Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

Am intrat sa urez si eu sanatate si multa fericire frumosului Stefan, o imbratisez si pe mami lui draga!
La multi ani, Stefanut!

Aseara am fost la o nunta, a venit nasa sa stea cu V (l-am lasat dormind). La 2:30 ne-am intors. Pana ne-am culcat, s-a mai trezit V, sunt cam rupta in supapa.

Am citit tot, am uitat tot, va dulce dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamici!

La multi ani, Stefan! Victo, sa va traiasca flacaul cel mare, multa sanatate si numai bucurii!!! Petrecere frumoasa!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Sa cresti mare si sanatos STEFAN!!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

La Multi Multi Anisori Stefan, fericiti si frumosi alaturi de fratiorul tau, mami si tati!

Victo

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

La multi ani Stefan!!!
Sa cresti mare, sa fii cuminte, sanatos si sa o asculti pe mama!!!
Paula, ai 2 baieti minunati, Ce a primit Stefan de ziua lui?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ola, tu fetelor..tre sa ii spun lui Stefan cate urari a primit. ii arat maine mesajele.
deci, a fost o debandada totala, au urlat astia ca la nebuni, animatoarea aia era vai de capu ei, n-o asculta nimeni. Stefan mi-a facut o indigestie..mi-a vomitat ieri si azi dim..uff. oricum nu era grav, da na..la petrecere n-a vomitat. stiam ca nu e viral sa dea si la altii, ca fra-su e ok.
paula, inca nu am desfacut cadourile de la copii, noi nu i-am luat mare lucru, pe langa petrecere- un laptop din acela de jucarie, pt 4+- dar maine punem si acumulatorii si tati se va ocupa sa ii arate ce jocuri are pe el. are si ceva in engleza.
el nu butoneaza laptopurile noastre, nici Tv..dar chiar nu mai stiam ce sa ii luam, ca masini are destule, hainele pt el nu sunt ceva deosebit. alea i le iau ca atare, fara a constitui cadou.
bine, pt el topaiala a fost de mare cinste.
si de la soacra ceva banuti-tre sa ii iau niste ghete.
au fost 10 copii in total-suficient :):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna seara fetelor.

Am avut si noi o zi mai relaxata azi, cu vizita la nasii lui Theo si apoi un gratar acasa cu niste prieteni. Plus vremea insorita...A fost tare, tare bine.

Victo la multi ani lui Stefan si de la noi acum la ceas de seara. Inteleg ca s-au distrat piticii....

Cristina sa stii ca cei mai multi copii de varsta asta merg adesea in directia inversa celei pe care ne-am dori-o noi. Si asta pentru ca ei sunt atrasi de tot felul de lucruri carora noi nu le dam nici o atentie.

Crissy multumesc pentru link-ul cu cartea. Am citit cate ceva si pare interesanta. E bine de stiut. In caz ca Theo va mai intarzia cu vorbitul o voi cauta si eu.

Racusor cum te mai descurci si cu serviciul si cu Andreiu? Inteleg ca trebuie sa si inveti. Te admir pentru toate astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

seara buna, mamici

noi am bantuit iar prin satele din jur, am dus-o pe Isa in parc la rate si gaste, ei i-au placut cel mai mult porumbeii, ca aia zburau . si-a spalat si mainile in fantana arteziana, a alergat prin tot parcul, a papat un borcanel pe banca... a fost tare frumos, si vremea superba! am pus si poze, deocamdata fara descrieri...

ciudat, mie imi pica ochii de somn!!poate pentru ca n-am dormit destul noaptea trecuta. asa ca ma tolenesc in patic mai devreme. noapte buna, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Ilinca ce bine ca V doarme singur in patut. Mi-ar fi placut si mie sa pot sa fiu mai "tare" si sa nu cedez de cate ori se trezea el peste noapte miorlaind. Acum n-ar mai fi trebuit sa dorm cu el in pat.

Spre exemplu acum stau cu laptop-ul sotului in brate pe covor la Theo in camera caci imi e teama sa-l las singur. La ce agitat e in somn poate cadea din pat oricand. Bine, nu pot sa spun ca se freaca continuu, insa destul de des si daca nu suntem prin preajma, cine stie pe unde mai da cu capul.

Rody si Theo merge pe varfuri (cand vrea el) si e tare mandru de el. E ca un paun pregatit pentru poza.

Btz multumim pentru aprecieri si pentru urarea de bun venit.

Citesc la voi o multime de retete/idei de papa pentru pitici si voi incerca sa mai fac si eu cate ceva.
Insa cel mai adesea sfarsesc prin a manca eu ce am pregatit pentru ca mofturosul refuza tot. Noi suntem tot pe mancare de bebelusi: LP, fructe+branzica/ou+cereale, iaurt+cereale. Uneori legume; Mai rar carne caci nu-i mai place deloc. Pestele sa nu-l vada. Uneori ma apauca depresia cand vad ca nimic din ce-i dau nu-i place. La micul dejun de exemplu nu vrea decat paine goala (asta cand accepta sa mai inghita ceva vazandu-ne pe noi ca mancam) desi am incercat sa-i pun cu unt/almette/gem/ou moale. Nimic. Nu stiu daca mai este cineva din delfinariu in situatia asta.

Mergi la inceput

Referitor la uleiul de cod il voi intreba si eu pe pediatrul meu despre asta.

Cris tu in ce doza ii dai lui Vladut?

Nu mai imi amintesc prea multe din ce am citit din urma insa stiu ca voiam sa o felicit pe Giorgia pentru cate cuvinte stie Antonia. pe mica vorbareata.

Si trecand de la una la alta, vreau sa imi cer scuze anticipat pentru mesajele mele din zilele viitoare. Le voi trimite iar de pe telefon si e posibil sa apar din nou cu franturi de mesaje ca mai zilele trecute. Sper sa o rezolv cu modemul in curand caci 'internet traditional' nu cred ca voi vedea prea repede.

Mergi la inceput