V-ati declarat CNP-ul la recensamant?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pai sa vedem ce inseamna CNP-ul...

http://ro.wikipedia.org/wiki/Cod_numeric_personal

Si un link, daca tot e sa o luam pe aratura: http://ro.wikipedia.org/wiki/Noua_Ordine_Mondial%C4%83#Supraveghere_.C3.AEn_mas.C4.83

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Copiloi, acest recensamant se face pentru persoane dar si pentru gospodarii. Parintii mei au o casa de vacanta unde locuiesc in majoritatea timpului (mai putin iarna, 2 luni, cand stau in oras). Au fost recenzati o data la locuinta principala (am dat eu datele), i-am explicat situatia recenzorului si acesta mi-a zis ca vor fi recenzati si la casa de la tara. Vor da si acolo CNPurile si se vor completa fisele dar nu va rezulta o inregistrare dubla ci va fi inregistrata ca locuinta secundara si vor fi procesate doar datele privitoare la gospodarie in sine.

SI pe mine m-a nedumerit sincer isteria cu nedatul CNPului si in afara de faptul ca pot fi luate datele personale ca sa inregistrezi vreun nou partid nu mi-a venit nimic in minte Si nici asta nu ma deranjeaza prea tare, pot sa-si faca 50 de partide cu mine printre "semnatari", pt ca de votat tot nu le voteaza nimeni...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Hai ca-i buna asta cu recenzatul in doua locuri!

Pe noi ne-a prins recenzorul unde stam acum, in chirie. Desi suntem proprietari in alta parte, nimeni nu sta acolo, deocamdata avem santier. Si daca nu ne gasesc si acolo? I-am spus recenzorului, s-a facut ca ploua. Si-asa au fost doar cateva intrebari: scoala terminata si locul de munca, religia o bifase automat ortodoxa (a tb sa il corectez, eu fiind catolica). Copilul a avut si el fisa speciala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Si noi avem 2 locuinte. Si fiecare e cu CI-ul pe unde a apucat.
Am spus si s-a facut ca ploua.
Asa ca sa fie sanatos!
Eu nu ma duc special sa-l astept intr-o locuinta goala unde nu sta nimeni.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina
pot sa-si faca 50 de partide cu mine printre "semnatari", pt ca de votat tot nu le voteaza nimeni...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Pentru un kil de zahar si o sticla de ulei se gasesc muuuulti care sa voteze....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi
Pentru un kil de zahar si o sticla de ulei se gasesc muuuulti care sa voteze....

Pana la urma rezultatul votului este o chestiune de gust. Unora le place zaharul in pungi portocalii, altora uleiul in plase rosii. Sacosele galbene n-au avut si nici nu vor avea mare trecere, indiferent ce-i inauntru (odata zahar, altadata ulei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Pana la urma rezultatul votului este o chestiune de gust. Unora le place zaharul in pungi portocalii, altora uleiul in plase rosii. Sacosele galbene n-au avut si nici nu vor avea mare trecere, indiferent ce-i inauntru (odata zahar, altadata ulei).

Ai uitat de noile sacose verzi, portocaliul e demodat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Chiar asa, cu religia ce optiuni erau? Daca nu raspunzi, inteleg sa scrie din oficiu ortodox (mereu se trec indecisii sau nerespondentii la majoritari), dar erau casute si pentru catolic, penticostal, musulman, ateu? Exact, cum era, ortodox, catolic si altii, sau...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

nu e cu casute de bifat, trebuia scrisa religia, deci presupun ca o puteau scrie pe oricare-o declarai. in instructiunile lor scrie doar atat:
<<- pentru persoanele care declara ca nu au o anumita confesiune religioasa sau credinta, se va inscrie "fara religie";
- se va inscrie "ateu" pentru persoanele care se declara ca atare>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Eu inca am buletin de romania si cnp, bineinteles. L-a dat mama si pentru mine, dar ma gandeam cat de irelevanta e chestia asta. Ca mine sunt o multime, plecati de mult timp cu dubla cetatneie, care de una de alta mai au buletin, etc. Si evident ca acest recensamant e asa sa mai castige unii bani, altfel zau nu pot pricepe ideea, ca adevarul va fi departe de rezultat.

Mergi la inceput