Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *17*
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Hello!! Ioanna, revin cu intrebari. Noaptea mai puneti scutec? Rares de 2 nopti ma trezeste si spune pipi, si trage de mine "hai"..si face, dupa care iar somn ... mai gasesc si in scutec, dar nu ca inainte. Deci, cum faci cu scutecul de noapte? Si cu kk cum e? Noi facem si asta la olita, dar uneori ii mai vine si in alte momente, in care olita nu e la indemana, si ii tot spun sa se tina, dar il face... Cand am mers in Carrefour, l-a apucat, si desi i-am zis sa il tina, pana am ajuns la baie deja facuse.Nu cred ca pot sa il pun pe oala in mijlocul magazinului. Lali, asa am zis si eu.Trebuie sa iti iei inima in dinti si sa il lasi fara. O sa faca pe el, de 2,3-20 de ori, daca ai rabdare si nu sari repede cu pampersul, o sa vezi si rezultatele. Noi avem cam 1 luna si jumatate si tot mai avem accidente, dar pot spune ca incep sa vad luminita..deci, rabdare! Laura, sanatate, tare le mai trageti cu racelile.. Monikus, Danutza, Kemsy cum sunteti? -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
Inca nu am curaj sa ii scot scutecul de noapte, desi nu l-a mai udat de vreo 2-3 ssaptamani. nu face deloc nopatea. dimineata umple olita.
cred ca o sa i-l scot si pe cel de noapte si o sa apelez si noaptea la cearceaful impermeabil pe care doarme la pranz.
despre kk, el face numai la olita. daca suntem plecati undeva (si nu e o casa de oameni) nu face. se tine, cred. nici nu spune ca i-ar veni sa faca, desi il intreb. am observat ca atunci cand nu suntem acasa nu prea face kk.
Ioanna81 spune:
buna fetelor,
am o mare rugaminte la voi!
la ce desene animate va lasati prichindeii si pentru cat timp. dupa cum stiti noi nu avem TV si as vrea sa ii pun si eu lui Carol desene animate numai ca nu stiu de care. el e fascinat de pijamaua lui cu Thomas si, mai nou, eu mananc ouale kinder si el se joaca cu soriceii din ele. mama i-a spus ca este mickey mouse. si desene cu mickey mouse ma gandeam sa-i pun.
x_ggg spune:
Ioanna, pe Disney Channel este ceea ce se numeste Mickey Mouse Clubhouse. Acu, e pe la pranz parca, tot schimba ora.Mai educative cumva, ii invata formele, numerele, etc.
Rares "are acces" la:
Mickey
Manny iscusitul
Zumzarel
Motoanimalutele din jungla
Jake si piratii din tara de nicaieri
Sunt toate unul dupa altul, scurtute. Dar el tot nu le urmareste. Ma arunca un ochi, mai canta ceva de pe acolo, si atat. Uneori, mai e Tom si Jerry, dar tot asa, cateva secunde si gata.
Iar faza cu lipsa televizorului, desi o stiam, tot ma minunez.
laura78nico spune:
Buna !
La mine copii mei se mai uita la Tom si Jerry, si cele clasice:Pisicile aristrocrate, Cartea junglei, Dumbo, Pinochio, Heidi, Finding Nemo, Clopotica, 101 dalmatieni, Doamna si vagabondul si pe minimax.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Roxxy80 spune:
Buna!
Noi nu avem niciun post de desene animate (desi avem televizor in casa, as putea f bine sa afirm ca nu am ). Noi nu ne uitam la absolut nimic in prezenta lor (cu rare exceptii cand se mai uita sotul la vreun meci).Le-am facut dvd-uri. Maria are voie la 20-30 de minute pe zi. Se uita doar la seria Baby Einstein (ii plac f mult 3 episoade: cele cu formele geometrice (Baby Newton), Baby MC Donald (cu animalele de la ferma) si Number Nursery (cu numerele)). Mickey Mouse Clubhouse e f ok. E si desenul meu de suflet. Datorita lui Mickey, Matei a invatat f multe lucruri de pe la 2 anisori. Mie Thomas mi se pare extrem de plictisitor, asa ca preferam Chuggington (care e mai vesel, mai activ).
Maria adora desenele Oraselul Lenes (care, din punctul meu de vedere, sunt cam seci, fara sare si fara piper, dar total inofensive). As putea spune ca au nota zece la capitolul indrumat copilasii catre o alimentatie corecta: personajul principal mananca mereu fructe si legume.
Despre desene pot vorbi cu orele pt ca noi selectam f f atent desenele la care se uita piticii, chia rurmarim noi un episod-doua inainte.
Roxxy80 spune:
Revin pentru ca vreau sa va recomand un film animat de nota 10: Polar Express (un grup de copilasi care se urca intr-un tren magic si pleaca la Polul Nord unde-l vor intalni pe Mos Craciun). Filmul are foarte multe profunzime, dar doar ca poveste e usor de urmarit de catre copilasi, e tare vesel.
Matei urmareste acum cu mare interes: Regele Leu, Cenusareasa, Bambi, Povestea Jucariilor (toate cele 3 serii) etc.
La Tom si Jerry a avut voie la 3 ani. Multi au spus ca sunt exagerata, dar eu le consider violente. Replica care vine mereu este: dar noi am crescut cu ele si uite ca nu suntem violenti etc. Ideea e ca noi nu aveam prea multe optiuni.
Ioanna81 spune:
multumesc fetelor pentru idei. s-au notat toate si pasat sotului spre achizitie.
Rox sa stii ca si mie si sotului ni se par violente Tom si Jerry asa ca le-am taiat de pe lista
laura78nico spune:
Buna fetele!
Rox multumim de ponturi. O sa le caut si eu.
In alta ordine de idei abia astept 1 decembrie poate ma mai odihnesc si eu. Daca este frumos vreau sa merg la parada cu cei mici. Saptamana asta avem tema la gradi sunt romanas/romancuta si vineri vor face parada de costume populare. Abia astept sa vad poze.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007