Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *17*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

A treia noapte cu cerut pipi si trezit definitiv cu pampersul uscat!

Mergi la inceput

Neata!
Am s eu dvd-ul cu Polar expres de la o prietena cu copilasi mai maricei, dar sincer nu m-am uitat la el. O sa incercam azi.
Multumim de recomandare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

A treia noapte cu cerut pipi si trezit definitiv cu pampersul uscat!

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Felicitari si la mai multe nopti!
Si noi am inceput sa cerem la olita mai des.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara fetelor!
Foarte buna intrebarea cu desenele! Paul nu se uita decat putin,ne-am uitat putin impreuna la un desen animat cu un papagal din Rio, nu mai stiu cum se numea,la "Cars" , cate un ochi aruncat la diverse alte desene,dar clar nu mai are voie "ochiul aruncat" la desene violente de cand am vazut ca se uita ,pentru ca im ie teama sa nu imite. Deocamdata afcem lista,pentru cand o fi interesat de ele.

La multi ani Matei de Roxxy ,sa cresti mare si voinic,sanatos si istet!

Catalina felicitari, bun progres. Noi am ajuns la faza " ai facut pipi? Nuuuu! Ai facut caca ? Nuuuuu ,dat din cap foarte convingator,si cu pampersul plin ,sau il pun pe olita la fiecare doua ore,nu face in olita,in schimb face in secunda doi dupa ce ii ridic pantalonii. Macar a inceput sas il deranjeze , si smiorcaie sa il schimb dupa.

Pupici,revin maine,sunt acasa,am stat 10 zile lasora mea si mi-a placut tare,mai vreau.

Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

In primul rand La multi ani Matei de Roxxy!

LA MULTI ANI TUTUROR CARE ISI SERBEAZA AZI ONOMASTICA!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Trebuie sa-mi laud feciorul a inceput sa ceara din ce in ce mai des la olita!, si parca vad ceva semne si in vorbire...asa ca sunt o mamica tare mandra!

vine

Mergi la inceput

La multi ani, Rares Andrei!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Trebuie sa-mi laud feciorul a inceput sa ceara din ce in ce mai des la olita!, si parca vad ceva semne si in vorbire...asa ca sunt o mamica tare mandra!

vine

Felicitari, Mihaita!

Mergi la inceput

Multumim Catalina!
La noi este azi o zi mai usoara la servici..asa ca am intrat mai des ca niciodata.

vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
roxxy80 La multi ani sanatosi lui Matei!!!
Frumos post-ul despre desene. Loris se uita destul de putin, nu e interesat. Oricum, eu il las sa se uite aici, pe un program cu desene educative si fara violenta.
In rest, tv-ul merge destul de mult, in special seara
x_ggg, laura, felicitari pentru progresele cu pampers-ul!!!
Eu am decis sa incep din februarie,pana atunci sper sa se mai schimbe situatia si sa zica si L cand face. Oricum, el dimineata are pampersul plin, niciodata nu l-a avut uscat.
La multi ani Andrei Rares!!!Sa ne povesteasca mami cum v-ati distrat si ce cadouri ai primit!!
laura, sa ne arati poze cu costumul national!

Noi suntem bine, L vorbeste...vocalic , ma bate , ma trage de par, ma pupa ...cred ca s-a plictisit si el numai de fata mea de dimineata pana...dimineata
Seara placuta!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput