Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *17*
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanna81 spune:
aaaa, da. si ceapa e buna (rosie sau alba). i-am ous si eu lui Carol de vreo doua ori. mai exact o ceapa taiata in 4/6 pusa pe o farfuriuta si lasata peste noapte cu el in pat. miroase, e adevarat, dar a respirat mai usor. cel putin asa mi s-a parut mie.
Roxxy80 spune:
Eu nu stiu adresa de email si parola. Mi le trimite si mie cineva?
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 buna fetelor, am trimis pe mail ceva infrmatii despre un atelier de creatie. Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxxy80 Eu nu stiu adresa de email si parola. Mi le trimite si mie cineva?
Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
adresa de mai am luat/o de pe prima pagina a noastra si este dovleceinoi2009@yahoo.com
parola nu o stiu
marchplayer spune:
FETELOR, AM DE VANZARE UN COSTUM DE DRAGON!!! ESTE MORTAL!! PENTRU 1-4 ANI. DIN PACATE AM FACUT O COMANDA AIUREA SI M-AM ALES CU ACEST COSTUM CARE II ESTE MIC LUI RARES SI ACUM AS REA SA-L VAND!!!
POATE STITI PE CINEVA..CUMVA...CAREVA...:)
CARE-L VREA!!
laura78nico spune:
Buna!
Cred ca am parola notata acasa. Verific deseara si daca o am o sa o transmit.
Noi suntem cu mucisori, si Ramona inca mai are un pic d tuse, eu una tusesc ca un magar cand ma apuca.
Va pupicesc si va doresc o zi buna!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Roxxy, Laura v-am trimis parola pe PM.
Ioana ma duc sa verific mailul .
Pupici tuturor.
monikus spune:
Din pacate noi nu ne incadram in categoriile respective de varsta. Oricum, cred ca ar fi interesanta si o experienta de genul asta.
laura78nico spune:
Cred ca maine cumpar ridiche neagra. Ramona inca mai tuseste.Vad ca Mihai se tine tare (ceea ce ma bucura).
In rest nimic nou
va pupicesc
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
Hello
nimic nou sub soare, doar am intrat sa va salut!
aaaa, ba da... azi ma duc la coafor!