Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, bravo pt distractie!

Cu cazaturile- si eu ii distrag atentia , ii zic "ai cautat broscuta?" sau hai sa mai facem o data invarteala, rad, ma fac ca nu s-a intamplat nimic, desi imi vine sa il iau si sa il strang, dar stiu ca atunci incepe maraila.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

m-am pensat..ioi..ce ten imbatranit am :(:(
acu imi tai unghiile.

oana, eu nu l-am lasat pe stefan sa doarma fara noi decat la gradi, la 2 ani. prin urmare la socri a dormit de buna voie anu trecut, la 3 ani si..
mezeluri? dupa 2 ani i-am dat. f rar. o data pe sapt sa zic.chiar la 2.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

v-am spus de vreo 2 sapt ca am iesit seara sa o ducem pe Isa intr-un parculet de distractii? ei, acolo aproape era un bar cu terasa afara si o sa va arat si voua www.youtube.com/watch?v=IYdEG-6Tpe8" target="_blank">cum se distreaza varsta a III-a in Motril . si asta se intampla in fiecare sambata!!

intre timp am facut cartofii frantuzesti (i-am si mancat ), prajitura cu visine si stafide si painica cea pufoasa pe care am pus mac, desi preferam susan (dar n-am mai avut). sa va spun cine s-a bucurat cel mai tare?? (inafara de mine) Isaaa!! a furat 2 prajiturele si le-a mancat cu o pofta de ziceam ca n-a mai mancat nimic de-o saptamana (abia am apucat sa-i iau stafidele). la fel si cu painica, jumatate au papat-o Maria si Isa, deci slabe sanse sa mai manance bine la amiaza :-@]. am mai pus cateva poze de azi

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am citit ca discutati de ulei de cod.

Aici la controlul de 6 saptamani nu se recomanda Vigantol ca in Ro ci se primeste o sticla din www.mollers.no/p-21-12-product.aspx#/product_21" target="_blank">acesta de la policlinica, cel normal fara lamaie.

Se dau 2.5 ml iar dupa ce copilul implineste 6 luni se dau 5 ml pe zi.

La 5 ml cat ar trebui sa primeasca delfinasii sunt:
- 10 miligrame vitamina D (200% doza de referinta)
- 250 miligrame vitamina A(31% doza de referinta)
- 10 miligrame vitamina E (100% doza de referinta)
- 1.2 g total grasimi Omega-3 (din care DHA 0.6 g si EPA 0.4 g)

V-am scris ca sa puteti compara cu ce aveti voi in casa. Ce am primit eu se da de zeci de ani aici asa ca teoretic ar trebui sa fie verificata si rasverificata compozitia.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

s-a trezit mihai, asa ca gata ..nu mai am vreme de studiu pe azi. am taiat unghiile, sa vad cum le-oi pili un pic si gata. o tzara de rimel, un ruj si-s bellisima :)
tare mult ii place lui stefan sa ma vada aranjata.de aia ma straduiesc:)
otilia, multumim.normal ca io am aruncat cutia de la uleiu ala(lisy). da scrie ca e pt copii si imbogatit, deci creca e bun.

pun un video cu pustii pe FB, da dureaza o vesnicie :(
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Ce tare e Isa, cum a furat prajiturele! Ce satisfactie pe ea!

ioi, ce bunatati ai in casa, tu , Rodi!

Victo, sa aveti cea mai faina zi de pana acum, azi!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am revenit....iar beau ness daca copilul asta al meu nu stie dormi cap coada 3 ore, ii mai arde si de maraieli

deci...cu cu uleiul de peste eu cred ca am inceput isteria ne-a recomandat pediatra...a zis ca cu conteaza daca e de copii sau nu. bine, eu ce zapacita sunt nu am vazut ca mie nici macar nu mi-a dat de ala de ficat de cod ci doar ulei de peste cu omega 3 dar si asta scrie ca e bun pentru copii...asa ca am mers cu asta in continuare. noi dam 2.5ml ca ne era teama de pofta prea mare de mancare dar cica trebuie sa ajungem si noi la 5ml...nu am avut timp de sunat pediatra, asa ca nu am ajuns la 5 inca.

LA MULTI ANI STEFAN!!! SA FII FERICITI SCUMPULE SI SA FII SANATOS!

am fost la ikea, i-am luat lui andrei masuta cu scaun albastre, inca un scaun mic verde, si 2 cutii de jucarii, una albastra, una verde. plecasem cu ideea ca iau multe chestii de casa si nu am reusit sa iau decat niste borcanele de condimente...off, zapauca ce sunt...

la noi sufrageria s-a modificat in camera de copil andrei doar doarme in camera lui si mai are cateva jucarii, dar in timpul zilei sta doar in sufragerie, aici are masuta cu scaunel, jucariile, tot

cand va aud pe voi ce frumos va amenajati casutele va admir si noi ne-am mutat dupa ce s-a nascut andrei, mobila avem sa zicem 90% abia acum, de curand, dar perdele doar la bucatarie si andrei, covoare la fel, doar in 2 camere...plus ca parca toate sunt aruncate mereu si nici nu am mai renovat cand ne-am mutat, doar zugravit . arata relativ bine, de asta, dar mai incolo clar tre sa renovam si sa schimbam...

iar m-am intins si am uitat ce voiam sa zic

aa, am vazut-o pe frumusica de Natali Doamne ce a crescut si ce frumoasa e

ma duc sa invat ca m-am saturat de calculator, cat am stat azi noapte la el.....

va

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crispro, am uitat sa-ti spun dimineata ca la 2, cand m-am trezit, imi venea sa rad singura ca l-am visat pe Vladut . dar era om in toata firea, eu nu-l vedeam, doar ii auzeam vocea: "Sunt Vlad Prodan si va prezint stirile zilei", iar cand m-am trezit mi-am dat seama ca asa de bine i se potrivea functia cu numele . sa-i dea DD un drum frumos si usor in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La multi ani, Stefan!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

crispro, am uitat sa-ti spun dimineata ca la 2, cand m-am trezit, imi venea sa rad singura ca l-am visat pe Vladut . dar era om in toata firea, eu nu-l vedeam, doar ii auzeam vocea: "Sunt Vlad Prodan si va prezint stirile zilei", iar cand m-am trezit mi-am dat seama ca asa de bine i se potrivea functia cu numele . sa-i dea DD un drum frumos si usor in viata

Foarte tare! Stiristul lui mama!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput