Brum.N-D(90)-Bv Arleza,Ramo!Hai Lia, blackcat!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

somn usor fetele... black fugi si tu la nani, da pup la fetita si treci si odihneste-te ca e tarziu...
noapte buna fetele

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Bine, fetele, hai ca va tin la curent, noapte buna! Multumesc de incurajari, si sper sa imi tineti pumnii. De fapt nu, stiu ca o sa-mi tineti pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Multumim din suflet, mamici de septembrie-octombrie.Ati fost foarte dragute.Sa dea Dumnezeu sa va cresteti comorile cu o dragoste nemarginita, sa va bucurati de sanatatea si frumusetea celor mai minunate daruri pe care le poate oferi viata unei femei.

E un carusel atat de frumos de bucurii, lacrimi, emotii, temeri, lumina, caldura si culoare. Parca timpul se opreste in loc creand un tablou mirific la cel un simplu scancet sau zambet al minunii pe care Dumnezeu a creat-o.

Personal, v-am mai rasfoit, am invatat multe de la voi si din experientele voastre; va astept cu mare drag in continuare sa fiti alaturi de noi, cum de altfel si noi vom fi alaturi de voi.Ne unesc lucruri fascinante: experienta de a fi mame si norocul de a fi femei pentru ca aceeasi natura a fost atat de darnica in ceea ce ne priveste.Ne-a inzestrat cu puterea de a darui viata.

Emma 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

am contractii la 5 min...o sa plec la spital....tineti-mi pumnii si rugati-va pt mine!!!pupiuuuuu all!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

39+ Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

ramonzca79:
hai ramonzca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
noi suntem cu tine ! vine primul brumarel !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am primit un sms de la Arleza la ora 3, plewca la spital cu contractii dese si jumatate, iar la ora 3 a nascut-o pe Sara, natural, fara epidurala!!! Are 3100 g,!
Ea are o epiziotomie cam mare si spra sa treaca repede!

Felicitari mami curajoasa!! Bine ai venit Sara, sa ai o viata minunata, sa fiti sanatosi si voiosi mereu!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

la 6.21 am primit mesaj de la Ramonzca79: contractiile au debutat in jurul orei 1, la 3 fara am plecat la spital si la 4.00 am nascut. Brianna are 2700g, apgar 9/10, nastere naturala, 39 sapt.

Felicitari mamico, recuperare usoara, mult laptic pentru printesa si o fetita sanatoasa, mancacioasa si care sa va umple sufletul numai cu bucurii!

Felicitari Arleza, recuperare rapida mami si o printesa sanatoasa, mancacioasa!
DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Si eu venit si primii brumarei...felicitari mamicilor pentru bebeii sanatosi, recuperare rapida si mult laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

black.. am citit ca esti acasa.. sper sa fie bine si azi sa se declanseze travaliul ala serios.. daca nu, important este sa fiti voi doua bine, faceti ceza si gata!.. mis e pare si mie curios ca nu te-au oprit acolo peste noapte ptr monitorizare!.. sunt p-aici azi toata ziua, tine-ma la curent!
by the way, sigur ca la medlife se fac cezariene daca e voba de urgente, insa clar depinde de miedul ales, cum apreciaza, etc... de fapt, ca in orice spital..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

felicitari mamicilor care au dat nastere acestor comori
bravo Arleza bravo ramonzcarecuperare rapida , laptic muult si afara colici

Andreea 34+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput