul si deci el nu mai creste. putin lichid amniotic este considerat o inidcatie pt cezariana fiindca lui bebe cica nu i-ar fi bine in travaliu. eu in schimb am citit pe la americani studii f recente care arata ca nu exista nicio diferenta dpdv al outcome-ului intre travalii cu lichid normal si cele cu putin lichid...dar inca marea majoritate a dr.ilor considera travaliul cu lichid putin periculor pt bebe. sangerarea cred eu ca vine de la toate tuseele vaginale care ti-au fost facute, colul cand e fortat, cand incepe sa se deschida, sangereaza, fara sa insemne nimic rau. acestea fiind zise, la tine nu e o urgenta in sensul ca trebuie scos bb in secunda asta, ci doar ca e de preferat sa se nasca mai repede, mai usor-si da, pt bebe dpdv al efortului cezariana e mai usoara net decat un travaliu natural, dar asta nu inseamna ca pateste ceva intr-o zi-doua..bebe se va dezvolta mai bine afara din burtica decat inauntru, daca acolo nu ajunge suficient sange care sa-l hraneasca. important e ca dpdv al maturitatii, e perfect dezvoltat si la termen. bafta multa si capul sus, nu-s motive de panica nastere usoara!
ps...daca mai raman o data gravida, imi fac rezidentianut in ob-gyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

neata,
numai vesti si sa o tine-m tot asa pana la final
eu m-am trezit cu gatul in pioneze, am niste amigdale cat gutuile, si nu stiu de unde de 2 sapt nu am iesit din casa, mi-am pus cartofi cu spirt la gat, maicamea ma trateaza , si put acuma ca o baba a carmol

33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

blak,iarta-ma ca ma bag,dar urmaresc odiseea voastra pt carola si lia.
draga mea, de urgenta du-te la orice spital.
asa am patit si eu si m-au lasat cu suferinta fetala si am avut scor Apgar 6 si am pazit incubatorul si reanimarea 2 saptamani.
eu cretinism sa nu iti faca cezariana.
du-te la stat!
medlife-ul nu are sectie performanata de ATI pt bebe cu probleme. finutul meu s-a nascut acolo.
nu mai sta.
ai un copil sanatos,INCA!
daca ar fi depins de mine as fi facut cezariana imediat,dar m-au lasat 4 zile cu membranele rupte si 21 de ore cu cointractii de nastere,dar dialatatie 0.
du-te de urgenta la Municipal.
sunt ff buni neonatologi acolo.
acum inca mai poti face ceva.
cretinele de la medlife nu iti pot vindeca ulterior bebele.

Mergi la inceput