Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

michelle, cum a iesit prajitura ? Am vazut poze cu Bianca. A revenit dermatita la voi? Mi s-a parut ca e rosie in obraji...

Las 2 link-uri poate va inspirati si voi:

Metoda Hannen - vorbirea: un joc in 2 - discutii forum DC

www.scribd.com/doc/47540461/Metoda-Hanen-Vorbirea-un-Joc-in-Doi" target="_blank">Metoda Hannen - cartea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Noi am topait de la 6 dimineata pina acuma, si in sfirsit am adormit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata fetele~

Victo, La multi ani pentru Stefan!!! Sa creasca mare, sanatos, cuminte si voios! Lasa, ce a fost mai greu a trecut! varsta 2-4 ani cica e mai cu nabadai si nervisori! Sa aveti o zi faina de tot, si o petrecere grozava!

Eu cu al meu nu pot merge undeva de mana- zici ca stie in ce directie tb sa mergem si o ia exact in sens opus. Peste cativa pasi se plictiseste, si o ia in alt sens.

Merci fetele de sfaturi! pe fiecare! Inca fara ham nu il pot lasa - zic eu ca as fi inconstienta, pentru ca el inca nu e in stare sa ocoleasca ce e de ocolit, se mai impiedica si nu stie cadea. Oricum, pe covor cand vad ca e sa cada, il las (desi is cu mana pe ham), tocmai ca sa se invete. Si cade rau. daca era pe gresie, cred ca si-ar sparge capul. Nu e pregatit sa il las singur, am vazut si eu, au vazut si altii din jurul meu (care zic ca mai are un pic). La cadere incepe sa isi puna mainile in fata (dar nu are forta in ele), asa ca da si cu gura. V-am zis ca el nu se stie ridica singur, nu se stie catara, folosi de genunchi sau maini. Asa ca, mai avem. Oricum mana mea e doar pe ham pt a fi pe faza sa nu dea un cap tare de usa, perete, ceva. Il mai tin un pic asa, si mai vedem.

Haha, Rodi, la ora aia dormeam, si eu si V. Dar ce folos, ca la 4 si un pic s-a trezit, sa isi faca norma de 2 ore de stat treaz.

Giorgia, bravo pt gogosica cumintica!

Ludmila, ati fost tare matinali azi.

eu am vrut sa las copilul la soacra, sa fugim la cimitir, sa iau niste flori. Dar deja e tarziu, nu apucam sa ma intorc in timp util, sa ii fac papa - daca era papa facuta, il lasam soacrei, sa ii dea ea sa manance si sa il culce. O sa mergem probabil dupa masa.

sa aveti duminica placuta!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Si eu va doresc tuturor sa aveti o zi cit se poate de buna !!!
E cam liniste azi in delfinariu ori dormiti ori sinteti toate plecate, noi stam in casa pina ne trece nusucul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

io-s p-aci..fac slalom printre carti..cartofi..pui..copii..cicalit sot
cica a stat ceva cu ei..s-a jucat pe telefon (ca am bodoganit eu sa inchida Tv, ca holbau si astia ochii), le-a mai citit, s-au mai tavalit..l-a bagat si pe Mihai la culcare.deja cred ca e extenuat si o sa immi zica toata saptamana ca azi l-am "muncit"..iooiii.

multumim mult de urari!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Sotul meu nu poate sta mai mult de 1 ora cu copilul,cica oboseste rau,i-am lasat intr-o zi singuri in casa ,ca eu plecasem la frezerie. cind m-am intors!!! doamne ce vazusem???? sotul statea la calculator,vladut inconjurat de toate jucariile sale,dar se inspira dintr-o crema de-a mea,minca din ea,se dase pe miini,pe strampi,pe fata,numai ochii ii luceau!!! Sotul a dat vina pe ine,ca eu nu sint atenta si am lasat crema la indema copilului!!! iooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..deci nu e singurul! ma, din astea cu mancat diverse, n-am patit...da cu copil neschimbat, sau imbracat naspa si scos afara, am patit.
cd eram in spital, cu mihai, l-au adus pe stefan imbracat in ..pijamale! :):) ca el n-a stiut ca alea-s pijamale.
sau vara, zapuseala, l-a imbracat cu 2 randuri de salopete, ca eu nu am mentionat ca tre sa i-o dea jos pe aia cu care statea in casa

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Eu is stresul de pe lume, doar ma stiti.

eu cu fructele ma tin sa nu ratez nici o zi

eu mezeluri cred ca nu o sa ii dau nici peste 1 an nici noi nu mancam asa ca...

legat de cazaturi eu de multe ori am observat ca Matei plange datorita reactiei mele mai mult...cand mergeam la balaceala Marius l-a scapat in apa iiar cand l-a scos instructoarea de acolo l-a aplaudat si i-a zis bravo - asa ca nu a plans - am incercat si acasa si daca zic repede "bravooo, Matei merge singur!! hai sa te pup" sau bat din palme de multe ori evitam plansul - incearca!!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ludmila_p85

Eu citesc cu mare atentie meniurile delfinasilor dar nu vad ca cineva sa zica ca da copilului carne pe peste.

eu am zis - AZI - pastrav facut cu malai si salata orientala

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
BTZ - daca tii Weight Watchers ai voie prajituri

da asta-i mare AVANTAJ!

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
am fost si eu ieri prin magazine, mi-am luat 2 perechi de cizme din care una e minunata si o fusta...si gata banii ...azi ikea, daca om mai avea ce

parca dupa atat timp in care eram doar la hainele de copii azi chiar mi-a facut placere sa ma rasfat cu niste cizme dar asa in treacat tot m-am uitat si la niste cizme pentru Matei

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

noi ieri am fost in club de Halloween cu finii nostrii
a fost super am ajuns dimineata la ora 2 acasa si ne-am trezit la 9,30 dupa vechea ora apoi am fost la cumparaturi si mi-am luat cizme apoi am foat la mama sa il luam pe Matei

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
ooana, parca mai ieri vb despre mama ta si cat ti-ai dori sa te ajute cu Matei

ioiiiii Rody da ce greu a fost

si ieri cand ne-am hotarat sa il ducem la mama...o sun si ea imi zice ca vine ea la noi si sta pana ne intoarcem acasa...DAR...nu stateam eu linistita si ma grabeam acasa asa ca am insistat sa il ducem la ea...si sa doarma acolo plus ca e bine sa se obisnuiasca sa doarma si la ea ca daca ma intorc la munca la mine mai apar delegatii prin tara
si ea incepe sa imi zica ca nu e bine pentru psihicul copilului, ca relocarea se face in situatii exceptionale, ca e bine sa doarma in patul lui, ca inca e mic, ceva legat de aparteneta fata de familie etc
am crezut ca innebunescccccc
ea zice ca dupa 3 ani e potrivit sa duci copilul sa doarma la bunici pentru motive de mers la chefuri
si i-am zis DA, o sa iau in considerare ce mi-ai spus DAR parerea mea esta ca e foarte bine sa doarma la tine si acum la 1,4 ani e cel mai bun moment sa incepem ca mai tarziu va fi mai greu asa ca venim!!!
fara sa ii mai dau alta varianta

sper din suflet sa fie din ce in ce mai bine dar sunt foarte multumita si asa!

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput