Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *17*
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanna81 spune:
uite ca mi-am amintit
eu am urmatoarea problema: Carol nu digera marul!!! adica rontaie dintr-o bucata si mesteca el acolo dar, in caca, gasesc bucatele de mar nedigerate. si nu una-doua... multe!
sunt un pic contrariata pentru ca stiu ca marul este extrem de usor digerabil.
credeti ca poate fi din cauza faptul ca nu mesteca suficient?
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 uite ca mi-am amintit eu am urmatoarea problema: Carol nu digera marul!!! adica rontaie dintr-o bucata si mesteca el acolo dar, in caca, gasesc bucatele de mar nedigerate. si nu una-doua... multe! sunt un pic contrariata pentru ca stiu ca marul este extrem de usor digerabil. credeti ca poate fi din cauza faptul ca nu mesteca suficient? Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
Ioana eu zic, ca atata timp cat nu il doare burtica dupa ce mananca marul si nu il doare cand face kk, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Oricum nu vei putea controla cat de mult mesteca. Si eu mai gasesc bucatele mai mari din diverse alimente la el in kk dar nu mi-am facut niciodata probleme.
Pupici tuturor.
Ioanna81 spune:
stii ce ma intriga pe mine? nu gasesc DECAT bucatele de mar! nu si de alte alimente ingerate.
adevarul este ca ii place marul teribil si s-ar putea sa manance mai repede tocmai din cauza asta.
laura78nico spune:
Buna!
Din pacate nu ma simt prea bine.Cred ca se intoarce raceala. Ma bucuram ca am scapat dar nu-i asa. Sper din tot sufletul sa nu ia si cei mici.
Va urez un we placut !
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
x_ggg spune:
Ioanna, eu in kk lui Rares vad mereu verdeata din supa, musli(cand ii mai dau de dimineata), bucatele de alune sau caju(le mesteca el cumva, dar nu suficient). De asemenea, daca ii pun dovleac in legume, face kk portocaliu. Daca mananca mai mult de 4 paharele de iaurt intr-o zi, face kk fff deschis la culoare, rosu inchis spre negru dupa ciorbitza de sfecla.... Ma pui si pe mine pe ganduri...
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Ioanna, eu in kk lui Rares vad mereu verdeata din supa, musli(cand ii mai dau de dimineata), bucatele de alune sau caju(le mesteca el cumva, dar nu suficient). De asemenea, daca ii pun dovleac in legume, face kk portocaliu. Daca mananca mai mult de 4 paharele de iaurt intr-o zi, face kk fff deschis la culoare, rosu inchis spre negru dupa ciorbitza de sfecla.... Ma pui si pe mine pe ganduri... -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
nuuuuuu, departe de mine gandul sa te ingrijorez!
mai, una e sa gasesc o frunza de patrunjel si alta e sa se rasfire in WC, adunat, cam juma de mar.
o sa intreb medicul negresit
kemsy spune:
Salutare!!!
laura, multa sanatate!!!Poate e de antibiotic raceala ta, nu o neglija!
monikus, eu am auzit pe multi zicand ca a vorbit copilul dupa 3 ani. Eu cred ca nu e bine sa ii arati ca nu il intelegi, ai zis si tu ca urla si se enerveaza, nu are rost sa-i provoci stari de frustrare. Mai bine sa continui sa pronunti tu cuvantul...chiar daca e de o mie de ori
ioanna, posibil sa nu digere marul...Eu gasesc des bucatele mai mari in kk (mare facea si anul trecut cand a avut enterocolita si ficatul parea ca a obosit putin..)Intreaba dr sa vezi ce zice si sa ne spui si noua
Noi suntem bine,aici e frig si o ceata....We asta avem musafiri apoi iar rutina...
Am observat la Loris ca are memoria slaba :D sAU MAI BINE ZIS REPeta unele chestii de asa multe ori ca imi vine sa O fi semanand cu mine
We placut!!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
laura78nico spune:
La multi ani Kemsy! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.
Eu tot racita (maine la doctor, azi nu mai avea loc ) si cred ca e de antibiotic.Spre bucuria si fericirea mea se pare ca nu este ceva de dat...cei mici nu au nimic.
In rest nimic nou sub soare...vorba Geaninei numai rutina.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Lali_mete spune:
La multi ani Kemsy ,sa fii iubita si fericita !!!!!
Eu gasesc rar bucatele in kk la Paul , si de obicei tot la fructele mai tari sau legume, cum ar fi mar , morcov , coaja de para , gutuie. Nu m-am speriat pana acum,mi-am zis ca nu mesteca bine in momentul ala. Si nu cred ca e anormal sa faca de mai multe culori kk,pentru ca influenteaza culoarea alimentelor , nu se pierd toti pigmentii in procesul de digestie .
Noi suntem la tara,la sora mea,mai stam cateva zile si suntem de vineri aici. Paul se simte foarte bine aici, o iubeste mult pe verisoara lui,dupa care incepe sa repete din ce in ce mai mult cuvinte. Sufera cvand e ea la gradinita .
Va pupic, aici miroase a ger,a iarna si a sarbatori de iarna ...
Fii ajutorul lui Mos Nicolae Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
monikus spune:
La multi ani Kem! Sa fii sanantoasa si sa te bucuri de cei dragi!
Dai si tu o cola de ziua ta? Pupici.
Laura si eu cred ca e de antibiotic daca nici acum nu ti-a trecut.
Kem si eu am auzit de copii care au vb mai tarziu dar nah, speram ca macar la vb o sa fie si el in pas cu ceilalti daca cu altceva nu s-a putut.
Noi am fost sambata la tara. A fost minunat. Soare fara vant si voie buna cat cuprinde. Rares a tabarat pe curcani si gaini si a fost in culmea fericirii. Tot cu tuse dar....sa zicem ca deja ne-am obisnuit asa.
Va pup dragelor si dragilor si sper ca sunteti bine.