Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *17*
Raspunsuri - Pagina 11
kemsy spune:
Buna seara!!
Dragi mamici, lasati copiii cu taticii din dotare si veniti la mine. Dau bairam, asa ca de mancare poftiti de aici ,
bautura
si muzica pentru toti!!!
Cine doreste, si o
Distractie placuta!!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Buna seara!! Dragi mamici, lasati copiii cu taticii din dotare si veniti la mine. Dau bairam, asa ca de mancare poftiti de aici , bautura si muzica pentru toti!!! Cine doreste, si o Distractie placuta!! Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009) Raisa are nevoie de noi Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! |
Uite ca merg si acum de dimineata. Sper ca te-ai distrat bine aseara si ca L a fost generos cu mamica lui si a imbratisat-o tare tare tare.
O zi minunata tuturor.
x_ggg spune:
Neata, doamnelor!!
Incep prin a-i spune LA MULTE LUNITZE FERICITE sau HAPPY 1/4 BIRTHDAY micutei Teodora!!! Ce repede trece timpul....sa fii sanatoasa, mereu fericita si vesela!
Ioanna, voiam sa te intreb, acum ca sunteti fara scutec, cum procedati la iesirile afara? Eu m-am incumetat o data sa il scot afara fara scutec, si a facut 2 pasi si a zis pipi...si i-a si dat drumul...presupun ca de la frig, pentru ca in casa nu prea mai avem accidente, sau macar anunta cat de cat. Deci cum ai facut/faci la iesirile in parc/mall? Am citit pe FB cum e in masina, dar nu am inteles un lucru...spune pipi, opriti si face la oala, sau in mers il puneti la oala...Rares la pipi face doar din picioare, ii tinem olita in fata si face, mai nou incearca el sa se tina de putzulica sa nimereasca, dar mai mult pe alaturi...
Va pup.
laura78nico spune:
Buna!
Eu sunt pe tratament cu antibiotic.Copii slava Dmnului sunt ok. Ieri baietelul meu a cerut iar olita cred ca in sfarsit ne apropiem de momentul fara pampers macar ziua.
O zi buna va doresc!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Lali_mete spune:
Buna fetelor!
Monica sa va fie dew bine plimbarea la tara
Laura sa treaca repede . Pupici si la pici.
Xggg multam,nici mie nu im ivine sa cred ce repede trece timpul. VBoi ce faceti?
Kemsyy sper ca te-ai distrat bine de ziua ta,cat sa iti ajunga pana la petrecerile de Craciun si revelion .
Ioanna lui Carol cel vorbaret.
Va pupic, eu margelelsc . Am pus la bazar doua seturi de ornamente, tot fac zilele astea, poate va plac si coua si vreti . O sa pun mai multe combinatii de culori intre rosu,albastru,alb sidefat, bleu, galben,roz fumuriu... http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=35639 si http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=35636&n=Ornamente-pentru-brad
Va pupic.
Fii ajutorul lui Mos Nicolae Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Neata, doamnelor!! Incep prin a-i spune LA MULTE LUNITZE FERICITE sau HAPPY 1/4 BIRTHDAY micutei Teodora!!! Ce repede trece timpul....sa fii sanatoasa, mereu fericita si vesela! Ioanna, voiam sa te intreb, acum ca sunteti fara scutec, cum procedati la iesirile afara? Eu m-am incumetat o data sa il scot afara fara scutec, si a facut 2 pasi si a zis pipi...si i-a si dat drumul...presupun ca de la frig, pentru ca in casa nu prea mai avem accidente, sau macar anunta cat de cat. Deci cum ai facut/faci la iesirile in parc/mall? Am citit pe FB cum e in masina, dar nu am inteles un lucru...spune pipi, opriti si face la oala, sau in mers il puneti la oala...Rares la pipi face doar din picioare, ii tinem olita in fata si face, mai nou incearca el sa se tina de putzulica sa nimereasca, dar mai mult pe alaturi... Va pup. -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
buna
Cand iesim afara de cele mai multe ori spune ca face pipi la copac. il mai intrebam si noi pentru ca se ia cu joaca si uita. de multe ori spune ca nu face dar eu/mama/taica-su il iau la copac si il asez in pozitie de facut.
in masina deja se tine cam doua ore. aplicam aproximativ aceeasi metoda. daca nu spune el ca face pipi intrebam noi din cand in cand. aici replica este facem pipi la roata! acum nu mai luam olita cu noi cand suntem cu masina. la inceput o luam si il asezam pe ea.
ii explicam de fiecare data ca trebuie sa spuna ca face pipi pentru ca altfel se uda si trebuie sa mergem acasa pentru ca nu poate sta ud, ca este baietel mare si trebuie sa spuna cand face pipi, ca, fiind un baietel mare, face pipi din picioare, si diferite alte variatii.
la inceput, luam schimburi cu mine - chilotei, pantaloni, sosete - si il schimbam in parc. acum nu ii mai iau. se intampla sa mai scape in chilotei primele picaturi dar nu este nici un capat de tara si nu il iau acasa pentru asta. mai ales ca i-am cumparat chilotei dublati in fata si nu se uda aproape deloc.
afara face pipi numai din picioare. in casa se mai aseaza pe olita din cand in cand. ar vrea sa faca din picioare si in casa si sa tina el putza dar nu nimereste mereu olita.
laura78nico spune:
Buna!
Ma simt putin mai bine.SPer in we sa scap de ea definitiv.
Copii sunt bine, iar azi Ramona are carnavalul toamnei la gradi si este gogosar.
va urez un we placut si numai bine!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Lali_mete spune:
Buna dimi dovlecei,ce faceti?
Eu sunt la tara ,la sora mea, am vrut sa stau o saptamana,adica pana azi,dar se prelungeste pana marti ,ca se inteleg prea bine Paul si Georgiana, nepotica mea . Asa ca sora mea mi-a spus sa mai stau cateva zile. Pustoaica creste, gangureste de numa, zambeste toata ziua si chicoteste.
Laura ma bucur ca esti mai bine.Vreau sa vad pozeee cu gogosara noastra frumoasa!
Ioana ce baiat mare ai , noi cred ca stam cu scutec pana la majorat..
Fii ajutorul lui Mos Nicolae Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
x_ggg spune:
Hello!!
Ioanna, revin cu intrebari.
Noaptea mai puneti scutec? Rares de 2 nopti ma trezeste si spune pipi, si trage de mine "hai"..si face, dupa care iar somn ... mai gasesc si in scutec, dar nu ca inainte. Deci, cum faci cu scutecul de noapte?
Si cu kk cum e? Noi facem si asta la olita, dar uneori ii mai vine si in alte momente, in care olita nu e la indemana, si ii tot spun sa se tina, dar il face... Cand am mers in Carrefour, l-a apucat, si desi i-am zis sa il tina, pana am ajuns la baie deja facuse.Nu cred ca pot sa il pun pe oala in mijlocul magazinului.
Lali, asa am zis si eu.Trebuie sa iti iei inima in dinti si sa il lasi fara. O sa faca pe el, de 2,3-20 de ori, daca ai rabdare si nu sari repede cu pampersul, o sa vezi si rezultatele. Noi avem cam 1 luna si jumatate si tot mai avem accidente, dar pot spune ca incep sa vad luminita..deci, rabdare!
Laura, sanatate, tare le mai trageti cu racelile..
Monikus, Danutza, Kemsy cum sunteti?
laura78nico spune:
Catalina de data asta am fost eu racita. Si mai bine asa decat pustii.
Lali cum ne da doamna poze pun pe facebook. Petrecere frumoasa in continuare la sorela.
Va pup si we placut!