Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(96)
Raspunsuri - Pagina 12

Andutza_B spune:
Sper sa nu se creeze iar vreo polemica pe subiectul "a lua sau a nu lua in brate". Si daca se creeaza, sper sa nu dezerteze nimeni! Eu aici stau, ca Lapusneanu!
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Shines spune:
Maimu..da,parca ieri te sunasem,ce mai trece timpul.
oricum...cu majoritatea fetelor am vb cand au nascut.
incurajam pe toata lumea cu alaptatul,felicitam pe toata lumea.
dimineata am facut-o de oaie cu Carmen...plangeam la telefon si nu trebuia sa fac asta printre suspine am reusit sa scot doua vorbe de incurajare
is vaca

Andutza_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines Maimu..da,parca ieri te sunasem,ce mai trece timpul. oricum...cu majoritatea fetelor am vb cand au nascut. incurajam pe toata lumea cu alaptatul,felicitam pe toata lumea. dimineata am facut-o de oaie cu Carmen...plangeam la telefon si nu trebuia sa fac asta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
Heeei, sa nu te aud!! Cum adica?? E foarte frumos ca ai vb cu ea la telefon, iar reactia ta e fireasca, oricare din noi ar fi bocit, trebuie sa fii tare sa te abtii... Sunt sigura ca ai reusit sa o incurajezi pe Carmen!!

In alta ordine de idei, am uitat: FELICITARI, MAYANE!!
Andutza-

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

bebelu86 spune:
yuhuuu
ce ma bucur ca totu e bine si carmen s-a mai linistit.
mai..eu cu luatu in brate, nu prea sunt de acord la fiecare au gata in brate..dar...si e un maare DAR... socrela si cumnata-mea cum o aud un pic camiorlaie o si iau degeaba le explic..zic da da dasi tot ca lele fac. iar cand raman singura..vai de curu meu
ca acu cateva seri sa aud ca e prea rasfatata..
pai nu asa a fost invatata? acu ce pot sa-i mai fac?
am lasat-o sa urle sapt trecuta pana numai avea aer si degeaba
am pus si eu ceva p fb. astept impresii. indif dc sunt + sau -. eu sper sa fie +

Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maimutzica10 bai, hai s-o declaram studenta odiseei pe mayanne Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) think pink |

Tot ce-am facut e un amarat de curs intensiv de web design.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel

Lorich spune:
Eu-s mama "luatoare" in brate! cand sunt sanatosi ii iau cand pot, cand ma lasa timpul, cand nu trebuie sa gatesc sau altele, cand sunt bolnavi ii iau cat de mult vor ei si chiar cred ca luatul in brate la virusei are aproape tot atata efect cat nurofenu'
Iar cand se lovesc, mama pupa, cica s-a dovedit stiintific ca daca 'pupa cineva buba" nu mai doare as much, probabil ceva cu secretia de serotonina, don't know. Eu pup fara indoieli, nu pun la indoiala durerea, chiar daca nu e nicio urma vizibila; cica ar fi bine ca si noi adultii sa fim pupati cand facem buba.
Acuma...nu stiu cum se pune egal intre luat in brate si alintare; poate o mama x nu ia in brate deloc, dar ii face toate mendrele, ii cumpara tone de jucarii, ii accepta orice "fitza" sa zic asa - nu-s mai mare sansele de copil razgaiat si rasfatat??? [eu vb asa la general, ca la varstele astea alor nostri, nu se pune inca]
Cum ziceam, l-am luat pe Robert la greu in brate, e si o mare palcere de-a mea, sa-l "port", buuuunn sunt foarte fericita ca am facut-o, pt ca daca n-o faceam momentul trecea, eu cred ca pierdeam ceva, in ziua de azi nu mai vrea luat in brate nici cu aprobare de la NASA, nu-l poti pupa, lua in brate, nimic, doar daca vrea el si asta e atucni cand s-a lovit sau are balariile de raceli de la gradi.
Mai, ai mei cu schimbatul orei au luat-o inainte!! De vreo saptamana asa! Noroc ca s-a schimbat ora ca innebuneam cu somnul de pranz d ela 3 la 6 si seara culcarera la 11!!!

Andutza_B spune:
Tot a propos de luat in brate: tot we Miruna a vrut doar la tac'su. Cred ca ma vede pe mine responsabila de abandonul la cresa. A vrut doar in brate si doar la tati. Daca incercam sa o iau eu, se agata cu manutele de tricoul lui tati si incepea sa planga! Zici ca am maltratat-o Nu stiu cum va fi azi, maine, dar eu o las sa isi revina, daca vrea tati ..ii dam tati. (Nu va zic ce mandru e musiu!! )
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Doloress spune:
Of, ce ma bucur ca a trecut Andrei cu bine de operatie! Anestezia a fost mai complicata, de-acum se reface el repede. MUlta sanatate! M-am gandit si eu la ei, am apucat aseara sa citesc si azi dimineata am deschis repede sa vad vestile.
ANDUTA - am inteles acum ce voiai sa zici, intr-adevar eu ma refeream la chestia asta, cand copilul o cere si mami e disponibila nu vad de ce nu ar fi luat in brate daca asta vrea. Am inteles eu gresit deci. Oricum, in cazul tai la 3 luni, nu cred ca era vorba de rasfat, la varsta aia copilul e prea mic pentru cine stie ce scheme (eu in general sunt de parere ca nu sunt nici pe departe smecheri sau mai stiu eu cum, asta e numai in mintea parintilor) eu consider ca daca bebe o cere, are motivele lui. Copilul este o fiinta sensibila, mai sensibila decat noi si are nevoie de mai multa afectiune decat credem noi.
Cu lovitul, nu sunt de acord sa-i neg ceea ce simte, am citit pe tema asta. I se refuza dreptul la durere si asta poate avea repercusiuni pe mai tarziu. Va invata ca ignore durerea, sa ignore semnele corpului si nu e chiar OK. Cati dintre noi stau cu diverse dureri pe ici pe colo pe care le ignora, nu se duc la un doctor, nu se duc pe nicaieri. Lasa ca supravituiesc eu... pana e prea tarziu uneori. Ca asa au fost invatati de mici, sa ignore durerea. Eu nu am sa ii refuz niciodata dreptul la durere, este dreptul lui. Daca il doare, are dreptul sa se manifeste in consecinta. Si nu am sa-l cenzurez, sa ii neg ceea ce simte cu adevarat. Nu facem caz, bineinteles, dar intotdeauna cand s-a lovit l-am luat in brate si l-am oblojit. Acum la vreo 3 ani, e perfect capabil sa discearna. Cand se loveste intr-adevar tare vine si plange, cand nu - imi zice singur : nu-i nici o problema, trece!
Cu adormitul cu tzitzi, sa stiti ca si Patrick era la fel si imi faceam o mie de probleme pentru intorsul la servici. Ei bine, in 2-3 zile dormea ca un prunc la pranz, fara tzitzi, in fine, cu biberonul. Si bibe a ramas mult si bine. Kevin adoarme cu suzeta, n-am de gand sa i-o scot prea devreme. Daca il linisteste, n-am nici o problema cu ea.

ppisic spune:
Carmen, multa sanatate la pitic! Ce a fost mai greu a trecut, reefacere rapida!
Monika, si mie mi-au placut pozicile tale blonduta..."
Mayane, pfft, mi-a stat inima la povestea ta...dar puiul doar ce dormea, hihi, lasa ca pentru el e mai bine asa, se poate odihni si in locatii mai zgomotoase..
O saptamana frumoasa!

Doloress spune:
Ieri am fost la Vanilia, ne-am simtit tare bine, asa de bine ca Patrick nu se mai dadea dus, l-am luat pe sus. Era cat pe ce sa se faca Vanilia de ieri si cu un baietel pe langa o fetita.
Daca vreti dovezi, poze - am sa pun pe FB cu cele doua buburuze in actiune.