Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
ooana spune:
Histamina cu punguta am incercat
doar ca nu a facut, il pusesem pe olita asa ca i-am pus pampersul si il tineam in brate din cand in cand verificand punguta
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ochidut spune:
Alice, mi-ai facut o pofta cu placintele tale trebuie sa profit ca inca mai e mama aici
ce bine imi pare de Carola ca o sa aiba un bebe, sper sa fie totul bine! Am citit atunci povestea lui David
Ooana, de ce ati mers voi la oftalmolog, adica ce ati observat la Matei? Si cum a fost la consult/ce a zis. Sa ma scuzi, probabil tu ai povestit deja dar eu cred ca am pierdut
Paul si cu taica-meu tot insistau ca parca ii fuge un ochi Larisei plus ca am observat ca se mai intampla cateodata, in special seara, sa clipeasca asa des din ochi, ca si cum ar deranj-o ceva. Am fost la un oftalmolog, dar sincer mi se parea cam dus cu pluta ala. A pus-o sa se uite la niste obiecte si el se uita cu o lanternuta in ochii ei, dar Larisa nu prea avea rabdare, se mataia......deci zau daca ztiu cat de concludent a fost consultul. Ne-a zis ca nici vorba sa ii fuga vreun ochi si ca e posibil sa clipeasca datorita unei usoare conjunctivite pe care o fac copii- de la cum duc mana la ochi si se freaca si cum manutele lor nu sunt tocmai curate....Iar pt dioptrii cica deabia pe la 2 ani jumate, 3 se poate face un examen concludent. ....
de Larisa Ioana 24.06.2010
ludmila_p85 spune:
Noi sintem iar la nani. sa vedem cit dureaza!!! fetelor eu am avut o eczema pe miini din cauza detergentilor si am facut tratament si rezultatul s-a vazut fr repede! acuma am terminat tratam. si iarasi am pe miini,parca sint reptila si ma maninca. a mai avut cineva asa ceva???
histamina spune:
ludmila,suna a reactie alergica sau dermatita de contact.
sunt maestra!
fac inclusiv daca apa are prea mult clor.
ma fac rosie, rosu aprins pe maini, se umfla, mananca de imi vine sa ma dezbrac de piele.
eu iti zic ce iau,dar la cat sunt de insuleted cu antihistaminice(acum iau 10 pestile de pe zi,ca alaptez. de obicei luam 16) iti dai seama ca nu stiu sa zic de la care imi trece.
teoretic levocetirizina(xyzalul) e cea mai buna.
dar du-te tu la dr.
ludmila_p85 spune:
Merci mult Nicole!! tu ai tot corpul? eu numai pe palme se umfla se inroseesc si parca vad niste bubite cu apa fr mici.incerc si tratamentul tau sa vedem,as suna si drta dar stau la 100km de clinica si nu pot merge acuma
bumblebee spune:
Liuda, eu imi dau mainile cu crema de galbenele din ambunenta si stau cu ele ca o lady, cam 10 min, dupa care ma spal pe maini.
Am sa incerc si cu ulei de masline.
Aiotna, ce mai faceti?
Btz, gand in gand, eu joi as putea ajunge in Iasi, pe la vreo 12. Ce spuneti fete dragi?
I-am facut piscotului niste orez cu peste si brocoli. Brocoliul (congelat) l-am pus 10 minute la abur si dup-aia l-am pus intr-un castron, am taiat cativa catei de usturoi, am pus putin ulei si am stors f putina zeama de lamaine si am lasat sa se raceasca. Desi nu aveau deloc sare, pot spune ca la gust au fost ok, lui V chiar i-au placut!
Eu as face conopida cu brocoli la cuptor (tot cu smantana si cescaval). Daca as pune la aburi inainte cruciferele astea? Ma gandesc ca se pierd f multe din vitamine in apa.
histamina spune:
Ludmila, trebuie neaparat consult medical.
acum eu nu zic ca toti-s ca mine,slava Domnului,dar eu am facut reactie alergica si la antialergice.exclude cauza alergiilor,a urticariei sau dermatieti de contact, dar nu o poti face decat dupa analize temeinice.
xyzalul(levocetirizina) este f bun pt urticarie, acopera si sfera alergiilor respiratorii.
aeriusul(desloratadina) acopera alergiile respiratorii ca sa zic asa,adica rinitele, alergiile la polen etc.
xyzalul poate fi inlocuit cu telfast,dar e de generatie mai veche si nu e asa de bun.
ludmila_p85 spune:
Diagnosticul medicului a fost asa: ca am eczema dishidrotica ,am facut o injectie flasteron si mi-a trecut,apoi 2 creme,incerc si galbenelele, am citit ca oricum reapare!!!am miini urite!!! si abia incepusem sa ma bucur de ele!!!
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Ooana, de ce ati mers voi la oftalmolog, adica ce ati observat la Matei? Si cum a fost la consult/ce a zis. Sa ma scuzi, probabil tu ai povestit deja dar eu cred ca am pierdut |
am fost prima data cand avea Matei 10 luni, ii fugea un ochisor - doctorul i-a facut fund de ochi fara picaturi, apoi i-a masurat dioptriile si mi-a zis ca datorita piramidei nazale inca nedezvoltata e o senzatie vizuala faptul ca ii fuge un ochisor dar sa ne intoacem peste 4 luni, s-au facut 5 pentru atropinizare si un nou consult cu fund de ochi
maine mergem si o sa stiu mai multe
pediatrul mi-a zis ca pana la 2 ani cel putin 2 consultatii sunt necesare, in cazul depistarii unor probleme acestea se pot remedia mult mai usor
imposibil sa nu gasesti un medic bun in Bucuresti...oricum iti scriu mai multe dupa ce mergem maine
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
michelle1981 spune:
crissy - a iesit foarte buna, doar ca ar fi mers mai putine foi si as fi pus si nuca. Ei, data viitoare..
Tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la control!
rody e minunata Isa! O papusa vie!
otilia - multumim pt info
Nicole, crissy - of, iritatie? Refacere grabnica!
palomina - lintea nu se inscrie in familia fasolei, care nu se da la copii? Bine, e drept ca baloneaza mai putin. Sa ne spui cum a reactionat Antonito
ludmila, crissteo - insanatosire grabnica!
btz - si Bianca a inceput sa manance pe la 2 noaptea, deja are vreo 3 nopti. Asa ca noi am revenit cu 2 mese pe noapte.
Asteptam vesti bune de la medic.
Pai haideti sa ne intalnim dragelor. Propun parcul voievozilor in jur de 10-12.
ooana ce bine ca a inceput Matei sa bea LP!
Pt ce ii pui atropina?
Pt recoltat urina: de cum se trezeste dimineata, il iei rapid (sa prinzi primul pipi), il speli f bine cu sapun/gel de dus, clatesti fff bine cu apa, stergi cu tifon steril, lipesti punguta fara sa atingi degetele de margine si il asezi pe olita sau wc daca sta, daca nu lasa-l sa umble prin casa sau tine-l in brate.
Dezlipesti cu grija punguta fara sa atingi gura pungii si o lipesti la varf. Eu pun punguta cu totul intr-un recipient de urina steril si gata. Proba tb procesata cat mai repede, asa ca vb din timp cu un dr sau asistenta, ca pana ajungeti la laborator tot mai trece ceva timp.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)