Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo dar chiar nu mai stiam ce sa ii luam, ca masini are destule, hainele pt el nu sunt ceva deosebit. alea i le iau ca atare, fara a constitui cadou. |
La asta ma astept si eu pe viitor, deci cred bine ca pe baieti hainutele nu-i incanta.
dar de laptop s=a bucurat sau tot o masinuta vroia?
Roxana_Theo spune:
Nina , el doarme intr-un pat de adult (de fapt o canapea extensibila de 1,40/2m). Vreau sa-i iau pat de jr insa astept sa mai creasca putin si sa doarma si el un somn profund fara atata foiala.
tina_80 spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Nina , el doarme intr-un pat de adult (de fapt o canapea extensibila de 1,40/2m). Vreau sa-i iau pat de jr insa astept sa mai creasca putin si sa doarma si el un somn profund fara atata foiala. |
Am inteles!
Eu i-am luat lui R un pat pt jr si speram sa doarma in el cand ne-om muta....tare mi-e frica!
El are un intreg ritual pana cand adoarme seara....isi bea lapticul si dupa imi ridica bluza sa stea pe burta mea, se mai foeste, se ridica in fundulet si mai asculta o poveste de-a lui Dino si uite asa trec 40-50 min pana adoarme. Sunt sigura ca il acel pat nu voi incapea si eu sa-l adormca asa peste noapte nu se foieste si ar putea dormi si singur
tina_80 spune:
Dar de ce nu-l "baricadezi" cu perne si paturi?
R acum doarme cu mine si patul are tablie la cap si picioare, eu sunt pe o parte de pat iar pe cealalta e patutul, iar dupa ce il adorm il las vreo 2-3 ore singur pana sunt si eu pregatita de somn si ii pun perne sau o patura pe latura goala, ca se mai intoarce de pe o parte pe alta
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui crissy77 Hai ma, ce-i cu uleiul? De ce nu e bun? Eu stiam ca la anumite vitamine, partea care depaseste doza zilnica recomandata este eliminata prin urina. Nu o fi valabil si pt vit. A? Excesul de vit. A ce poate cauza? De maine micsorez doza la 2.5 ml la mica, la Elise o las la fel ca ea e mare. histamina, Nu stiu de ce am impresia ca iti cunosc povestea... Oricum, imi amintesc ca atunci cand eram a pus cineva link la o poveste asemanatoare, era pe un forum bisericesc parca, tot despre o fata cu o sarcina toxica si care nu putea lua medicamente. crispro, mai mami, ma faci sa rad. btz, poti sa zici adio la cartofi si fainuri albe daca te apuci de monti paula, 180 grade C la cuptorul de aragaz ar fi pe foc mediu. michelle, si noi papam iaurt, branza si smantana din lapte nepasteurizat Azi am facut prajitura in varianta cu mere. Cea cu branza imi place mai mult. Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
vit A nu se elimina prin urina etc...si e periculoasa in exces
si acum am gasit,doza maxima e de 1500 UI pt copii sub 2 ani.
dar pe cutie e in mg,deci nu stiu...offf maine o sun pe dr ca in weekend nu a fost disponibila.oricum nu le-am dat nici eu 2 zile
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui crispro Fete, pls help: vreau sa ii dau in ziua de ou o omleta, facuta dintr-un ou, fara ulei, cu un pic de cascaval si cu rosii. Problema: merge masa asta la masa de pranz??? Stiu ca ar fi mai bine ca mic dejun, doar ca la noi micul dejun e la 5-6 dimi, e Lp. La 10 is fructele. Si la 13 e pranzul- si i-as da omleta. Dar asta ar insemna o zi intreaga fara legume (pt ca urmatoare masa, de la 17, e din lactate). No, e bine??? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
mami esti asa draguta cum te stresezi!nu e nici o problema ca intr-o zi nu mananca 250ggr legume. o rosie tot ii dai ai zis cu omleta. fructe papa,lactate da,cereale da,lapte da. e perfect!
palomina spune:
Carla, hai ca-ti tin eu de urat pe aici !!!
Am ajuns, in sfarsit, la zi cu cititul....
Victo, sa -ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si cuminte!
Ulei de peste- si eu stau in cumpana acum- I-am dat in ultimele zile doar juma de lingurita, ii place mult, se linge pe botic . Mai astept sa vad ce mai aflati si voi si iau o decizie. Mie mi se pare muuuult mai ok decat vigantolul .
Ieri am fost cica la distractie am plecat plina de nervi, al meu copil nu vroia sa adoarma, parca stia ca vreau sa plec am ratat primul concert al sotului si daca nu trebuia sa ii duc laptopul ca avea nevoie de el, il ratam si pe urmatorul ca nu mai aveam niciun chef de iesit ... Mai ales ca mama incepuse sa ma faca cu ou si otet ca l-am alintat, ca sunt obsedata cu alaptatul etc. ma rog, am ajuns intr-un final sa-mi intalnesc barbatul dezamagit ca vroia sa-i zic ce parere am si am mers la urmatorul club pt concert . Concluzie- nu mai e de mine asa ceva... Noroc ca era sotia unui coleg de-al barbatului meu cu care m-am mai conversat ca altfel nu stiu ce faceam.
Oricum, incerc sa renuntam la tzitzi in timpul zilei ca nu se mai poate, azi l-a culcat papi cu mare scandal, imi era mila de el sper sa se intzarce singur, chiar nu vreau sa il oblig
Ma duc la somn! Nb!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
daaa, Isa doarme pana la 10 sigur! asa topaie si a mea pe varfuri ca o balerina prin casa, inca mai si intinde mainile in lateral pentru echilibru (sau pentru poza ) Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
mami dar tie iti ajung 3-4 ore de somn?
ca am vazut ca ne-ai scris la 3 si ceva si la 7 si ceva
eu inca recuperez pagini