Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *17*
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanna81 spune:
sper ca ati avut Mos bogat, ca v-ati bucurat cu totii in jurul ghetutelor si ca Mosul a lasat pentru fiecare cate ceva, oricat de mic!
va pup pe toate, fara exceptie!
cand ma linistesc si ma asez va povestesc si de ce am fost mai mult absenta de la apel zilele astea
Lali_mete spune:
La multi ani Nicoletelor,Nicolailor si celor cu nume derivate, multa sanatate si fericire!!!
Revin dimineata,am vrut sa scriu mai multe acum,dar are sot la convertit niste filme sa le vada pe telefon,si se misca laptopul ca o rasnitaaaa....Noapte buna!
Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
kemsy spune:
Salutare!!
LA MULTI ANI Nico Laura !!!
X_GGG, bogat tare Mosul vostru Si felicitari pentru olita. Al meu baiat cred ca o sa stea pana la 18 ani cu el
Loris a dat de o parte puzzle-urile lui, de pe papuci (ca asta i-am pus, pana la urma) si s-a dus la cadoul meu, o cutie de smochine uscate Nici camera nu am avut-o ca sa imortalizez momentul, nu stiu pe unde am ratacit-o...Deci no foto
Somn usor!!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
monikus spune:
Neata,
Kem m-a amuzat tare postarea ta. Si la noi s-a intamplat cumva cam la fel doar ca nu a ravnit la cadoul meu ci la un pachet de sticksuri care erau pe dulapul de langa papucei. Nu s-a uitat nici la jucarie nici la bombonele (pe care oricum nu le manca el dar in fine) si a inceput sa tipe cat il tineau plamanii vrand in brate ca sa ajunga la pachetul cu sticksuri.
Am avut placuta surpriza ieri sa constat ca a venit mosul si la cresa la Rares, fara sa ne ceara noua bani pt cadouri. A primit o plasa cu portocale, un pachet de biscuiti cu crema mai mare asa, o punguta cu bomboane si un mos craciun de ciocolata. Evident ca Rares nu mananca nimic din ce a primit dar... mananca mamica lui . Oricum, gestul conteaza.
Lali imi place tare mult poza de profil. Super. O familie implinita.
Laura cum ati sarbatorit?
O zi minunata tuturor.
laura78nico spune:
Neata!
In primul rand vreau sa va multumesc pentru urari!
Apoi sa va povestesc ca, Ramona a fost tare incantata de unele cadouri, de altele nu prea, iar Mihai nu a zis decat atat mosu...
Apoi bineinteles ca ne-am jucat mai mult cu jucariile lui Mihai, ale ei nu prea au prezentat prea mult interes, dar Mihai oricum nu are voie sa puna maina pe ele.
Acum il asteptam pe mos Craciun.
Va pup si va urez numai bine!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
Roxxy80 spune:
Dintre toate cadourile, Maria a fost extaziata de pusculita din lemn in forma de casuta. Toata ziua a cerut bani ca sa bage in ea . In a doua jumatate a zilei si-a indreptat atentia catre puzzle-ul Educa (pe care, apropo, il recomand din suflet pt ca e de o calitate foarte buna). Ideea e ca se pare ca e sub nivelul ei pentru ca-l rezolva f rapid. Trebuie sa ma orientez la un puzzle de 12 piese. Ieri au avut liber la dulciuri ca sa simta ca e Mos Niculae: au mancat fiecare cate un ou kinder de caciula si cate o bomboana Kinder.
Tot ieri, Maria a pus primele 2 intrebari din viata ei: vorbeam la telefon cu bona si ea ma intreaba: sine e, mami? si pe taica-sau l-a intrebat: ati ani ai, tati? (cati ani ai, tati?) si tot ea i-a raspuns: ai tei ani, tati. . Tare mandra am fost.
monikus spune:
Roxxy, foarte frumos ce povesteti tu acolo.
Pentru Rares deocamdata tot mami e cea mai buna jucarie. Nu pare sa vrea sa se joace cu nimic in mod special. Daca sunt eu acasa, cel mai misto e sa se catere pe mine, sa ma traga de par, sa imi scoata ochii sa ma rostogoleasca, sa ma pupe asa cu balute, sa-l duc calare in spate, sa-l urc la intrerupator sa stinga si sa aprinda becul... Dam...asteptam sa vedem ce ne mai rezerva viitorul.
Laura, mi se pare normal ca Ramona sa vrea sa se joace si cu jucariile lui Mihaita. Nu stii ca e mereu mai interesant ce are celalalt? Si evident ca cel mic nu are voie sa se joace cu jucariile celui mare. Doamne, auzind cum povestiti voi, mamicile cu doi copilasi, parca as vrea sa mai fac unul.
Pupici.
Roxxy80 spune:
Monikus, eu cred ca in curand o sa ne povesteti ca Rares vorbeste non-stop si iti face capul patrat. Mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns la stadiul intrebari cand acum 2 luni spunea 5-6 cuvinte.
La capitolul jucat, copiii difera f f mult. Eu vad clar acest lucru la prietenii lui Matei. Sunt 4 copilasi cu varste de 4 ani si fiecare are alte pasiuni. Matei e singurul dintre ei care face puzzle ore intregi, ceilalti prefera masinutele, trenuletele. Matei se atinge foarte rar de masinute. La el totul trebuie sa fie pe baza de piese, forme, ceva de imbinat, construit.
Cred ca Maria il imita, nu cred ca in cazul ei e vorba de pasiune.
laura78nico spune:
Roxxy ai mare dreptate in ceea ce priveste jocul. La noi Ramona este inclinata spre puzzle-uri, colorat(ce este drept dupa ce a invatat la gradi), iar Mihai este pasionat de jocul cu mingea, masini, etc
Acum i-am luat lui Mihai un fel de puzzle din lemn:imbraca ursuletul. Si parea pasionat de el aseara. Vedem cat tine.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine
Lali_mete spune:
Va pup fetele , pe toate, asa imi e de dor de voooi !!!
Ioana sper ca nu s-a intamplat ceva grav de nu ai intrat pe forum ,doar sa fi avut treaba.
Monikus si mie imi place muuult poza ,cred ca cel mai mult dintre pozele noastre cu toti patru.
Laura cat de diferiti sunt puisorii tai si totusi cat de mult se iubesc!
Roxxy imi plac mult jucariile pe care ni le recomanzi ! De fiecare data am ceva de invatat cand intri si ne scrii cate ceva .
Eu ascult de azi-dimineata doua melodii :
Ambele ma inveselesc raaau .
Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)