Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

SOPHIA bine ai revenitte trecusem la disparuti,,burticute va pupacesc pe toate iar povesti cu mos craciun si tara lui va dau pe fb ca nu ar fi frumos din partea mea sa incep pe acilea cu asa ceva,aici e lumea bebeilor si nu vreau sa fiu certata de toti puisorii.Va oop pe toate si sa auzim doar de bine

+29de FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

sophia bine ai revenit , casa de piatra fericire , sanatate siun baietel sanatos frumos
asteptam poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

kraluca...gata am doua poze de gravi, una am pus-o o pun si pe a doua

ursulet am intrebat la noi la personal si la noi firma a prluat CM la nivel national cum era anul trecut deci la noi exista...ufff ce nebunie cu desifintarea CM la nivel national, ea zicea ca in invatamant sigur s-a pastrat si mi-a dat un nr de tel de la ITM sa vi-l dau daca aveti nevoie sa faceti sesizari

sophia POZE...asta vrem

geanina am vb cu sotu acu...e hotarat: ne mutam si noi in finlanda ...caci la noi va trebuii sa ma intorc dupa 6-7 luni la servici din diverse cauze...deci venim si noi

ma duc la masa
va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 22+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

bulinuta - da, daca-mi poti da un link la un text de lege, sa ma duc peste cei de la birou, ar fi grozav.. pofta buna intre timp!

sophie - felicitari, casa de piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

sophia, bine ai revenit! casa de piatra si tot binele din lume

noi nu avem nimic de raportat. suntem bine (cred, sper). bebe e activ. sorasa si mai si. ii ies si niste premolari deci suntem super

azi e ziua soacramii. dau un dulce

zi frumoasa!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

sophia sa fiti fericiti si casa de piatra!

mar_ysa cofetarie- si eu recomand Agapitos- tortul biscotini- altceva mai bun nu cred ca am mancat.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

poze ziceti..
nu va asteptati la ceva fantastic, wowwwwwww, fitze, chestii
a fost simplu, am fost putini, dar ne-am simtit extraordinar..nu as schimba nimic

https://picasaweb.google.com/117468931843756554054/CununieCivila?authkey=Gv1sRgCOuRupbXgOLH7wE#5667175762767286114

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

24+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

ursulet, bulinutza - si eu am intrebat si mi s-a spus ca CCM la nivel national 2011-2014 nu este in vigoare si doar daca gasesc ceva la CCM la nivel de ramura/unitate. din cate am inteles, prin legea dialogului social, nici CCM la nivel de ramura/unitate nu mai sunt valabile.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

sophia - frumoase poze! se vede ca v-ati simtit bine, si asta conteaza cel mai mult! Felicitari si casa de piatra!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Sophia: Casa de piatra si cat mai multi ani impreuna.

Lady: Mai avem cateva luni impreuna, deci eu tot mai las loc de ajustari.

Gianina: Faina treaba in Finlanda. La noi, in Cipru, chiar ieri am umblat de bezmetica sa ma informez cu privire la aceste drepturi mult trambitzate. In concluzie, am dreptul la 3 luni postnatal, 1 luna prenatal si 75% din salariul brut. Nu se primeste alocatie pt ingrijirea copilului. In schimb, nu platesc nimic in spital pe peroada sarcinii si nici nasterea. Ca si in Finlanda, nu avem un medic curant, ci suntem controlate de cine se nimereste in ziua respectiva. Se face eco de fiecare data si analiza de urina. Nu mi s-a facut control pe masa NICIODATA si nici nu mi se va face, pe justificarea ca trebuie sa fim cat mai putin "invazivi"... Analize de sange am facut la fiecare 2 saptamani in trimestrul I, iar din sapt 22, repet niste teste lunar. Habar n-am ce analize am facut; tot ce stiu e ca bebe e fetita, sanatoasa si in grafic. Nu mi s-a dat nici un sfat in caz de intarire a burtii sau alte dureri (daca vad urme de sange pe chilot, sa ma prezint la Urgente, altfel nu e nimic ingrijorator); iau acid folic din sapt 12 si fier din sapt 22. Atat! Nu am auzit de calciu, vit D, etc.. Si chiar ma ingrijorez pt ca eu nu beau lapte DELOC, NICIODATA si nici produse lactate nu mananc. La nastere voi fi asistata de 2 moase, urmand ca doctorul sa ma vada dupa expulzie sau in caz de urgenta.
Aaa! Cursurile pe puericultura sunt organizate in cadrul spitalului si sunt gratuite.Sunt incluse si cursuri de respiratie si tehnici de "nastere". Mergem si noi miercuri pt prima oara.

Alina: Am inteles ca se practica si aici, in Cipru, "the baby shower"..Ideea e ca se "organizeaza" la tine acasa si bineinteles, tu asiguri tratarea musafirilor..care..la cate verisoare, matusi si alte neamuri are sotul din dotare, ar trebui sa ma gandesc serios sa vb cu vecina sa-mi inchirieze si casa ei :) Pritenele mele (romance) m-au anuntat ca ele vor sa-mi cumpere patutul. Asadar saptamanile urmatoare vom incepe vanatoarea de patut ..

23+ Are mama o fetita frumusica foc
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput