Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *17*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

de Mos Nicolae va primi niste masinute de la HotWheels, pe Thomas si pe Percy, o carte de povesti, pe Mickey Mouse de plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Salutare gagici si dovlecei !

Eu sunt in curatenie generala,am renovat o camera ,spalat tot de prin casa... of cata treaba !

Meniul lui Paul e cam asa :
dimineata cum se trezeste cauta banana,daca nu i-o dau eu deja,si pana mananca banana musai sa ii fac inca ceva altfel e jale. Acel altceva este unul dintre : omleta din ou cu branza/cascaval , paine cu pate /unt /zacusca , uneori nu vrea de astea ci mancare gatita,asa ca imi arata frigiderul asa ca ma conformez si ii dau ori branzica cu paine,ori ce am felul doi facut.
la pranz ciorbita si un pic de fel doi , ce mancam noi mananca si el.
seara de cele mai multe ori vrea ceea ce mancam si noi, si atunci noi mancam ceva legume la aburi sau la cupor,carnita de pui/porc ori la tava ,ori cu sos,ori pe grill .Iaurt bem cate o cana-doua pe zi,mai mult de sete,sa zic asa,cand deschidem frigiderul si il vedem. Fructe el rontaie cam toata ziua,in functie de ce am in fructiere : mere,pere,kiwi , gutui , struguri . Ii mai place si sa rontaie morcovi sau brocoli crud. L-am gasit de multe ori incecand sa traga sertarul din frigider cu legume,sau incercand sa le ia prin plastic .

Va pupic,s-a terminaty pauza mea de alaptat( pupici ulti celor care m-au incurajat cu alaptatul,fara voi nu stiu daca reuseam).

Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Bun gasit fetelor,

In primul rand la multi ani celor care si-au serbat zilele de nastere sau de nume. Eu sper ca le-am urat tuturor macar pe fb dar nah...se poate sa fi sarit vreo persoana.

Multumim frumos pt urari si pt gandurile bune.

In ceea ce priveste meniul lui Rares, el mananca dimineata la 7.30 un biberon de lapte pt ca el nu prea mananca iaurt iar la cresa le dau lapte/iaurt cu cereale la 8.30. Nu stiu cat mananca Rares din ce ii dau dimineata. La 10 ar trebui sa manance fructe la cresa. La 12-12.30 mananca felul 1 si felul 2 la cresa. Meniul este foarte variat si am inteles ca Rares mananca tare bine la pranz. Dupa ce il ia bona la pranz mai mananca un fel de mancare acasa si apoi somn. Cand se trezeste primeste 1 banana si seara lapte. Noaptea inca o tura de lapte. Dupa ce se trezeste mai mananca sticksuri, grisine, painica, mar, floricele de porumb depinde. Fructele le mananca bucatele sau banana, mai musca din ea direct. Mancarea gatita o mananca maruntita cu furculita. La cresa nici atat. Rares nu vrea totusi iaurt si branza. Il mai pacalesc in wk cand ii pun branzica in oul moale pe care mananca. Cam atat. Totusi, avem si noi zile cand alergam prin casa ca sa manance.

Cat despre ziua lui Rares, pai l-am serbat si de sf Andrei si de 1 dec. A avut 2 torturi. De data asta a gustat din unul dintre ele. A primit hainute, ciorapei, un set de tobe, banuti, o parcare pe 3 niveluri cu Thomas, o carticica, un ciocan din ala care face zgomot de geam spart cand il tranteste, un set de lego cu elefant si niste omuleti si cam atat.

Rares e mai bine dupa o tura de 5 zile de antibiotic. Din nefericire am luat-o eu acum cu tusea si cu nasul infundat.

Partea nasoala e ca trebuie sa ajung cu Rares la ortoped pt ca dupa ce s-a impiedicat acum 1 sapt a inceput sa mearga schiop un pic. Am tot sperat ca, cu masaj se va rezolva dar nu a fost asa. Am tot ezitat sa mergem la dr pt ca atunci cand trag de piciorul lui nu plange daor ca merge stramb.

Lali tu ai luat-o din timp cu, curatenia de Craciun.... Ma bucur tare ca de data asta alaptatul a mers mult mai bine.

Felicitari pt folosirea olitei si pt scapatul de pampers. Noi suntem rau in urma dar asta e.

Va pupam si va dorim o saptamana minunata plina de cadouri in ghetute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna fetele!

Monica imi pare rau ca o trageti asa de tare.Sanatate multa!
Din pacate si la noi vad ca Ramona iar incepe sa-i curga mucisorii. Sper sa nu fie ceva mai grav.

In alta ordine de idei, ieri am decorat geamurile cu figurine de Craciun impreuna cu Ramona. Era asa de incantata! Acum il asteptam pe Mos Niculae.

Va urez o saptamna excelenta si multa sanatate!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si noi il asteptam pe Mos Niculae cu mare nerabdare. Azi i-am mai cumparat Mariei si o pusculita de lemn in forma de casa +un set de pixuri cu sclipici. E innebunita sa puna bani in pusculita lui Matei, asa ca m-am gandit ca e cazul sa aiba si ea una de la Mos Niculae .
Sunt tare mandra de ea pentru ca progreseaza f mult cu vorbitul. Deja face propozitii complexe. Aseara vroiam sa le dau Stodalul (au amandoi o tuse usoara) si ea a venit la mine si a spus: eu plima (eu prima), Matei nu acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Salutari, dragelor!

As vrea sa spun La multi ani celor ce maine isi aniverseaza onomastica! Laura78nico

In rest, sper ca ati fost cuminti si ca mosul va veni cu multe cadouri pentru voi si dovlecei. Rares va primi un laptop, o chitara cu tot felul de butoane, un garaj cu masinute, o masina cu telecomanda, plus inca vreo 2 cadouri de care nu stiu inca ce sunt.
Noi suntem cu mucusori, desigur, parca toti copiii sunt raciti zilele astea, dar dam cu ser, dam cu BB si merge. As vrea sa cred ca suntem 99% pampers free, am avut curajul de a-l scoate si afara fara scutec, a facut pipi la copacel, pe frunzulita, noaptea se trezeste de 1-2 ori si vrea la baie(practic, in acest moment nici olita nu o mai folosim).Ii mai pun noaptea din comoditatea mea, dar e uscat dimineata. Stiu ca vor mai fi si accidente, dar sunt tare mandra de el, chiar nu m-am asteptat.
Rares e intr-o faza "nu mai pot fara mami", doar la mami in brate, daca dau sa ies din camera scandal, de unde saptamana trecuta cand plecam la munca, imi zicea Pa si ma ducea la usa, azi s-a lasat cu mare jale. Sper sa fie doar o faza.

Va pup.

Mergi la inceput

Sper ca aveti ghetutele curate, bine lustruite ca sa puteti primi darurile de la mos Nicolae. O noapte minunata si o dimineata plina de fericire va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

La noi a avenit mosul, dar eu deja eram la munca si nu am vazut reactia Ramonei.Mihai doar a zis mosu si atat

Si pt ca este si ziua mea va cinstesc virtual cu ce pofteste inimioara:

O zi minunata va doresc!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine

Mergi la inceput

La multi ani Laura. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi tie.

Sper ca ati gasit ghetutele pline.

O zi minunata va doresc in ciuda vremii urate de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

la multi ani, Laura!

Mergi la inceput