Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ursulet asa cum a zis si kraluca, am zis si eu ca nu mai e valabil CM la nivel national dar ca unele frime au pastrat unele prevederi de acolo.
dra de la mine de la personal mi-a spus ca in mod normal la firmele de stat s-a pastrat si mi-a dat un numar de la ITM pentru a putea suna si intreba. ti-l dau pe PM?

sophia foarte frumoase pozele...super distractie

mi-e somn de mor...m-a ajuns oboseala

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 22+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Sophia- super poze. Casa de piatra!!!

gravidutza 28+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Lumi/Sophia...se vede pe chipurile tuturor cat de fericiti erau...

Bunicutii abia isi asteapta nepotul...se observa lesne!

Esti o graviduta frumoasa...radiezi!

Frumos si filmuletul din final...cam delicat loveste bb..a mea e mult mai agresiva

26+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

multumim frumos fetelor

lady, ai dreptate, bunicii deja il iubesc la nebunie pe asta mic si abia il asteapta

in filmuletul ala era delicat micutul, era la final de prestatie, pana atunci facuse dezastru cu buricul meu
il prind eu in faze mai suparate
problema mare este ca-i oltean de mic, de cate ori dau sa-l filmez parca stie dom'le, ca se domoleste, daca pune cineva mana pe el la fel..nu-i place sa faca nimic la comanda

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

24+ cu iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

bulinuta - daca as stii cum sa-mi activez pm... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna fetelor !!!ca sa parafrazez pe cineva din odisee "Noi nu avem nimic nou de raportat"dar va citesc cu interes.
Ursulet uite asa se activeaza PM b]Cum sa-ti activezi PM-ul
Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private sper sa nu se supere Bulinuta ca am raspuns eu ...
SophiaFelicitari inca odata , casa de piatra si multi ani fericiti sa traiti !!!Frumoase poze,tineri amandoi veseli si fericiti, iar bunicii ce sa mai spun ... asa cum spui abia astepta bebelusul ...Ati scos actele in noua locatie nu ? frumos ... eu am fost dezamagita de locatia de la Mall ... uf parca eram la piata ...in fine .. iar faza cu bebelusul cand a dat cu piciorusul a fost mortala ... deci isi recunoaste tatal ... a fost de fata stie ce si cum .. super tare
Bulinuta frumoase poze iar Ninja este bestial ....iar tu arati f bine graviduta nu cred ca te-ai ingrasat exegerat de mult ... si apoi fetelor cum ar fi o femeie insarcinata slaba moarta si cu burta .. naspa rau sau cel putin asa vad eu lucrurile ..
Cati drumul pana in Moldova este destul de lung ... ai intrebat medicul daca este ok sa calatoresti cu burtica asa de mare ??
sincer iti spun ca eu nu am avut curajul sa merg la Constanta de la Timisoara pe drumurile asta f bune ale noastre, iar cu avionul nici atat ptr ca sunt anumite radiatii acolo sus pe care bebelusul le simte si nu vreau sa il stresez deloc ...acum tu stii mai bine ce faci oricum un lucru este sigur niciunde nu-i mai bine ca la mama acasa
gata va las intru mai tarziu sa vad noutati
pupici la toate burticile

28 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Iar am ajuns tarziu la voi, ce ma supar....

Referitor la discutia de mai sus, nu se mai da acel salariu, teoretic pentru ca mai sunt firme care nu mai sunt la curent cu invalmaseala asta de proceduri si inca il mai dau. Dar eu am scris la Ministerul Muncii si la ITM si mi s-a raspuns clar si oficial ca nu se mai da, ca a fost contestat si etc...tot felul de alte balarii.
Daca vreti detalii uitati-va la pagina legislativa la CIC ca am postat acolo destule si sunt si detalii.

La noi e totul ok doar ca de doua zile am o scurgere foarte foarte abundenta si spre galben. Inca nu am sunat la doctor sa-mi fac programare dar mi-e si rusine ca desi fac dus acasa dupa o ora sunt deja murdara si parca nu pot sa ma dezbrac asa. Nu stiu de la ce o fi, nu am idee

Lady, imi plac numele, sa fie sanatoasa gogoasa mica!

+26

Mergi la inceput

lalitzuza - multumesc, am activat :)
bulinuta - cand ai timp sa-mi trimiti acel numar de telefon - multumesc in avans :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

MATZAILA draguta si eu am o scurgere mai abundenta dar zice doctora ca e ok,eu port permanentabsorbate dintralea zilnice.Acu nu stiu nici ce inseamna la ei normal ca aici anormale is doar sangerarire in rest totul e in limite normale.Poop sa treaca supararea la mamicuta

+29de FETITA

Mergi la inceput

matzaila, lasa rusinea si du-te la doctor!

Mergi la inceput