Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 19
Alice_Elena spune:
histamina, te asteptam cu vestile bune. sa iti zic sincer eu nu inteleg jumate din ce zici tu acolo dar nu pot nici sa imi inchipui cat de greu trebuie sa iti fie cu atatea restrictii
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+
saddie spune:
LA MULTI ANI STEFAN!!! Paula sa-ti traiasca baiatul sa creasca mare si sanatos!
crissy tinem pumnii sa fie bine la control!
ochidut super week-end ati avut! Sa va fie de bine distractia!
Ufff de cand visez si eu sa iesim o seara in oras numai noi dar n-avem cum, asa ca asta e. Cel mai mult sufar ca a inceput stagiunea la teatru si nu pot merge.
histamina eu chiar nu inteleg incrancenarea unora cu privire la problemele tale de sanatate. Cat de obtuzi pot fi? In loc sa admire dragostea ta pentru viata si sa invete ceva, prefera sa arunce cuvinte goale doar pentru a face rau...
Fetele voi de unde cumparati quinoa?
histamina spune:
fetele,
trebuie sa nasca azi carola, mama ingerasului david de la odiseea mea sept oct 2010.
imi vine sa plang.
Doamne cat a luptat sa traiasca david!
Dumnezeu sa ii ajute!
ludmila_p85 spune:
Si noi daca am fost matinali,am adormit la 10 jumate si exact peste o ora a fost trezirea Acuma de jucam de-a ascunselea in dulap
btz_ovi spune:
Hello.
Crissy multam de cafea,tare bine merge.
Off noi sambata noaptea nu am dormit mai deloc,saracu s-a foit incontinuu,era agitat foarte tare,dormea 5 min dupa care se punea pe plans.Bineinteles ca am incercat sa il linistim,i-am dat titi,s-a calmat pt 20 min dupa care a luat-o de la capat,apa nu vroia,scutecul era gol,nu stiam ce are.Dar lui ii era foame de fapt.Asa ca pe la ora 2.30 noaptea Paul manca cereale cu lapte
Ma bucur ca a inceput sa manance si solide,nu cantitatea obisnuita ce-i drept,dar e un inceput.
Azi mergem la medic sa-l verifice,el se simte mult mai bine dar o ascultare la plamani,inima nu strica,plus verificat gatul.
Histamina
Paloma mereu am facut asocierea "cubanez=muzician",mi-l imaginam pe sotul tau intr-o formatie,gen Mandinga.Vad ca nu m-am inselat.
TINA te asteptam la Iasi cu bratele deschise.
Bambo poate reusim sa ne vedem cu Michelle si Senty cat de curand,mi-ar face o mare placere sa va revad pe toate,precum si pe delfinasi
Rody frumoase poze,ce faina-i Isa cu praji in mana .Si ce bine arata painea ta pufoasa
VICTO LA MULTI ANI cu intarziere pt Stefan,sa dea Domnu sa aiba o viata frumoasa!!
Deci nu mai e nevoie de Vigantol daca ii dam ulei de peste??
Astazi fac o praji turnata cu branza pt sot si Paul,eu nu am voie din pacate ,o ciorba rece de cartofi tot pt ei,iar eu voi manca peste la cuptor cu legume.Diseara vreau sa incerc dovleacul a la Histamina,Paul adora sa pape dovleac rosu,sper si in aceasta seara sa manance.
Odata cu trecerea la ora de iarna a inceput si Paul sa se trezeasca iarasi la 6 ,de abia isi facuse un program cat de cat iar acum e haos din nou .
Azi trb sa vb si eu cu medicul pt o vizita la neuro,implicit un EEEG,dr la care am fost asta iarna ne-a chemat la crtl peste 6 luni dar noi nu am mai ajuns din pacate,mereu s-a gasit cate ceva de facut
carla_2008 spune:
Oana te rooooog sa-mi dai iar reteta de sufle de brocoli daca esti prin zona sau cine o are!am uitat sa o salvez
la bebici si mamici,pardon copilasi deja
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ooana spune:
Hello
noi am inceput de ieri atropina cate 1pic in fiecare ochi o data pe zi iar maine mergem la control...dupa care plecam la Cluj la ortoped
Matei bea LP de m-a spart - seara 250ml cu cereale iar dimineata 230 ml - no' acum cate saptamani nu vroia nici o picatura seara
stie cineva o metoda de recoltat pipi??
m-am chinuit o saptamana si in final am mers la analize victorioasa cu punguta - rezultatul: proba contaminata !!!
trebuie sa o iau de la capat
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Oana te rooooog sa-mi dai iar reteta de sufle de brocoli daca esti prin zona sau cine o are!am uitat sa o salvez |
eu nu am salvat reteta lui Michelle dar din ce tin minte si cum am facut eu
se fierbe in cate clocote broccoli...apoi intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet se aseaza broccoli peste care se pune smantana si se rade cascaval - se tine 15 min la cuptor 180gr
eu mai am pentru Matei pastrav la cuptor de ieri si cartofi fierti dar vreau sa ii fac rosii cu mozzarella - intr-un bol se pune ulei de masline cu usturoi si busuioc si se lasa cateva minute la macerat, se taie rosiile felii si se pun intr-un vas de yena, pe fiecare felie de rosie se pune o felie de mozzarella apoi se loarna putin din uleiul preparat initial - se baga la cuptor la 180gr si se lasa pana se topeste mozzarella - atentie! nu lasati sa se topeasca prea tare si sa curga de pe rosii
o bunatate cu paine prajita!
citat din mesajul lui ochidut Mai, eu nu stiu oare cati centimetrii o mai avea larisa...ca nu reusesc sa o masor, dar hainele de 1 an jumate si 86 cm ii sunt scurte acum. |
noua haina luata de la tine ne e buna 12-18 luni 82 cm
citat din mesajul lui crispro Azi a reusit sa se ridice singur, ajutat de un troller, incepe sa se ridice tot mai bine ajutat. L-am pus cu fundul pe troller, ca pe un scaunel- ajunge cu picioarele jos, si am sperat ca se poate ridica singur- dar inca nu. Mai exersam. |
Cris kineto la care mergeam noi ne-a dat un exercitiu pentru ridicare - se aseaza copilul pe o cutie de pantofi de ex. sau orice alt obiect pe care poate sta copilul in fund astfel incat genunchii sa ii fie indoiti la 90grade - cu o mana ii ti piciorusele la glezna, asa cum tinem picioarele la abdomene la scoala, sa il ajuti iar cu cealalta mana ii dai un ajutor MINIM sau daca merge mai bine ii oferi doar un deget de care sa se prinda el si sa se traga - repeti zilnic de 7-8 ori, daca nu vrea nu fortezi, incerci in ziua urmatoare
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
histamina spune:
oana, super retetele. multam fain.
sunt pungute de recoltat pipi diferite pt baietei(orificiul e rotund) si fetite(orificiul e oval).trebuie ca bebe sa fie f bine spalat,apoi se ataseaza punguta.e mai usor la baietei,ca ii introduci putulica prin gaura perfect rotunda, apoi i-o lipesti de jur imprejur.
eu nu i-am dat peste,inca.
sunt defecta. recunosc.eu sunt alergica la peste si pur si simplu mi-e frica sa ii dau.stiu ca suna a psihizare.nu dati cu pietre.chiar mi-e frica.
ieri am fost culmea nesimtirii. am mancat cca 50 de gr de peste si,daca nu aparea sotu, ma infigeam la 100 de gr.
apoi am mancat gogonele si peste murat,cam 100 de gr.
cine era ofilita si tacuta foarte, de durere infernala de cap si piele cu macrame/model? eu.
lauri_ca spune:
Cred ca e mai complicat ridicatul in picioare din pozitia sezut daca nu are de ce sa se tina. Stefi se ridica punand mainile jos si ridica fundul sus. Si daca sta asezata pe ceva, la fel procedeaza, pune mainile jos. E f. haioasa.