Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

S-a bagat fata la postat..a descoperit oglinda..acolo se maimutareste toata ziua

Lori;raman la nurofen..si picaturile de vitc+cu ferrum haussmann pt anemie
Ppsic;sanatate multaofff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde..ai verificat extrasul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

DEDICUT, sa te uiti a termen la rondelele alea din real. Alea din Bucuresti mai aveau putin pana la expirare.
Screening oftalmologic nu am facut.
Happy anniversary! Si muuuulti inainte!
Ce proiect faci tu acolo mami???

PISCOTEL, de unde ai luat gecute frumoase si ieftinute?

ZUMZU, vrem si noi la bebeluseala. Daca nu apare ceva neprevazut.

ZIKI, tare faza cu MISA si lichidele corporale esti deliicioasa!

COCUTZA, mie mi-a spus dr sa treaca minim un an pana raman gravi din nou. Oricum, n-aveam de gand mai devreme!

SIMIS, SZ-ul cu Revelionul vroiam sa il lansez si eu. Noi ne-am hotarat, o sa fie la noi (adica in RO) la munte si evident cu bubulina, Nici nu ma gandesc sa plecam fara ea. Si luni mergem sa platim biletele pt Praga 8-11 decembrie. Sper sa fie ok, sa mai fie locuri (criza, criza, dar la plecarea din 1 decembrie nu mai era nici un loc disponibil!!!)

CARMEN, offfff...imi imaginez ce e in sufletul vostru! Hai ca o sa fie bine! N-are voie sa fie altfel!

MAIMUTA INTERIOARA - da , si eu o vad, da n-am verificat inca daca am sau nu

MADA, cum faci fructele cu gris/orez etc la cuptor? Le pui acolo pur si simplu in apa si gata sau cum?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

eu sunt inebunita dupa suprize(alea frumoase binenteles) dar al meu sot e incapabil sa faca vreo supriza-a avut el cateva tentative dar au esuat (adica mi-a spus in secunda doi despre ce e vorba). Eu tot timpul ii fac suprize, cea mai tare a fost anul trecut cand eram insarcinata-i-am cumparat bilete la formula 1.Jumate de an-(fara exagerare),de fapt mai mult 9 luni am pus la cale totul, am strans in fiecare luna banuti fara sa stie si 9 luni n-am suflat o vorba
In anu in care ne-am "cuplat" de ziua lui am luat bilete de tren la timisoara si am facut rervare la o super pensiune de acolo. si totul a fost de genul, fa bagajul peste o ora avem tren(la cuseta,noaptea).
Amintirile ma chinuiesc, vorba Mirelei. Acum cu bubu mic greu, anul asta de ziua lui a fost primul an cand am ramas in bucuresti.

cum am deviat asa?aa..de la cadouri, si eu ziceam in gluma ce vroiam-gluma pentru voi ca pentru el e lucru serios (sper sa citeasca si el postul ala cu ce vreau)

Mergi la inceput

roxx notat (e bine ca tu stii unde sa vii).

dedicut, tu parca m-ai intrebat-in bucuresti l-am operat pentru ca devenise urgenta. facusem programare la viena, bilete etc(am si fost la control de fapt)dar problema se agravase si nu puteam sa mai stam cu el inca 2 sapt.

si eu v-am intrebat de rev dar m-ati ignorat
noi mergem in bucovina, voronet (si cu Darius)
roxx, unde la voi la munte?ai munte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ZUMZU, haha, nuuu...as vrea eu. Am formulat gresit, am scris mesajul asta in cateva ore, pe bucati asa...am editat. Am vrut sa zic: pt noi o sa fie la munte....
Chiar, nu mai zice nimeni nimic de Revelion????

edit la edit: ba nu, acu mi-am dat seama ce am vrut sa zic: la noi la munte, adica in Romanica.
E clar, sunt obosita rau!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Noi stam acasa de Revelion. noaptea de rev am petrecut-o intotdeauna in familie. pana acum doi ani mergeam la socri mereu,ne adunam toate neamurile,era frumos.
acum doi ani am vrut primul rev,doar eu cu soata mea,singurei cu sampania si tortul(cami a vrut neaparat sa stea la tara,sa mearga la colindat)..ce bine a mai fost.
anul trecut aveam bebe mic de doua sapt,am fost doar noi patru,a fost de vis. anul asta vom fi doar cu Edi,Cami fuge iar la colindat,sunt niste obiceiuri foarte frumoase acolo,copii sunt foarte fericiti,nu vreau sa ii iau asta..vreau sa aibe amintiri ale copilariei de acolo.

pentru mine sarbatorile sunt acasa si doar cu familia mea. din pacate spiritul sarb nu se mai simte la noi,cel putin la oras,totul e o afacere si o alergatura.
asta ne-a mai ramas,NOI. asa va fi mereu.

Mergi la inceput

Lorich multam pentru raspunsul cu putulica. acum am alt stres cu putzulica(fimoza loveste din nou..va povestesc eu)

bancul ala cu barbatul "lasa-ma femeie in pace ca sunt barbat insurat"il stiam si eu si imi place mult.

bebelu,eu am facut de pe blogul laurei sava,tort aniversar de ciocolata. e bun rau dar si scump din pacate.

ce indepartate imi par timpurile alea cand nu stiam ce culoare are carutzul..cand asteptam sa vedem ce e.tin minte la bebelu - credea ca e baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Eu am o mare dilema.
Ce stiti de obiceiuri legate de Lasatul secului? ma refer la luat cadou la nasi(mai bine zis plocon:tort, vin, fructe, etc) si mers la ei si dus.
E prima data cand aud asa ceva si mi se pare o mare aberatie ca nu are logica. de ce as lua daca nu are nici o semnificatie?
Voi puneti in practica acest obicei?

Uite cu ce imi preocup eu noaptea cand tati e la munca.-

Noapte buna si vise placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Roxx fix asa fac maretul desert: orez/gris/coush-coush, fructele, apa, toate laolalta si bagat la cuptor. La sfarsit pun scortisoara.

Zumzu ce tare ai fost cu surpriza!!! Eu nu sunt in stare de asa ceva. Si eu ma dau de gol de cum imi vine ideea, oricare ar fi ea.

Asheeea, stati ca nu ma las pagubasa. Deci Andutza nu ia supliment din motive ... intemeiate. Dar celelalte fete muncitoare? Simis, Wudy? Cineva? Vreau si eu o confirmare ca se da asa ceva.

Mergi la inceput