Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
crissteo spune:
Neata si de la noi. Eu am trecut la ness, trebuia ceva mai tarea zi dimineata.
Baietii mei s-au trezit de nenumarate ori toata noaptea, teo are un pic de febra, albert are muci. Suntem dotati, nu gluma. Albert plange, rade, maraie, stiti voi, starea aia de maraiala continua, azi e combinata cu racnete si teo tipa sa-l acopere pe albert. Deci de unde ieriam cantat si am dansat, azi schimbam registrul. Nu ne plictisim niciodata. Mai stam sa vedem cum e afara si poate ii scot un pic ca altfel nu-i vad bine azi. Si tre sa mai mergem si la farmacie o fuguta.
Crissy, imi pare bine ca ai stabilit vizita la doctor, of, cred ca esti tare ingrijorata,asa cum e orice mama cand e vorba de puiul ei, te imbrastisam sa-ti facem asteptarea mai usoara. Pupam fetele cu drag.
Of, eu am citit pe un site ca uleiul asta de cod nu e potrivit pentru copii si v-am intrebat pe voi, dar nu mai inteleg nimic, pe prospect scrie ca merge pentru cei de varsta copiilor nostri. Calcule am incercat sa fac si eu, dar deja sunt depasita de situatie azi. imi vajaie un cap, mama mama. Las ca-i bine, macar sa fie baietii astia ai mei mai bine, sa-mi vina inima la loc.
Am vrut sa mai zic ceva, dar nu mai stiu ce.
bumblebee spune:
Neata!
Crissy, ne rugam si speram din tot sufletul sa fie bine!
Paula, cum mai stai cu tigarile?
Fete dragi, eu nu stiu sa gatesc brocolli, la altii am mai mancat, dar acasa, mie nu imi place. Voi cum il gatiti?
Incantata de cunostinta, Nicole! Din pacate multi oameni nu stiu si nu vor sa-si vada de viata . Din punctul meu de vedere, tu nu trebuie sa te justifici in fata nimanui, cu atat mai mult cu cat la problemele pe care le ai, ar trebui sa fii sprijinita de cei din jur..
Tin minte si eu ca am citit povestea ta, este impresionanta cu adevarat!
ludmila_p85 spune:
Histamina,iti tinem pumnii! sa vezi cum te imbeti tu !!! o sa aiba 7 kg,sint sigura!!!
histamina spune:
multam fain pt sustinere!
sotul rade de mine, zice ca fulg imbatat nu a vazut.
care fulg, domnle ca tre sa ma apuc de aerobic,ca nu mai am abdomenul ferm de alta data!
am pus castraveti cornison de 5-7 cm, am pus gogosari cu varza rosie si fara.
gata, mai am doar varza d epus la murat.
nu am voie nimic din astea,evident,dar macar un viciu sa am si eu!
stiti voi vb aia cu suma viciilor ce ramane constanta.
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 michelle, cum a iesit prajitura ? Am vazut poze cu Bianca. A revenit dermatita la voi? Mi s-a parut ca e rosie in obraji... Las 2 link-uri poate va inspirati si voi: Metoda Hannen - vorbirea: un joc in 2 - discutii forum DC www.scribd.com/doc/47540461/Metoda-Hanen-Vorbirea-un-Joc-in-Doi" target="_blank">Metoda Hannen - cartea Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
multumim de linkuri Crissy,e f interesanta cartea
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crispro spune:
neata!
Roxana, ulei de cod eu ii dau 5 ml pe zi (2.5 dimineata si 2.5 seara). Si V doarme in patul lui, de 120x200cm. Am noroc ca e pus in colt, deci 2 margini is protejate de pereti. A treia margine e protejata de patut- dar s-a intamplat sa impinga patutul cu capul, si sa cada pe acolo, asa ca ii pun multe perne, plapume si o geanta mare- pe astea toate nu le poate im pinge- iar pana s-ar chinui sa tot impinga pe ele, l-as auzi. Iar a patra laterala a patului e protejata de bara din aia laterala, de protectie. Dar ma tem sa nu zboare peste ea, asa ca jos am 2 saltele de la patutul de bebe, fiecare de 10 cm- daca e sa zboare, sa ii fie atenueze caderea.
Azi a reusit sa se ridice singur, ajutat de un troller, incepe sa se ridice tot mai bine ajutat. L-am pus cu fundul pe troller, ca pe un scaunel- ajunge cu picioarele jos, si am sperat ca se poate ridica singur- dar inca nu. Mai exersam.
Sa aveti o zi faina!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Ochidut, bravo pt weekendul fain!
Crissy, suntem alaturi de tine! Va fi bine, vei vedea! Vei veni cu niste vesti grozave de la control!
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
NEATA LA AMIAZI...
n-am intrat de cateva zile...am fost tot plecati...F e marait rau noaptea, plange de cateva ori pe noapte, tot de atatea ori tre sa-i bag tzitzi altfe urla si-l trezeste pe frate-so...uffff, cand terminam odata distractia asta????
PAULA, LA MULTI ANI II UREZ SI AICI LUI STEFAN, SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL (DE AMANDOI DE FAPT...) -(ti-am trimis SMS ieri, sper ca l-ai primit...noi n-am mai ajuns, desi intentionam sa vin, dar nu l-am putut convinge pe Eric sa mergem...lui efectiv nu-i place sa merga la petreceri...tre sa trag de el si cand mergem la cineva...mai sunt copii din astia??? asa ca in final, cum ramasese la bunici, l-au culcat pe la 15 pana la 18...)
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Alice_Elena spune:
neatza! avem placinta cu dovleac si placinta cu brazna la mic dejun
mara s-a trezit de la 6 dar nu ne-am ridicat din pat, am zis ca mai adoarme. n-a fost asa. eu in schimb am mai atipit cate 5 minute
in fine, doarme de la 11 jumate si o voi urma in curand.
dar saraca, are un premolar iesit jumate si unu care sta sa sparga gingia. ma mir totusi ca trezitul cu noaptea in cap e singura reactie pe care o are.
m-a sunat si doctorita ei dimineata sa imi aminteasca de vaccin (priorix)
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+