Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele

ce harnicute ati fost

ana nu mi-am facut poze de cand sunt gravi...nu stiu de ce ...o sa imi fac una azi cu tel si o pun
in legatura cu salariu, asa se da, un salariu mediu pe unitate la nastere...trebuie sa aveti voi pe ramura mi s-a spus

silvi te inteleg cu legile din tara asta

aerilian cursul asta iti da 15 zile de CO pentru sot ceea ce mi sea pare super

alina si Rares e innebunit dupa ponei...vrea sa cumparam unu si ma plange de fiecare data cand isi aduce aminte, a fost la INDAGRA si a vrut s avina de aoclo cu o capra citez "ca e draguta si ea"

anca e jale cu varsatul la varsta mari...eu l-am facut acum 2 ani si am crezut ca mor...2 zile nu am stiut de mine ...sanantate multa multa piticutei!

my lady esti sigura ca-s finale? ...sunt frumoase

nicole eu am mers singura, a fost ok, eu am facut diabet din pacate...si eu o sa intru in conced la 1 febr...o sa turbez pana atunci caci si la mine e o nebunie mai putin de 10 ore nu stau in nici o zi

va pun poza acum cu boasca ninja si una cu mine facuta cu tel ...sa nu va speriati

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 22+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

georgia e o diferenta. asa cum ti-am spus pe primele 9 zile e salariului net, iar pe urmatoarele e media salariului brut - 74 lei care oricum e mai mare. uite, daca vrei, da-mi pe pm salariile tale brute pe utlimele 6 luni, data exacta cu care intri in medical si iti fac un calcul estimativ.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

stai ica flexata , e clar ca difera calculul , mai ales ca eu am avut si CM ;eu nu vroiam la centima , vroiam doar asa circa cu aproximatie ... daca e o formulice de calcul , caci altfel ma duc la mine la "personaul" si aflu toate cele

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

Buna fetelor!
bulinutza - sa stii ca s eu am constientizat sapt trecuta ca nu prea am oze graviduta... asa ca nu trebuie sa mai pierde timpul!
legat de varsat de vant - vreau sa va spun ca eu nu am avut nicio boala a copilariei... probabil voi face impreuna cu bebelinul meu
nicole - imi plac ambele nume (chiar daca antonia mi se pare mai impunator - de la marcus antonius)
lady - cat timp a durat alegerea numelor? ca eu am lipsit o prioada, dar par nume studiate si lucrate indelung
si inca ceva - si eu sunt mutanta, asa ca multumesc de informatii!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna fetelor
vin si eu cu intarziere cu felia de tort, putina inghetata si sampanie..recunosc, am baut 2 guri de sampanie
va multumim frumos de urari

nu am mai intrat deoarece si pentru ca m-am simtit cam rau de sambata trecuta dupa ce s-a terminat chefuiala..am arsuri pe esofag de simt ca iau foc, cam la 2-3 zile vomit in toiul noptii
cica ii creste parul lui bebe, asa o fi
teroristul asta mic ma cam tine treaza noptile..daca ma pun pe partea dreapta ma apuca arsurile la stomac, dar se calmeaza el, daca ma pun pe stanga ma linistesc la stomac dar il apuca pandaliile pe putza, de cele mai multe ori ajung sa stau in fund ca proasta si sa astept sa se linisteasca..cam asa imi petrec eu noptile de vreo 10 zile

si nu va mai agitati atata cu kilogramele alea, ca eu am 12 kg in plus la doar 24 de sapt
azi m-am masurat si am observat ca am stagnat la cresterea in cm aproape peste tot, mai putin la burtica..burtica a crescut cu 4 cm fata de saptamana 21, cred ca o sa fie grasunel putza

Lady, frumoase numele

noi cred ca ramanem la David-Andreas, ca eu nu am mai gasit nimic sa imi placa si sa se potriveasca si cu numele de familie

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

24+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Am revenit si noi,

Leyre a inceput gradinita....un pic de timp sa mai rezolvam una alta.

Am ales si noi in sfrasit numele final SERBAN KARISS YASMIN. Ce parere aveti? Kariss inseamna gratie in greaca iar Yasmin floare de iasomie(pt ca vroiam si un nume pe care sa il sarbatoreasca de Florii).
Din pacate va las ca tre sa caut un cadou pt nasu....zi de nastere si sunt in ceata rau de tot.
Apropo sapt viitoare e ziua piticei si tre sa ii fac un tort.Aveti vreo cofetarie de recomandat...?
Ea vrea in forma de printesa dar eu vreau sa fie gustos si ceva evntual cu cioco si ceva fructe.Ca zona...in centru....Decebal...spre sect 4...

Pupici!

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 21 saptamani
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

sa va spun ceva dragut...
la starea civila, cand m-a intrebat tanti 'iei in casatorie bla bla bla', mi-a dat asta mic un piciorrrrrrrrrrr de mi-a iesit un DA de ala hotarat si serios
a fost foarte fain momentul
ta-su a fost cam emotionat, nu stiu ce l-a apucat, ca era foarte stapan pe el pana sa ajungem acolo

una peste alta a fost foarte frumos, ne-am chefuit dupa aceea la o pensiune, am dansat de am rupt podeaua, am cantat, am mancat, unii au baut, altii s-au uitat:-))
2 zile am tinut-o numai in somn dupa aceea

24+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

bulinuta, sigur mai e valabila legea ca primesti un salariu mediu pe unitate la nasterea copilului? eu am intrebat si mi s-a spus ca asa a fost anul trecut, dar acum nu mai e obligatoriu prin lege, asa ca nu se mai da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

asa mei sophia , ca ma gandeam ca te-a prins "cazneala" si te-ai trecut numai la cratita ... sa traiti multi ani impreuna , fericiti si impliniti

mar_ysa_28,cofetarie ..eu recomand alice , sau agapitos (scumpute amandoua dar buneeee ); cat despre nume , io sunt o traditionalista convinsa , si nu ma pricep neam la numele de alta "nationalitate", insa ele suna frumusel

elenii ca ma tot tin sa te intreb ...vorbeai la un moment dat de o mamica cu un copilas cu probleme , care strangea o suma enorma de banuti .. dam si noi un banut pt copilas?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

sa fie Georgia
ca tot veni vorba de cratita, nu am mai gatit de 2 saptamani
acum ma apuc sa fac o supa de curcan cu taitei si un fel de salata boeuf din carnea de curcan si legumele de la supa, niste castraveti murati si maioneza

24+ cu iubirea mea

Mergi la inceput