Brum.N-D(90)-Bv Arleza,Ramo!Hai Lia, blackcat!
Raspunsuri - Pagina 12
madabout2003 spune:
BlackCat chiar daca te trimit din nou acasa cel putin vezi ca e totul in regula cat timp te monitorizeaza... Din cate stiu eu suferinta fetala se manifesta printr'un ritm cardiac mai scazut.. Ai putea vedea care este ritmul cardiac.. Nu stiu, pe mine termenul de suferinta fetala ma panichiaza...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 33+
BlackCat4evR spune:
Da, e dr. mea, si azi pe zi m-a sunat de doua ori ca sa ma intrebe daca nu s-a rupt apa sau nu au inceput contractiile. M-A SUNAT EA PE MINE. Si mi-a zis mereu ca vine cand nasc. Iar maine vine special, ca nu are program de MedLife ca sa-mi faca programarea aia, asa ca mie mi se pare ca isi da interesul, dar conversatia mi s-a parut si mie un pic cam deliranta asa... adica la mine "urgent" inseamna acum doua minute, nu peste doua zile!!! Oricum, nu stiu ce sa fac...
daniela209 spune:
Black si eu as face la fel, m-as duce la spital macar sa ma monitorizeze alt medic si sa mai aud o parere, plus inimioara micutei si activitatea ei...poate te mai linistesti..
DanielasiRazvan-Teodor
carola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BlackCat4evR Desi hai sa va zic discutia cu medicul: Dupa faz acu asteptam sa se declanseze travaliul natural, sau programam cezariana de urgenta, Dr. "Dar daca era copilul meu, eu nu mai stateam, programam d eurgenta cezariana" Eu: "Bun. Si cum fac asta? Ma duc la camera de garda si le zic ca eu vreau sa nasc?" Dr. "Aaaa, nuuuuu!, Eu trebuie sa va programez, si trebuie sa vad cand e sala libera si cand ce medici sunt disponibili, si cand, ca nu pot opera singura, imi trebuie un coleg la sala" Eu: "Pai si-atuncï?" Dr. "A, pai o sa vin eu maine pe la 10-11, si vad cand putem face programarea, daca nu nasteti la noapte sau maine." ... In love with life. |
asta e din filmele cu ptosti? Deci dr aia iti spune ca ar fi grav daca s-ar intampla asa ceva cu copilul ei, dar fiind copilul tau tu poti sa mai astepti.
38+
daniela209 spune:
citat din mesajul lui BlackCat4evR Da, e dr. mea, si azi pe zi m-a sunat de doua ori ca sa ma intrebe daca nu s-a rupt apa sau nu au inceput contractiile. M-A SUNAT EA PE MINE. Si mi-a zis mereu ca vine cand nasc. Iar maine vine special, ca nu are program de MedLife ca sa-mi faca programarea aia, asa ca mie mi se pare ca isi da interesul, dar conversatia mi s-a parut si mie un pic cam deliranta asa... adica la mine "urgent" inseamna acum doua minute, nu peste doua zile!!! Oricum, nu stiu ce sa fac... In love with life. |
black dar la medlife nu poti suna sa intrebi care e procedura pentru cezariana la urgenta? o sala libera trebuie sa aiba,doar nu or avea numai urgente si toate salile ocupate, plus ca daca au medic de garda si ii vine o urgenta , acel medic trebuie sa aiba o sala libera... trimite pacienta in alta parte?
DanielasiRazvan-Teodor
BlackCat4evR spune:
Ritmul cardiac e ok, a fost depunctata la alte capitole, la nivelul de lichid care e putin, la miscarile fetale, care au slabit in intensitate si la placenta, care incepe sa imbatraneasca.
BlackCat4evR spune:
Daniela, buna idee, ia sa vad daca nu aflu ceva despre procedurile de urgenta la ei...
carola spune:
Pai se pare ca nu e asa grav. Iar placenta e normal sa imbatraneasca. Doar nu imbatraneste fulgerator pana maine la 11.
38+
dana84 spune:
black fa cum iti spune inima
consulta-te si cu sotul,cu familia si luati decizia corecta
38+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
AMR 2 ZILE
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui BlackCat4evR Ritmul cardiac e ok, a fost depunctata la alte capitole, la nivelul de lichid care e putin, la miscarile fetale, care au slabit in intensitate si la placenta, care incepe sa imbatraneasca. In love with life. |
la cat am citit si eu pe aici a punctat lucruri care oricum se intampla pe final de sarcina... si inteleg ca tu esti deja in saptamana 40 (sau 39)... cand mergi maine la medlife preseaza totusi pe ideea suferintei fetale, intreab-o iar (ce daca ti-a mai explicat)... acu parca suna ca fiind decisa spre cezariana, adica o prefera nasterii naturale
Nina, 33s+,
AMR minim 35 zile