Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ralu asa mi-am imaginat si eu... ca de cand a lasat tzitzi... a trebuit sa substituie cu ceva!
Bafta la analize (si pe mine ma inspaimanat intepatura aia).

Da-ti-mi zi mie nr lui Carmen de tel pe PM, sa-i trimit macar un mesaj ceva ca nu mai pot accesa nici eu conturile comune ca sa-l iau de acolo.

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ziceti-mi si mie (cele ec stiu sau au) despre o cafetiera sau expesor care sa faca si laptele asa spuma (Angie parca si tu aveai la pensiune)

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

of, of,...am un nod in gat...

bebelina mea nu suge degetul iar suzeta o primeste doar cand adoarme ziua, seara n-o vrea, adoarme fara si nici noaptea n-o vrea, o scuipa. Cu pantalonii am patit-o si noi zilele astea asa ca i-am data pantalonasi tip egari, mulati pe picior: nu-i mai scoate.

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna dimineata!
Carmen toate gandurile mele sunt indreptate catre voi. Doamne ajuta sa se termine repede si sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata!
Andrei??? Cum e oare? Mai dureaza??
Carmen, ma gandesc la voi sa se termine totul cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

acum a iesit din operatie,este bine,la terapie intensiva.
vor mai sta in spital pe antibiotice.
este mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Noi am avut un w-e de socializare.
Sambata doar eu cu tati am fost in vizita + Catan. Bineinteles ca am mancat bataie si a castigat tipul care castiga de fiecare data (nu se mai satura!!!). Ieri am iesit in parc cu o prietena pe care nu am mai vazut-o de mult si apoi intr-o vizita, de data asta si cu Razvan. A fost interesant. Gazdele au o pisica care si-a facu aparitia la un moment dat (e cam antisociala de fel) si toata lumea i-o arata lui Razvan si zicea 'Pisi, pisi, uite Pisi' (am scris cu majuscule pentu ca chiar asa o cheama pe pisica, Pisi) si atunci a inceput si el si zicea 'Psi, psi' si se uita dupa ea. E prima oara cand repeta ceva.
Oricum, a fost un w-e foarte reusit.

Ocsanica noi am folosit Garasone. Nu stiu ce sa iti zic. Eu i-am dat 2 zile si aproape ii trecusera mucii si m-am oprit. Dupa alte 2 zile s-au intors in forta si, desi am reluat, nu a mai avut efect. Probabil daca il dadeam 5 zile legate(atat tine sticluta ca e mica rau) ar fi fost altceva. Daaaar, noi am scapat de muci cand deja nu mai nadajduiam, dupa 1 luna, facand aerosoli cu ser fiziologic si 3 picaturi de Nazomer (reteta proprie). Dupa 3 zile au trecut mucii. Acum, sa fi fost coincidenta si sa fi trecut de la sine, sa fi fost aerosolul ... nu stiu si nici nu conteaza. E tare bine fara muci!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata

Carmen, a trecut ce a fost greu, acum Andreiutz o sa fie bine

Eva nu suge degetul, nici suzi nu o mai vrea de vreo 2 luni cred, dar e fan tzitzi, chiar ma gandeam aseara cum o sa mai adoarma ea cand nu o sa o mai alaptez

ziki,iti raspund acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Offtopic, dar simt nevoia sa lamuresc diferenta intre cele 2 recipiente pt kk: cel cu gel(se tine la prigider si dupa ce pui proba daca nu o duzi in acceasi zi) e pt paraziti(viermi, bacterii), iar celalat fara e pt analiza elementelor ce se gasesc pe acolo.

Doamne ajuta sa ajunga acasa cu bine Andreiutz.

Mergi la inceput