Brum.N-D(90)-Bv Arleza,Ramo!Hai Lia, blackcat!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Citat:
citat din mesajul lui BlackCat4evR

Si sa mint despre contractii doar ca sa ma vad la spital... Se prind imediat ca la testul non-stress au si monitor de contractii, si in 10 minute se prind ca mint!

In love with life.

spune-le ca ti-e frica si ca nu te simti in siguranta acasa.Ce dr,iti urmareste sarcina? E colaborato sau lucreaza acolo permananent?

Emma 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Carola, eu m-as bucura si ma rog sa ajung la 36. La mine e mai complicat fara cerclaj, cu col de 1 cm daca mai e si ala si cu contractii.Incerc sa stau cat mai linistta, poate o mai duc macar 2 saptamani. Ufff...

Emma 34 saptamani

Pai da, contractiile micsoreaza colul. Nu reusesti sa le stapanesti cu nimic? Eu toata sarcina am avut burta pietroi. Dar colul meu nu s-a micsorat prea mult. Oricum, de la 34 de saptamani nu mi l-a mai masurat ca mi-a zis ca nu mai e relevant.

Poate te mai tine 2 saptamani macar.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

Multumesc, mad. Eu nu cred ca o sa nasc maine . Am mai zis, vrerau sa ma bucur cateva zile de libertate :).

Cand scriu 38 la saptamani mi se pare incredibil ca am ajuns cu bine aici.

38+

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Te cred ca tii se pare incredibil 38 de saptamani ! Oricum dupa o sa ai un alt fel de libertate, poti sa te misti, sa iesi din casa... Mi'e mi da mana sa vb ca "libertatea" aia de care spui tu am pierdut'o in 2007 odata cu Emily ...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Black si eu as fugi la spital,mai bine o noapte de spitalizare in plus si cu bebe bine decat acasa...e dreptul tau sa te duci si sa te monitorizeze.. sigur au personal de garda care te poate evalua...daca nu suna-ti doctorita si vorbeste cu ea, vezi ce zice, de ce nu face cezariana de urgenta in loc sa te lase cu fetita asa in suferinat fetala... eu stiu ca la chestii de genul se trece obligat la cezariana ca sa nu sufere bebele si sa aiba alte repercusiuni asupra lui..

DanielasiRazvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Corect, in cel mai rau caz, platesti o noapte in plus, dar macar esti linistita si stii ca sunteti supravegheate. Hai, ia-ti lucrusoarelesi fugi, nu mai sta asa.

Emma 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Statzi asa! s-o luam pe rand:
MADABOUT: pai si daca ma trimit acasa iar?
DANA 84: sunt intr-o panica cumplita, si totusi ma gandesc ca nu m-ar fi trimis acasa doi doctori daca era de ramas, nu vreau sa cred ispravile cu medici comozi, si mai stiu eu ce, pentru ca ar fi prea cumplit!
HELLEN79: Nota este scorul fetal, pe care l-a primit la eco, de la d-na Steriu. Nu era alt medic acolo.
CAROLA: Nush despre urgente, stiu ca daca chemi salvarea te poate duce la ei direct, dar cam atat. Si pentru ce sa chem salvarea cand la mine e liniste si pace? Si ma gandesc si eu ca nu se poate s ama fi trimis acasa daca era asa de grav...

Desi hai sa va zic discutia cu medicul:
Dupa faz acu asteptam sa se declanseze travaliul natural, sau programam cezariana de urgenta,
Dr. "Dar daca era copilul meu, eu nu mai stateam, programam d eurgenta cezariana"
Eu: "Bun. Si cum fac asta? Ma duc la camera de garda si le zic ca eu vreau sa nasc?"
Dr. "Aaaa, nuuuuu!, Eu trebuie sa va programez, si trebuie sa vad cand e sala libera si cand ce medici sunt disponibili, si cand, ca nu pot opera singura, imi trebuie un coleg la sala"
Eu: "Pai si-atuncï?"
Dr. "A, pai o sa vin eu maine pe la 10-11, si vad cand putem face programarea, daca nu nasteti la noapte sau maine."

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Si nu e chestia d eo noapte in plus, e chestia ca nu te tin in spital daca nu e travaliu adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui BlackCat4evR

....
Desi hai sa va zic discutia cu medicul:
Dupa faz acu asteptam sa se declanseze travaliul natural, sau programam cezariana de urgenta,
Dr. "Dar daca era copilul meu, eu nu mai stateam, programam d eurgenta cezariana"
Eu: "Bun. Si cum fac asta? Ma duc la camera de garda si le zic ca eu vreau sa nasc?"
Dr. "Aaaa, nuuuuu!, Eu trebuie sa va programez, si trebuie sa vad cand e sala libera si cand ce medici sunt disponibili, si cand, ca nu pot opera singura, imi trebuie un coleg la sala"
Eu: "Pai si-atuncï?"
Dr. "A, pai o sa vin eu maine pe la 10-11, si vad cand putem face programarea, daca nu nasteti la noapte sau maine."

...

In love with life.

un fel de "caldura mare moncher!"... o fi vrut sa-si dea importanta si nu a avut cum decat bagandu-te pe tine la idei...

ps. si daca nasti la noapte, nasti singura?!..ea nu serveste?!!...adica ea pentru ea opta pentru urgenta, daca era in locul tau, dar tu fiind in locul tau stai la mana ei si la "stai sa vedem"... suna ca fiind intr-o bujie madame, scuze de lipsa de politete la adresa ei..dar mie asa imi suna

Nina, 33s+,
AMR minim 35 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

pai si vezi dupa cum a zis si dr ta daca era copilul ei programa cezariana de urgenta....nu mai ne la 10-11.
draga mea eu nu vreau sa par stresanta sau sa te influentez cu ceva...dar in ziua de azi nu stii la ce sa te astepti de la doctori...crede-ma ca sunt patita si para patita...de la doctora mea de care eream practic indragostita , aveam o incredere oarba in ea mi-am invatat lectia vietii...pt ca din cauza ei era sa mor...
asa ca tu hotarasti...dar este vorba de copilul tau...doctorul la o adica se scoate

38+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Black, dr cu care ai vb este acelasi care te-a monitorizat toata sarcina?
NU pot sa cred ca daca era f grav nu te-ar fi bagat de urgenta (mi se pare aberant) pe de alta parte "replica cu daca era copilul meu.." nu e cea mai potrivita in conditiile in care nu e "loc" pt cezariana.

tu ce simti acum? crezi ca e ok sa mai astepti pana maine?

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (35 saptamani)

Mergi la inceput